Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oni u poslovnicama nemaju pojma. Tv po tvom može da radi svuda gde imaju njihov net. Meni jutros doneli box. Uključili ga u struju i povezali lan kabal i to je sve
Ja ih kontaktirao preko fb i oni kao podneli zahtev. I jutros me zvali kažu u Paraćinu još nema tv po tvom

Послато са Redmi Note 6 Pro уз помоћ Тапатока

Evo
cac9b1e74c9ebf2739655107bb3699a5.jpg

Stvarno neznam

Pa zbog toga što je to Kopernikus [emoji28][emoji16] RV je imao te te dodatne napredne usluge, pa sad pošto smo kao svi Supernova oni reklamiraju da nude to, a svugde onda pri dnu piše ona fora ako postoje tehničke mogućnosti. Zato mi sa Kopernikusa bar za sad možemo da sanjamo dodatne usluge [emoji16]

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Rece mi stanodavac da je u stanu kablovska (bez interneta) radijus vektor, ali nije siguran. Sad gledam na sajtu supernove, sta im znaci ono pojedinacne usluge pod paketima? Nude li tako samo internet bez kablovske ili je to za slucaj kao ovde, gde ima kablovske, a nema interneta?

Može samo Internet ali samo jedan paket 30/3. Sad ne znam jel neko uveo samo internet pa da kaže da li je to to kao što kažu.

TV mora da se uzme u svakoj varijanti pa onda biras dodatnu uslugu
Ne može samo internet da se uzme

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Oni reklamiraju da može i lepo piše svuda [emoji16]
Ali samo taj jedan paket 30/3

Pa zbog toga što je to Kopernikus [emoji28][emoji16] RV je imao te te dodatne napredne usluge, pa sad pošto smo kao svi Supernova oni reklamiraju da nude to, a svugde onda pri dnu piše ona fora ako postoje tehničke mogućnosti. Zato mi sa Kopernikusa bar za sad možemo da sanjamo dodatne usluge [emoji16]

Ups! Ja sam zaboravio da je od Jagodine do Paraćina Kopernikus a kod mene(Brzan kod Batočine) pa do Palanke Radius vektor. Sad mi je jadno što ne može kod tebe tv po tvom.

Hvala na odgovorima.

@bakara znam da je tako kod sbba, ali vidim da ovi reklamiraju pojedinacnu uslugu, zato sam pitao. Mada to da uzmes tv, pa posle net mi nema logike, onda je koliko vidim svakako bolje uzeti one pakete tv+net.

@dejan#7 sad videh, onda mi se mozda i ne isplati, jer beotel daje adsl do 50mbit za 100din manje.

Reklamirao je i vektor tako pojediniacne usluge pa to ne znaci da mozes da ih uzmes pojedinacno, tj mozes ali ti uz net naplate i odrzavanje kao dve pojedinacne usluge, a kada uzmes paket dve usluge dobijes neki popust.

najbolje da ih pozoves, ali sam 99% siguran da ti nece dovuci kabl samo zbog neta jer kroz njega idu i TV kanali.

Bakara nema logike za to 30/3 net 1799din + tv ili održavanje kao što kažeš 1399 =3200din
Super par 60/8 +tv 2600din
Kanali bi trebalo da su zaključani tako da ne može da gleda bez kartice, i moguće je da ce moći samo net, kao što su i naveli. Zato su i stavili samo taj jedan paket, i digli malo cenu za posebnu uslugu.
Ne znamo još nikog da je dobio ovo ili pitao, ali znajući supernovu sve je moguće [emoji16]

Bakara nema logike za to 30/3 net 1799din + tv ili održavanje kao što kažeš 1399 =3200din
Super par 60/8 +tv 2600din
Kanali bi trebalo da su zaključani tako da ne može da gleda bez kartice, i moguće je da ce moći samo net, kao što su i naveli. Zato su i stavili samo taj jedan paket, i digli malo cenu za posebnu uslugu.
Ne znamo još nikog da je dobio ovo ili pitao, ali znajući supernovu sve je moguće [emoji16]

Moze samo net. 30/3 1799 din.Novi korisnik 3 mes.gratis.Provereno.Komsija uzeo samo net.

