Stb treba danas da mi donesu, a prijavio sam se pre desetak dana. Tv po tvom košta 299 din mesečno
I koliko imas kanala?
Stb treba danas da mi donesu, a prijavio sam se pre desetak dana. Tv po tvom košta 299 din mesečno
Lažovi nisu mi danas doneli stb, a u petak su me zvali i rekli da će danas da donesuI koliko imas kanala?
Lažovi nisu mi danas doneli stb, a u petak su me zvali i rekli da će danas da donesu
Sad ima HBO , i SK ali bez vraćanja za sadNeko je već to pominjo da nema HBO, SK i još ponešto.... ali da dosta više kanala ima mogućnost vraćanja nego na Horizont stb.
a ova usluga tv po tvom, da li će moći i van njihove mreže, recimo preko sbb interneta, ili mora samo kod njih (mts-a)?
Hhhhhmmm.... Meni je EPG kod RV i do pre neku nedelju kod SN generalno dobro radio. Tačnije za kanale na kojima je postojao u većini slučajeva je bio tačan. Na samo pojedinim kanalima je ponekad imao razliku u vremenu od sat vremena. Onda je poslednjih dve-tri nedelje čas postojao EPG čas nestajao. Kao što rekoh sada se stabilizovao, postoji za većinu kanala i tačan je.
Sat na TV-u mi je takođe tačan (nije u + ili - vremenu).
ja juce zvao podrsku da rastumacim racun za telefon koji nisam ni dobio.
Devojka iz podrske ne zna i nece da mi objasni na koji nacin se meni obracunavaju minuti za fixnu, i upucuje me na prodajno mesto da vidim sa njima.
Nije me mrzelo i odem da vidim tri lose stvari:
1. Minuti u MTS (i fixnoj) mrezi se uredno tarifiraju, i ako su kod supernove besplatni, to mi je kao kazna sto nisam potpisao novi ugovor.
2. Onih 150 besplatnih minuta sa supernova korisnike je meni 100 minuta sa tim sto mi se skida tih 100min i za razgovore u mrezi.
3. jedan minut me vise ne kosta 1 din koliko je kostao kod RV vec je sada 1.20
4. Listing vise nema, moze da se dobije samo licno kod njih.
prakticno preko 20% je sada skuplji telefon zahvaljujuci visoj ceni i drugom nacinu obracuna.
Sledeca losa stvar.
pitam za potpisivanje ugovora na drugoj lokaciji gde je ranije bio drugi njihov korisnik i pitam za 6 meseci po dinar.
Dobijem odgovor da nisu sigurni da cu dobiti tih 6 meseci, kao da ja imam nesto sa prethodnim korisnikom.
prilicno bahatato.
Pa u tome i jeste problem...Ja tebe ovde ništa nisam razumeo!
Da li ti imaš paket super sve ili super sve plus, jer jedino ko ima ta dva paketa za njega su svi razgovori ka MTS fixnim, mobilnim i Supernova brojevima besplatni!
U svim ostalim paketima mobilna telefonija se tarifira !
Pa u tome i jeste problem...
Po njihovom ja imam "super sve" ali mi tarifiraju nove cene (umesto 1din sad 1.2)
Daju mi 100min umesto 150 i ostalo kako sam napisao.
Uglavnom sve loše iz starog i sve loše iz novog su mi nakalemili
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
ja juce zvao podrsku da rastumacim racun za telefon koji nisam ni dobio.
Devojka iz podrske ne zna i nece da mi objasni na koji nacin se meni obracunavaju minuti za fixnu, i upucuje me na prodajno mesto da vidim sa njima.
Nije me mrzelo i odem da vidim tri lose stvari:
1. Minuti u MTS (i fixnoj) mrezi se uredno tarifiraju, i ako su kod supernove besplatni, to mi je kao kazna sto nisam potpisao novi ugovor.
2. Onih 150 besplatnih minuta sa supernova korisnike je meni 100 minuta sa tim sto mi se skida tih 100min i za razgovore u mrezi.
3. jedan minut me vise ne kosta 1 din koliko je kostao kod RV vec je sada 1.20
4. Listing vise nema, moze da se dobije samo licno kod njih.
prakticno preko 20% je sada skuplji telefon zahvaljujuci visoj ceni i drugom nacinu obracuna.
Sledeca losa stvar.
pitam za potpisivanje ugovora na drugoj lokaciji gde je ranije bio drugi njihov korisnik i pitam za 6 meseci po dinar.
Dobijem odgovor da nisu sigurni da cu dobiti tih 6 meseci, kao da ja imam nesto sa prethodnim korisnikom.
prilicno bahatato.
Najviše nas zakidaju na telefonu, tj nas stare korisnike, praktično nas silom teraju na nove ugovore.
Zar nije logično ako smo sada supernova korisnici i plaćamo njihovu 20% skuplju cenu minuta da onda imamo i njihovih 150 besplatnih minuta i besplatne razgovore sa drugim korisnicima u "istoj" mreži.
Čas smo ista mreža, čas nismo, kako njima odgovara.
Praktično ako bih zvao Kopernikus korisnika oni bi mi to naplatili i ako on više nije Kopernikus niti sam ja više RV, već smo oboje SN
Najobičniji bezobrazluk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Pa da i meni pise da se broj nalazi u RV mrezi... koja vise ne postoji.
i ajd ti sad meni odgovori ako ti mene pozoves jel smo u istoj mrezi ili nismo?
Njihova podrska ne zna ili izbegava odgovor na to pitanje
Ono sto sad sigurno znam zahvaljujuci listingu koji sam uzeo da ce razgovor da naplate (ako nisam potpisao novi ugovor) i ako smo u istoj mrezi.
U listingu im lepo stoji "SN saobracaj prema fiksnoj MTS mrezi", sto bi reklo ono SN lepo oznacava da je sve to jedna mreza a tarifiraju razlicito korisnike.
Ono sto sad sigurno znam zahvaljujuci listingu koji sam uzeo da ce razgovor da naplate (ako nisam potpisao novi ugovor) i ako smo u istoj mrezi.
U listingu im lepo stoji "SN saobracaj prema fiksnoj MTS mrezi", sto bi reklo ono SN lepo oznacava da je sve to jedna mreza a tarifiraju razlicito korisnike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari