jozza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.04.2005
- Poena
- 845
Tako da poredi komsijin Amber i svoju LU. Samo što Amber realno JESTE jači uređaj. Drugo ne mogu da komentarišem jer nisam lično upoređivao. Mani bi smetalo samo da ugradim Amber u mali prostor, jer po protoku vazduha deluje da bi pravio promaju. U koliko kvadrata beše tvoj Amber, i na kojoj brzini radi kad je na AUTO? Znam da greje 80kvm stana, ali kolika je prostorija u kojoj je Amber, ili je to sve jedna prostorija, tj dve u jednom prostoru bez vrata?Ok, ja se secam 4 druga Fujitsua.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
"1Hz" nema veze sa 90% snage @-30°C, jer tada se komresor vrti na oko 100Hz, i uređaj tada daje oko 3.78kW toplotne energijeTvoja izjava je za Oskara, jer navodis da je prednost Fujitsua Eurovent, posto u realnosti ta klima nema ni jednu jedinu prednost. Amber je sije uzduz i popreko, nisu uopste za poredjenje, jedva da i LT mozes uporediti sa Amberom.
Kao neko ko ima/o 2 LU i 4 Ambera, mislim da sam daleko kvalifikovaniji od tebe da kazem misljenje o tim klimama, koji nemas LU, a ciji drugar ima Amber.
Gree je naveo da klima na -30 ima 90% kapaciteta, zahvaljujuci 1Hz dual rotor kompresoru i grejacima kompresora i oplate.
A s obzirom da mi je jedan Amber grejao kuhinju i trpezariju od ~80m2 cele zime bez muke, znam za sta je ta klima sposobna.
I to je samo cinjenica o snazi, bez da navodim ponovo brdo funkcionalnih prednosti.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Poslednja izmena od urednika: