Deluje super ova kamera. Lako se manipuliše opcijama.
Nije se moj odg o korišćenju gugl kalendara odnosio na tebe [emoji6]Naravno da umem da koristim Google Calendar, ali ima nekoliko koraka viška u odnosu na ono što želim. Nabacih Business Calendar, ovo mi je trebalo.
Da li je realno da pises o umesnosti i koriscenju google kalendara kada je pitanje bilo u vezi aplikacije sa sto vise opcija(pritom google cal je vrlo jednostavna aplikacije sa najosnovnijim opcijama za reminder, event i rodjose)? [emoji1787] Kralju[emoji106]Nije se moj odg o korišćenju gugl kalendara odnosio na tebe [emoji6]
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Može da se sredi, i kalendar i razne druge BB aplikacije.Skini Blackberry Manager pa iz njega obavi, ne treba root.Navikao sam na BB kalendar, pa sam tražio nešto najsličnije njemu.
Како убацујеш рођендане за особе које нису у телефонском именику? Ја сам као нешто наместио, ставио да се понавља сваке године али кад дође тај датум сваки следећи дан вуче за собом тај датум, од датума рођендана сваки следећи дан је тај рођендан.Da li je realno da pises o umesnosti i koriscenju google kalendara kada je pitanje bilo u vezi aplikacije sa sto vise opcija(pritom google cal je vrlo jednostavna aplikacije sa najosnovnijim opcijama za reminder, event i rodjose)? [emoji1787] Kralju[emoji106]
Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk
Jel postoji neka apk da napravi crnu pozadinu kao na iphone prilikom portreta ?
Kao "Event" i ponavlja(repeats yearly) se tacno na dan i zadato vreme. Kako mislis svaki sledeci dan vuce isto datum?Како убацујеш рођендане за особе које нису у телефонском именику? Ја сам као нешто наместио, ставио да се понавља сваке године али кад дође тај датум сваки следећи дан вуче за собом тај датум, од датума рођендана сваки следећи дан је тај рођендан.
Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
Прмер: данас ставим да је рођендан 10.10., кад дође 10и покаже рођендан, сутрадан 11ог покаже опет исти рођендан, 12ог исто, 13ог исто..... и тако даље.Kao "Event" i ponavlja(repeats yearly) se tacno na dan i zadato vreme. Kako mislis svaki sledeci dan vuce isto datum?![]()
Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk
Bilo je pre par strana reči o ovoj.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xander.android.notifybuddy
Šta koristite od aplikacija za praćenje sportskih rezultata(pretežno fudbal), šta je po vama najbolje? Ja sam koristio Flashscore i Sofascore, pa me zanima ima li šta bolje...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari