Ja koristim baš tu Vox za stan, bele je boje, ističe 3 godine garancije ovs godine u septembruml. Instalaciju radili momci iz ovlašćenog servisa sa Novog Beograda (nije verovatno dozvoljeno reklamiranje, ali ako nekoga zanima pm ili imaš spisak ovlašćenih servisera uz garanciju) . Meni se samo ta klima mogla uklopiti na mesto predviđeno za nju (investitor se malo zaneo pa stavio spušteni plafon i odmah ispod utičnicu) pa su momci uradili spajanje direktno na struju bez utičnice. Palim je i gasim na daljinskom tako da ne mogu staviti taj wifi adapter niti znam da ga ima. Vidim neka rešenja na Ali expressu u vidu nekog wifi daljinskog koji može služiti i za tv i za klimu i ostale uređaje ali iskreno meni nije potrebno. Klima greje i hladi 2 sobe. Ako je baš niska temperatura pali se etažno grejanje (ove zime 2x na 1 dan) . Ja klimu praktično ne gasim leti, stoji uvek low na 25 stepeni i gotovo da se ne čuje da radi.
Spolja jedinica je zakačena na terasi, preko puta je na 2 metra zid druge zgrade gde razne Midea klime prave baš primenu buku. Ja moju Vox jedva čujem a stojim nad njom, bukvalno na 10cm.
Mene zanima, kod te klime, zvao sam isti servis da je očiste i napune pred leto, oni su odbili i rekli da je klima bukvalno nova i da neće da dolaze. [emoji849] Jel to zaista tako pošto sam čitao da se klima čisti i održava 1x godišnje, a meni je ova skoro 3 bez održavanja a radi gotovo neprestano 7,8 meseci (osim što ja sam čistim filter unutrašnje jedinice).
Takođe, ako neko koristi istu klimu primetio sam zimi da ako se ne isključuje po 20ak dana npr prijavi neku grešku P8.
Ja nisam mogao da nađem šta to znači, a greška se obično sklanjala ako se klima malo odmori i očisti se filter (koji ni ne bi bio mnogo zaprljan), to mi se desilo dva puta ove zime.
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока