Šta je novo?

Smartwatch uređaji

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji je najbolji izbor do nekih 150€? Posto vidim da se otprilike toliko krece novi Amazfit na KP, koji mi deluje zaista prelepo.
Kako su se pokazali novi Amazfit modeli, GTR i GTS?
I generalno negde u tom cenovnom rangu koji ima najbolju autonomiju?
Na brzinu u par recenzija videh za GTR da se pominje battery life od neka 24 dana, sto mi deluje potpuno neverovatno. [emoji4]

GTR sigurno ima najbolju autonomiju. Od kada sam ga kupio nisam ga punio.
Gps idalje zna nekad da se glupira i to je jedina mana.
d665b6ea9734f5ba5bde21c586af1fd6.jpg

Sent from my Redmi K20 using Tapatalk

Stvarno brutalna baterija. [emoji4]
Nisu jos uvek ispravili taj problem sa GPS nekim update-om?
Nije mi bila namera da pitam koji sat do 150€, jer to je vec tema za neki drugi deo foruma, cilj mi je bio da saznam nesto vise o tim novim modelima koji su se u poslednje vreme pojavili na trzistu. Cisto da ne ispadne da je off topic. [emoji4]
Najvise sam ispratio Xiaomi, i GTS i GTR su prelepi satovi, svaki na svoj nacin. Kakva je autonomija na GTS?
Pored izgleda najbitnija stvar mi je baterija, tako da ovaj GTR definitivno ulazi u najuzi izbor prilikom naredne kupovine SW.
Ima li sta novo od Huawei, koji je njihov poslednji model?

Mozda da sacekas Mi Watch samo ne znam kakva će mu biti baterija (kažu 3-4 dana) što je na nivou Galaxy Watch-a, ali se meni sviđa.

Onda GTS ili GTR zbog bolje baterije.

Mi Watch nije GTS? [emoji23]
Totalno sam ispao iz price, nisam pratio SW trziste u poslednje vreme.

Mi Watch ti je ovaj novi što su izbacili ovih dana, klon Apple Watch-a. ;)

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Meni se onaj sto valja gtr na kp za 100e nikako ne javlja...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Mi Watch ti je ovaj novi što su izbacili ovih dana, klon Apple Watch-a. ;)

Da, da, sada tek videh detaljnije razlike izmedju GTS i Mi Watch. Bio sam ubedjen da je to jedan te isti model. [emoji23]
Zaista lepo deluje Mi Watch, iako je 1:1 kopija Apple Watch-a, onako na uporednim slikama izgleda vrlo elegantno.
MIUI za satove veliki plus, nadam se da ce ici stopama ovog za mobove, ali izgleda da autonomija ne obecava. Bilo bi lepo kada bi mogao da izgura makar par dana umerenog koriscenja (u pojedinim pisanim recenzijama se navodi "samo" 36 sati).
Sve u svemu, jako zanimljivi satovi po odlicnim cenama. Ostaje da se vidi kako ce se pokazati u praksi i da li ce nekim narednim update-om resiti problem sa GPS-om koji ima GTR.

GTA ti je oko 12-15 dana baterija otprilike pola od GTR. Ja posle Gear sport ne uzimam ništa više ispod 10 dana baterije. Dobar Mi ali baterija ne dolazi u obzir. Možda uzmem GT2 kad mu padne cena malo.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Vidim sad Xiaomi GTS na oglasima kod nas, da li je to ovaj novi sto se pojavio pre par dana, ako jeste kad je pre stigao na oglase.Sad vidim da sam ga i ja pomesao sa Mi Watch.Ima li neko iskustva sa GTS
Deluje jako lep.

Poslednja izmena:
Da li moze negde na rate da se uzme gt 2? Na kp je 230e, a ne daje mi se trenutno toliko.

Sent from my AUM-L29 using Tapatalk

Amazfit bip i ios, da li postoji rešenje da prikazuje naša slova ili barem ošišana naša slova?

Notify and fitness app, na drugom forumu sam procitao da radi šišanje

Za iOS nisam našao tu app

Ajde drugari pomagajte neko misljenje iskustvo o Xiaomi GTS.Odlucio da uzmem GTR pa video sad ovaj GTS i ne znam sta da radim

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Danas watch gt 2 na aliju 180$..
| Original Huawei Smart Watch GT 2 46MM GPS Two-Week Battery Life Waterproof Phone Call Heart Rate Tracker For Android iOS
https://s.click.aliexpress.com/e/darRYhe0

Mada i dalje mislim da je bolje da se sačeka da kod nas padne cena na oko 170e

Sa carinskim troškovima ovo se približava na 200 €.
Možda i vredi toliko, ali se meni ne daju te pare sada za to.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

To da , ali možda bi se prošlo i bez carine :) to jest samo se u tom slučaju "isplati " :)

Poslednja izmena:
Dobra cena uzeh sebi za rođendan decembarski[emoji16]. Slanje za Kanadu nadam se da neće biti carine.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

To da , ali možda bi se prošlo i bez carine :) to jest samo se u tom slučaju "isplati " :)

To možda kod tebe u pošti. U Nišu brate SVE otvaraju. I kad ne moraju da naplate bilo šta naplate otvaranje u manipulaciju.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Jedno noob pitanje :d
Da li ima neki provjereni smartwatch sa GSM karticom koji može samostalno da prima/šalje pozive?

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Da li vredi uzeti Zeblaze THOR 4 PRO / THOR 4 dual? Ima li ko iskustava sa njima?

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Ja bih lično zaobišao sve te frankenštajne sa full androidom. Aplikacije nisu prilagođene za tu veličinu ekrana, tj, veličinu sata. Baterija od jednog dana. I na kraju ćeš završiti koristeći ga kao dumb watch.
Drugar je uzeo Thora, pa sam lično mogao da se uverim u to.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Potvrdjujem. Uzas za koristiti + implementacija sa mobilnim katastrofa...

...A3...

Hvala obojici. Apsolutni sam početnik u ovom segmentu. Ako imate neku preporuku bio bi vam zahvalan.

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Treba mi neko misljenje o sledecem: troumim se izmedju Huawei GT 2/ Huawei GT/Amazfit GTR , znaci ona classic/elegant/.. varijanta, kako je vec zovu (hromirano telo sa koznom narukvicom). Razmisljam jos malo ali za sada mi je izbor Huawei GT za 106 usd (cena sa AE kuponima). Gresim li, ili je ovo ipak najbolji izbor? Manje cu ga korititi kao fitnes traker, vise kao sat i kao kontinualni merac pulsa. Baterija - treba da izdrzi nedelju dana, dobro bi bilo da je vise ali sta je tu je.

Baterija ce ti trajati 2 nedelje, GT meri puls non stop. Za te pare je jako lepa kupovina.

Tapatalk from Poco loco

Procitao sam da kad se ukljuci AOD baterija traje do 7 dana, ako je vise, jos bolje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno