Pa ne bih baš rekao da je svađa, bar ja tako ne shvatam, iz rasprave sa argumentima može neko da izvuče šta je njemu zanimljivo. Haug, ja sam rekao svoje.Vas dva, dobra druga moja, ste mi bas dosadili sa ovom raspravom koja prelazi nepotrebno u prepirku ...
Ajde ovako da zakljucimo, ko hoce nek kupi m2.nvme, ko nece nek ne kupuje, ssd i nmve rade valjano, kome treba nvme znace zasto mu treba, kome ne treba neka pita ili uzme sta hoce i platiti sta moze.
KRAJ.
Stavi prvo noviji CDI koji bolje prepoznaje tvoj SSD, i prebaci na decimalne vrednosti da se ne patimo sa HEX...
A možda si ga samo ubio visokom temperaturom..?
Jel mozes da mi objasnis ovu prvu recenicu ?
A nisam mu ja nista radio, kupio kompletan racunar, a prodavac mi jeste napisao stanje hard diska pre prodaje.
Dakle svesno sam kupio racunar sa SSD-om u ovom stanju.
Nego vise pitam informativno, mozda HD Sentinel daje prenizak Health iz samo njemu znanih razloga.
Edit: a mislis na noviji Crystal Disk Info program...
Pardon my ignorance...Reallocated sectors na SSDu nije cudna stvar, i nakon nekoliko dana. Bitno je da u proseku ne raste tako brzo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari