Šta se sa ovim radi?Ja sam uzeo ovo, odlično mi je kao antistres na poslu.
US $0.83 35%OFF | 2018 Mokuru Rollver Desktop Flip Hottest Toy Stick Relieve Stress Improve Focus Great Stress Christmas Gift
https://s.click.aliexpress.com/e/2agkK9a
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Evo jos jedna ponuda za kablove
2 x 1m micro USB cabl = 1,07$
www.aliexpress.com/item/32992761826.html
Kome treba vise komada , postoji i kupon 3-1$ pa 6 kablova moze da kupi za 2,21$
@ Altru
Uzmi kod nas za oko 100 dinara "najobicniji" audio kablic kao npr.
www.gembird.rs/artikal/cca-404--1-2m-gembird-3-5mm-stereo-plug-to-3-5mm-stereo-plug-audio-kabl-1-2m
www.elementa.rs/proizvod/3485/audio-kabel
@radashin
Ako ti telefon podrzava neki od nacina za deljenje slike uzmi neki HDMI WiFi adapter.
Ja povremeno koristim Anycast M4 plus ( oko 10$ )
@Sirius9
Pogledajte prilog 272990
:-devil-: :-devil-:
https://youtu.be/K7TwE4Qv2nQŠta se sa ovim radi?
Ja sam samo trake uzimao sa direktnim usb napajanjem bez adaptera. To sa muzikom nisam probao, deluje interesantno.I mene zanima za ove trake.
Ako neko ima preporuku neka ostavi link.
Veza preko telefona je 10/2. Signal je 3 crtice.
Uglvnom postoji gomila raznih modela za vecinu kategorija proizvoda - navedite sto preciznije sta vam treba od opcija....
@ Idemobre
Postoji gomila prikaza na YouTube-u , suzi izbor na neke modele
@ Vladimir2101
Evo npr. iz gomile najjeftinijih WiFi adaptera za 2,4GHz opseg za oko 1,5-2$
( za brzine do oko 30Mbps kroz 1 zid )
Pogledajte prilog 273041
Ja imam ovakav, i treba da mi uvedu optiku 100mbs, na aliju piše da podržava do 150mbs, a da li podržava 5ghz standard?
Ja imam ovakav, i treba da mi uvedu optiku 100mbs, na aliju piše da podržava do 150mbs, a da li podržava 5ghz standard?
Ovi mali wifi adapteri iz kine ako su rt5370 i mt7601u greju se nevidjeno i crkavaju. Rtl8188eu mi traje dosta dugo ali je domet ocaj, mnogo slabiji u odnosu na ove navedene. Svaki rt5370 koji sam narucio iz kine je crkao a mt7601 pocne da prekida kada se ugreje ali moze da se koristi opet kad se ohladi
Ja sam imao baš taj, crkao posle desetak dana.Brzinu konekcije izmedju uredjaja delis na 2 i to je maksimalni protok
Iako teorijski brzina konekcije ide do 150M , realno i telefoni i ovi USB WiFi adapteri na 2,4GHz
u vecini slucajeva izvlace protoke do oko 50Mbps ako izmedju uredjaja nema prepreka
5GHz omogucava vece brzine , ali i tu postoji niz faktora koji uticu na krajnju brzinu.
Evo primera veze telefona i Eltex NTU rutera ( Orion optika )
Testovi pri konekciji na 5 i na 2,4GHz - telefon sam drzao na metar od rutera , 166/28 - izasao sam iz sobe u hodnik i okrenuo ledja ruteru .
Cipset na telefonu omogucava brzinu konekcije izmedju uredjaja do 433Mbps na 5GHz
Paketi 300/30 i 200/20M .
Pogledajte prilog 273130
Primer jednog jeftinog dual adaptera sa AE ( cena oko 5$ )
Uskoro jedan dolazi na testiranje...
Pogledajte prilog 273131
NOK 75.21 46%OFF | Hagibis Bluetooth Receiver Bluetooth 5.0 Adapter AUX Audio 3.5mm Jack Stereo Wireless Transmitter For Car Speaker HeadphoneJel' moze preporuka za bluetooth receiver, treba mi za pustanje muzike sa telefona u autu..?
Ne bih neki najjeftiniji, ali ne bih dao preko 10€...
Naočare Veithdia, dobar kvalitet za sitne pare.Preporuka za neke naocare i slusalice za telefon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari