Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne bih se bas slozio da ja basic,samo treba umeti da ga koristis.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

[emoji1787]kako pronicljivo "treba umeti da ga koristis"...kalendar...[emoji1787]

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Pa ako ti je google kalendar basic onda ne znam sta da pomislim sem da ne umes da ga koristis.

Naravno da umem da koristim Google Calendar, ali ima nekoliko koraka viška u odnosu na ono što želim. Nabacih Business Calendar, ovo mi je trebalo.

Danas je ova camera app besplatna, koga zanima...

Manual Camera - DSLR Camera Professional (Procam)
Deluje super ova kamera. Lako se manipuliše opcijama.

Mene buni Google calendar. Stavim nešto da se ponavlja na svaka 3 meseca a on to prikazuje svaki dan u kalendaru. To me nervira pa sam isključila. Koga interesuje ima na yt kanal dottotech. Čovek lepo objašnjava sve oko Google aplikacija. Vidim da ima i o kalendaru pa ću pogledati.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Naravno da umem da koristim Google Calendar, ali ima nekoliko koraka viška u odnosu na ono što želim. Nabacih Business Calendar, ovo mi je trebalo.
Nije se moj odg o korišćenju gugl kalendara odnosio na tebe [emoji6]

Kapiram, al' za svaki slučaj. :)

Ne sviđa mi se default prikaz Google Calendara, niti kako izgledaju opcije za unos novih stavki. Navikao sam na BB kalendar, pa sam tražio nešto najsličnije njemu.

Radi vam YouTube app normalno? Imam internet, pretraga videa radi ali neće da pusti nijedan!?

Nije se moj odg o korišćenju gugl kalendara odnosio na tebe [emoji6]

Da li je realno da pises o umesnosti i koriscenju google kalendara kada je pitanje bilo u vezi aplikacije sa sto vise opcija(pritom google cal je vrlo jednostavna aplikacije sa najosnovnijim opcijama za reminder, event i rodjose)? [emoji1787] Kralju[emoji106]

Da li je realno da pises o umesnosti i koriscenju google kalendara kada je pitanje bilo u vezi aplikacije sa sto vise opcija(pritom google cal je vrlo jednostavna aplikacije sa najosnovnijim opcijama za reminder, event i rodjose)? [emoji1787] Kralju[emoji106]

Како убацујеш рођендане за особе које нису у телефонском именику? Ја сам као нешто наместио, ставио да се понавља сваке године али кад дође тај датум сваки следећи дан вуче за собом тај датум, од датума рођендана сваки следећи дан је тај рођендан.

Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока

Jel postoji neka apk da napravi crnu pozadinu kao na iphone prilikom portreta ?

Ne tako lepo, ali Snapseed može da doda vinjete, a i da sredi hajlajte, ali za to već moraš da se pomučiš malo, nije samo na klik.

Како убацујеш рођендане за особе које нису у телефонском именику? Ја сам као нешто наместио, ставио да се понавља сваке године али кад дође тај датум сваки следећи дан вуче за собом тај датум, од датума рођендана сваки следећи дан је тај рођендан.

Kao "Event" i ponavlja(repeats yearly) se tacno na dan i zadato vreme. Kako mislis svaki sledeci dan vuce isto datum?
20356eb07f89fdd29f6a033a314835a1.jpg

I kod mene povlači jedan događaj koji je podešen da se ponavlja jednom u 3 meseca. Sad sam ga ponovo ubacila pa ću da vidim ali je tad počeo svaki dan da se pojavljuje. Sa rođendanima nemam problema.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Kao "Event" i ponavlja(repeats yearly) se tacno na dan i zadato vreme. Kako mislis svaki sledeci dan vuce isto datum?
20356eb07f89fdd29f6a033a314835a1.jpg

Прмер: данас ставим да је рођендан 10.10., кад дође 10и покаже рођендан, сутрадан 11ог покаже опет исти рођендан, 12ог исто, 13ог исто..... и тако даље.

*mjau**mjau**mjau* to nije lose svaki dan mi rodjendan [emoji23] moram to na supruginom telefonu da nabacim da je podseca[emoji23]. Salu na stranu cudno u najmanju ruku.

Ne znam, ja sam je probao i odmah obrisao, ne treba mi :)

Jel ima neki stos u setting-u kako da me obavesti o porukama i propustenim pozivima? Od nedavno imam Mi9 se pa jos provaljujem sta ima. Tek sada vidim koliko je bila korisna led notifikacija.

Šta koristite od aplikacija za praćenje sportskih rezultata(pretežno fudbal), šta je po vama najbolje? Ja sam koristio Flashscore i Sofascore, pa me zanima ima li šta bolje...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ipak mi Sofa najviše odgovara, mada joj je Flashscore veoma blizu...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Vrh Dno