Kako misliš? Ako misliš na ruter ja ima nakačenu tendu zbog boljeg wi-fi signalaSad sam zvao podrsku i rekli da nijedan drugi uredjaj ne moze da dobija internet ako se nakaci na njihov ruter.... Ne mogu da verujem..
Kako misliš? Ako misliš na ruter ja ima nakačenu tendu zbog boljeg wi-fi signala
Послато са Redmi Note 6 Pro уз помоћ Тапатока
PRevise si stvari pomesao odjednom, da ne znam odakle poceti
Ne mozes nijedan tudji box da povezes kao TV uredjaj naravno - to NIGDE ne mozes. Tamo gde prodje je puka slucajnost, obicno spojeni sistemi nezvanicno
EON ne mozes da povezes gde zelis - to je ogranicenje EONa, posebno se placa ako hoces i van SBB mreze da ga koristis (ima dva tipa).
Ako hoces da povezes uredjaj kome samo treba net - povezes ga kao obican internet uredjaj, a ne u (IP)TV port. To ce raditi.
Zar nije ranije bila priča da Kopernikus blokira NTP servere koje koristi D3i risiver? I da zato ne može taj Albis da prođe tu tačku u (re)boot proceduri?
Nisam dobro objasnio izgleda, 3 godine vec koristim SBB-ov D3i uredjaj preko orion interneta (rutera) bez ikakvog problema -ethernet kabal iz uredjaja prikacen na ruter, hdmi na tv i to je to.
Pre nedelju dana sam uzeo supernova internet jer je dosta brzi, sa tim nemam problema.
Evo upravo sada ako ocu tv da gledam , prikacim na orion ruter, dobije se tv signal (imam orion internet do kraja meseca) ,vratim ethernet kabal u supernova ruter i dalje imam tv bez problema i signal, sve dok se ne restartuje uredjaj, posle toga ne moze da se konektuje.
Konačno su na google play danas izbacili aplikaciju " tv po tvom"
Kad ti puste "tv po tvom" onda dobiješ od njih podatke za prijavu na app. Tako su meni rekli. Danas treba da mi donesu box pa videćemo... ( Ako ne slažu)Kako se loguje na ovu aplikaciju, tj koji se podaci unose,posto nigde nema sa se registrujes?
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Jel si se ti prijavio za tv po tvom ili ti oni sami priključuju?Kad ti puste "tv po tvom" onda dobiješ od njih podatke za prijavu na app. Tako su meni rekli. Danas treba da mi donesu box pa videćemo... ( Ako ne slažu)
Poslao poruku preko messangera , tražili da slikam ono sa podacima s/n poslali mi user name i password i aplikacija radi sasvim OKKad ti puste "tv po tvom" onda dobiješ od njih podatke za prijavu na app. Tako su meni rekli. Danas treba da mi donesu box pa videćemo... ( Ako ne slažu)
Zar nisi trebao da potpišeš neki aneks za uslugu tv po tvom?Poslao poruku preko messangera , tražili da slikam ono sa podacima s/n poslali mi user name i password i aplikacija radi sasvim OK
Zar nisi trebao da potpišeš neki aneks za uslugu tv po tvom?
Послато са Redmi Note 6 Pro уз помоћ Тапатока
Cek mozes dobiti stb uredjaj koji ide preko neta jel tako, a kanale imas iste sve kao u super par paketu il?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari