Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzeo u poslovnici.

Do sada sam mogao da ga vidim na sajtu RV online ali kako su ga preuzeli uklonili su listing.

Sto se telefonske centrale tice, sve je ovo IP telefonija, nije njima potrebna nikakva centrala, sve mogu da izvuku iz kompjutera nego muljaju sa telefonskim pozivima.

Uzeo u poslovnici.

Do sada sam mogao da ga vidim na sajtu RV online ali kako su ga preuzeli uklonili su listing.

Sto se telefonske centrale tice, sve je ovo IP telefonija, nije njima potrebna nikakva centrala, sve mogu da izvuku iz kompjutera nego muljaju sa telefonskim pozivima.

Ma ne verujem da bilo šta muljaju, nego samo su totalno ne organizovani! Preveliki je to sistem da bi se bavili takvim stvarima!;)

Kažem ti kada odeš i potpišeš novi ugovor na super sve ili super sve plus sve će ti biti ok i nećeš više imati problema sa računom!

A upravo i jeste čar i prednost IP telefonije i NGN mreže da sve usluge budu pristupačnije korisniku, a naravno i provajderu da olakša puštanje svih servisa!:p

Poslednja izmena:
Jesi trazio popust od 20%, jesu odobrili?

Jesi trazio popust od 20%, jesu odobrili?

Ako mene pitaš još nisam jer kao stari korisnik koji je pridodao u ugovor još jednu uslugu imam pravo na 2 meseca po 1 dinar.
Ali kada prođu ta dva meseca pitaću ih - šta me košta, samo se plašim pošto se usluga vodi na mene a otac mi ima 100%, ali adresa stanovanja je ista!

Poslednja izmena:
Ja sam se raspitivao i rekli su mi da ne mogu oba benefita, ako predjem na SN pakete ne mogu dobiti mesec po dinar i OSI popust od 20% na tv i net.
Kao 2 meseca su za novu uslugu koju prikljucim, nesto su palamudili, nije mi se slusalo a ne mozes ih zaustaviti jer verglaju svoju nabubanu pricu i dok se sami ne zaustave nema sile da ih obuzda... tako da nisam siguran da li samo za treću uslugu je 1dinar 2 meseca ili je 1 mesec za sve tri usluge po dinar ili je za stare usluge 1 mesec a za novu uslugu (recimo telefon) 2 meseca (1+1)...
Tako, NEMOJ da se iznenadis neprijatno kad zatrazis osi popust...:shock:

Poslednja izmena:
Zeho, pa nije ni ranije mogao da se ostvari dupli popust, oni to tako gledaju, kao "popust na popust". Moguce da je bilo izuzetaka ako je posredi neki "debeli" korisnik, s full paketom svega, pa kao ajde da ga zadrzimo. Ti si ostvarivao OSI popust na pune cene usluga, pa ti je tek u zbiru ispalo isplativo. Sada za stare korisnike daju 1 mesec za novi ugovor, 2 meseca ukoliko dodas novu uslugu. Mislim da je onda RACUN mesecni 1 rsd, ako sam dobro razumeo, jer ako je nova usluga samo 1 rsd, ne bi imalo smisla. Ako pak na to nemas popust to znaci da OSI u startu stave u kategoriju popusta i nema kombinovanja popusta.

Ma znam, no se ja raspitujem uvek, cackam da vidim sta moze i dal se stogod promenilo, a moj prethodni post je upozorenje zexoniju da se ne iznenadi ako ga odbiju za OSI popust... :(

Horizont ne radi vracanje tv1000, Nat g, Viasat, sve uradjeno po uputstvu Supernove, ali ništa, mora neki veci servis ili zamena

Jel može slika ko ima kako izgleda taj stb?

Послато са Redmi Note 6 Pro уз помоћ Тапатока

I ja. Ali ne znam sto je problem da stave slike. Uredjaj, menu itd. Ko da nije forum

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Jedno pitanje, vezano za fixni tel preko Supernove. Da li se mogu prikljuciti dva telefonska uredjaja na jednu liniju i da li pritom moze da se koristi klasičan fiksni tel, ili bežični... Svejedno...?

Mogu i može.

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

A ovako???
d84fbcd68edb5fc7a3dbdd4ac71ec3d8.jpg

Ko želi da bude super operater može da se prijavi. Nisu napisali u oglasu da li je plata "super"?
0d74a29979294a768bb9b20d28d4133d.jpg

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

27000 plus markica za prevoz. Toliko daje SBB

• Like
Reagovanja: M J
Fino izgleda. I doplaćuje se 300 dinara?

Da, ali nisu svi programi u rezimu vracanja, ali cinimi se Horizint ima bolju sliku

Šta je Horizint?

Uredjaj koji dobijes ako neces cam modul

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

Vrlo zanimljivo.
A kako si to dobio? Čujem da nema uređaja.

Ne daju horizont umrsto kam modula nego ako hoćeš da koridtiš 72h unazad itd. To je bilo kod vektota dok nije pistao supernova.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno