Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Drugari, treba mi neki bluetooth mis za laptop, kratak sam sa usb portovima. Iskljucvo za neki office rad, nista preterano fensi ali bih voleo da ne brljavi i da ne puca konekcija, da nije previse mali a da nije ni glomazan, ok izrade.
Rapoo M100 mi je bio prvi pik, al sam citao neke revieweve da mu puca veza kad se koristi kao BT. Ne bih davao vise od 15ak eur jer u 98% situacija koristim touchpad ionako. Pa ako ima predloga... Hvala unapred
Ja korsitim redragon i super je poslacu ti link

Poslato sa LYA-L29 uz pomoć Tapatoka

Ako nekog interesuju Nike i ostale brendirane patike na Aliju, ja sam imao odlicno iskustvo sa ovim prodavcem i konkretno ovim proizvodom.
http://s.click.aliexpress.com/e/cA7FzYBq

Doduse, mene je tad izaslo $56 sa sve postarinom, ali su mu svakih par dana drugi modeli na tom vecem snizenju koliko mogu da vidim. Pretpostavljam da su to modeli koji se po instagramu prodaju kao original iz inostranstva za 10k dinara.
Ja sam bas zadovoljan kvalitetom.

Ma koji crni originali, ja ne znam kako neko moze da se navuce na tu pricu. To se iz aviona vidi da su kopije.

Ove sa Alija po slikama deluju skroz dobro uradjene, mada ne bi se usudio.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Samo deluje na slikama lepo a za mesec dana ima da se raspadnu ako se nose češće. To je za one koji ih nose jednom mesečno kada idu negde da se pokažu kako navodno imaju para, izađe iz Golfa 2 a nosi patike od 300 evra...

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Nigde ja nisam rekao da je original. Rekao sam da su verovatno ovo modeli koje po instagramu prodaju kao originale iz inostranstva.

Ja sam uzeo ove da probam i prijatno sam iznenadjen stvarno. Imam original Air Max 1 Premium kupljene u inostranstvu u Nike store i pukao mi je djon na njima posle 2 meseca nosenja. Bas sam zato i uzeo sa alija da probam.

Poslednja izmena:
Preporuka za nakit sa Alija.
Ja sam se zgranula kad sam videla da naši ovde preprodaju za 1000 dinara ogrlicu sa horoskopski znakom koja je na Aliju $0.36 .
Isti kvalitet, isto sve. Najžešće što sam videla neke stvari koje se preprodaju u AVON-u (kataloška prodaja) opet, naravno, za mnogo veću cifru.
Sad mi je žao što nisam pre uronila u online shopping..

Šta fali golfu 2? Da ti znaš koliko pojedine dvojke vrede ovih dana ne bi tako pričao.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Golf 2 vozen i odrzavan u Srbiji,pa jos i devedesetih je samo za otpad.

Preporuka za led traku sa alija za tv,sa usb-om i kontrolerom za muziku tj zvuk?
Ili da se traka uzem ovde a naruci samo kontroler?

Poslednja izmena:
Ako nekog interesuju Nike i ostale brendirane patike na Aliju, ja sam imao odlicno iskustvo sa ovim prodavcem i konkretno ovim proizvodom.
http://s.click.aliexpress.com/e/cA7FzYBq

Doduse, mene je tad izaslo $56 sa sve postarinom, ali su mu svakih par dana drugi modeli na tom vecem snizenju koliko mogu da vidim. Pretpostavljam da su to modeli koji se po instagramu prodaju kao original iz inostranstva za 10k dinara.
Ne radi link. Moze li link do radnje.

Preko mobilnog je jeftinije kod ovog prodavca inace, ako uzimate nesto. Plus jos malo jeftinije ako zapratite prodavnicu.

Preporuka za nakit sa Alija.
Ja sam se zgranula kad sam videla da naši ovde preprodaju za 1000 dinara ogrlicu sa horoskopski znakom koja je na Aliju $0.36 .
Isti kvalitet, isto sve. Najžešće što sam videla neke stvari koje se preprodaju u AVON-u (kataloška prodaja) opet, naravno, za mnogo veću cifru.
Sad mi je žao što nisam pre uronila u online shopping..

Nemam preporuku ali imam savet, sigurno ćeš naići na situaciju gde ne jeki naki recimo 0.36$ na komad a ako isti kupiš na više komada cena bude daleko manja, tipa 0,10$
Većina u takvoj situaciji pomisli "pa ok, uzeću više, nešto možda prodam, nešto podelim, izađe me 0.00$" međutim carinici to ne vole, ako otvore pošiljku, a za neka područja
to je velika verovatnoća, tipa Novi Sad i sve što ide preko Novosadske carine, Niš isl. ili će ti tražiti da dokažeš da kupuješ na firmu ili će oduzeti/vratiti pošiljku nazad...

^Hvala puno.
Već sam naručila dosta, ali od drugih prodavaca i sve je po jedan komad u paketu. Jel mogu za to da me smaraju? Tipa ako mi svi ti paketi stignu u slično vreme na carinu. Sigurno sam naručila oko 10, jooj baš sam se zaletela...

Nisu, te sve patike su jeftine kopije, samo su slike original patika, a dobices neke koje lice na te.

A te patike koje se prodaju ovde se i nabavljaju ovde na bubanj potoku i u pancevu za 3000din nabavlju ih domaci kinezi preprodaju nasima i onda nasi dalje preprodaju uz pricu "ispale iz kamiona i sl." sve sto nasi ljudi vole da cuju.

@ SagittariusAqua

Najverovatnije ce se neki od tih paketica "izgubiti" u tranzitu :S:

Inace ima mnogo onih koji su totalno nezainteresovani za gomilu stvari pa tu spada i funkcionisanje online trgovine sa inostranstvom.
Takvih mi nije ni malo zao i neka placaju stvar od 1$ , 5-10$ kod preprodavaca.

Moze li neko da preporuci tablet?
Totalno nisam u prici sa tabletima, niti ih pratim pa mi zato treba preporuka.
Upotreba: zabava za dete(2 god) dok se vozi kolima. Pozeljno da ima slot za sim karticu.
Ne trazim neki vrh kvalitet....samo da to radi. Da moze da pusti klip sa youtuba, ne mora2k i slicno dosta je i 480p.
Velicina ekrana....sta znam...sto veci to bolji ali ne bih isao ispod 8''.
Prioritet je cena koja treba da bude sto niza.
Hvala.

Tablet kupi kod nas, za te potrebe imas za 50ak eur, ovako rizikujes da popijes i troskove carine, i pitanje na kraju koliko ce te izaci.

Prelistaj malo oglase ovde, naces sigurno nesto, mislim da ne vredi porucivati.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Golf 2 vozen i odrzavan u Srbiji,pa jos i devedesetih je samo za otpad.

Preporuka za led traku sa alija za tv,sa usb-om i kontrolerom za muziku tj zvuk?
Ili da se traka uzem ovde a naruci samo kontroler?

I mene zanima za ove trake.
Ako neko ima preporuku neka ostavi link.

^Hvala puno.
Već sam naručila dosta, ali od drugih prodavaca i sve je po jedan komad u paketu. Jel mogu za to da me smaraju? Tipa ako mi svi ti paketi stignu u slično vreme na carinu. Sigurno sam naručila oko 10, jooj baš sam se zaletela...

Smaraju samo kad u jednom paketu ima puno komada i to može biti recimo 50+ komada jer su to jako sitne stvari i lagane pa je pošiljka generalno mala, za ovo što si ti naručila neće te niko zezati ali kao što Sale reče, što je pošiljka manja i jeftinija to su veće šanse da se izgubi negde usput jer takve pošiljke nemaju broj za praćenje i jako su male i lagane, u gomili paketa koje dnevno prolaze kroz raznorazne centre u kini takve male pošiljke lako "padnu na dno", nažalost takva je situacija, od Kine do nas je 9000 kilometara i ko zna kroz koliko ruku prođe ta pošiljka... Možeš naravno uvek da doplatiš za tracking broj ali to je malo apsurdno jer sam tracking često košta 2-3 puta više od samog predmeta...

Moze li neko da preporuci tablet?
Kao što su pomenuli, tableti, telefoni i sl. su omiljene stvari carinicima, to uvek podleže carini i PDVu (ukupno 32% na procenjenu nabavnu cenu) u prevodu, može da te košta skuplje nego da si kupio ovde.
Moja preporuka je neki Huawei tablet sa KP, ima ih novih za 80-90€ (10" model) one verzije što ljudi uzmi uz ugovor kod mob.operatera pa prodaju tablet. Nemaju sim karticu ali sumnajm da će detetu od 2 godine uopšte trebati mogućnost pozivanja sa tableta!!!

Čovek je naveo da mu je potrebna sim kartica radi povezivanja na net dok se vozi u kolima. Kako će drugačije u kolima da poveže tablet na internet?

Svakako je najbolje da kod nas pogleda ponudu, 32% je mnogo na celu sa interneta.

Kao što su pomenuli, tableti, telefoni i sl. su omiljene stvari carinicima, to uvek podleže carini i PDVu (ukupno 32% na procenjenu nabavnu cenu) u prevodu, može da te košta skuplje nego da si kupio ovde.
Moja preporuka je neki Huawei tablet sa KP, ima ih novih za 80-90€ (10" model) one verzije što ljudi uzmi uz ugovor kod mob.operatera pa prodaju tablet. Nemaju sim karticu ali sumnajm da će detetu od 2 godine uopšte trebati mogućnost pozivanja sa tableta!!!

Ja imam taj tablet i uopste nisam zadovoljan kako radi, s obizirom na hardver, ocekivao sam da je brzi, a on prilično stuca cak i kod osnovnog korišćenja. Nije neupotrebljiv, ali nije nesto. Probaj ga negde pre kupovine

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Da li ima neko preporuku za auto punjač sa 2 ulaza, po mogućstvu da jedan ulaz ima brzo punjenje?

@sasa022
Da nisi mozda i njih testirao ili čitao o njima?

Čovek je naveo da mu je potrebna sim kartica radi povezivanja na net dok se vozi u kolima. Kako će drugačije u kolima da poveže tablet na internet?
Pa recimo tako što će na svom telefonu da ukljči VPN ili Portable hotspot i zatim spoji tablet na telefon...

Izgleda interesantno samo mi se ručka ne sviđa, deluje mi kao da će da klizi u ruci ako je šraf previše stegnut pa mora malo da mu se objasni na silu.

Ja ti preporučujem da doplatiš i uzmeš Xiaomi Mijia Wiha set, vrijedi svakog centa! To uzmeš jedno i miran si.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

@ironmanbg

Verovatno takav komplet mozes da kupis kod Kineza iza prvog coska za 400-500 dinara kao i na AE . Ima ih i na KP za oko 700-800.

@nemanja123

:( :( :(

Iako je napisano bar 100 puta , evo jos jednom

https://lygte-info.dk/info/ChargerDCIndex UK.html

Nadam se da YT mozes i sam da pretrazis.

@amdpower

Nemoj da kupujes te krseve.
Na AE naleti ponesto zanimljivo do 50€ , ali su velike sanse da ti naplate carinu i pdv.

Uzmi Meizu M8C - 9.990

Nazad
Vrh Dno