Može da se uzme ali se plaća obavezna priključna taxa od 5000din
Sad sam zvao da pitam.
Uz ove druge pakete kada potpišete ugovor ne mora taxa

Sve u svemu izadje na isto

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Doduse, ja ne bih da se vezem ugovornom obaveznom, pa bi verovatno bilo ovo sto je bakara napisao. Onda mi se definitivno vise isplati beotelov adsl, kad vec placam beskorisni fiksni telefon.

Pozdrav svima, čitajući par poruka ovde, nisam baš video neko da je rekao neko konketno iskustvo sa Supernova novim operaterom...

Želim da pitam za vaša iskustva, pošto bih želeo da pređem na njihove kompletne usluge Internet, Televizija, i Fiksni, naime kada sam išao da se raspitam pre skoro 20-tak dana, u poslovnici Supernove (bivši Kopernikus) rekli su mi da u delu garada gde ja žim nema trenutno tehničkih mogućnosti za Supernova usluge....

Međutim su verovatno zbog zahteva dosta ljudi iz tog dela grada, ili se svakako proširuju, sada pre par dana bili tehničari u mom delu grada, i postavili nove kablove za Supernova usluge, i ja pitam tehničare, kažu , postavljamo kablove za Supernovu, za Internet, Televiziju, i Fixni....

Rekli su mi kao za jedno mesec dana će biti uključenje, pa ko želi može da se prijavi, pa sam želeo da pitam vaša neka iskustva, kako im radi Internet, Televizija, fixni itd?

Koliko sam gledao komentare po fb, nisu baš sjajni, komentari su i ovakvi, i onakvi, i da su dobri, i da nisu dobri operater.

Kažem želeo bih da uzmem onaj njihov paket Super sve Plus, što daju 260 radio i TV kanala, oko 40 HD kanala, Arena Sport i Sport Klub kanali, HBO paket, X Plus paket, 3 STB/CAM uređaja, Internet 120 Mb/s, 150 minuta ka svim fiksnim mrežama, neograničeni minuti ka mts fiksnoj i mobilnoj mreži, fiksni telefon za 1 rsd.

Ja imam trenutno u Telekomu MTS kako god, imam internet od 20 Mb/s, i njihovu Open IPTV, i Fixni naravno, a dodatno sam uzeo i u SBB D3i televiziju, kako bih imao i Sport Klub kanale,e sada kako mi to sve iznosi zaista veliki mesečni račun za plaćanje, a Supernova ima u svojoj ponudi i Arena Sport, i Sport Klub kanale, a daju i veći, tj brži internet, a i sam račun za plaćanje bi mi bio mnogo manji, a i plus za nove korisnike daju 6 meseci po 1 dinar.

To bi mi više odgovaralo, što zbog manjeg računa, što zbog većeg interneta, a i na jednom uređaju da imam i Arena sport kanale, i Sport Klub kanale, e sada me interesuju vaša iskustva sa Supernova operaterom, kakve su im usluge, kvalitet itd, koliko sam čitao komentare na fb, jedni kažu kako su loši, kako im internet više ne radi nego što radi, da im televizija puca itd, dok sa druge strane drugi kako kako kod njih sve OK radi extra, nekima (valjda starim korisnicima) povećali brzinu Interneta, da im televizija radi sve OK....

E sada izvinjavam se na ovakom dugačkom postu, ali bih želeo da čujem vaše komentare, vaša iskustva, i vaše preporuke, kakva je Supernova, kao operater, kakav im je kvalitet, i da li da prelazim kod njih, ili ne???

Hvala u napred na odgovoru!

Koliko dostupnih analognih tv kanala ima trenutno u RV mreži i jesu li svi digitalni kanali skremblovani ?

jos uvek je sve free sto se tice digitalnih kanala sve je otkljucano, sto se tice analognih cini mi se da ima oko 60tak

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

drug uzeo 120net s televizijom a na speedtestu ne prelazi 75mb, zvao ih je vise puta, skroz su neozbiljni..

taksa za net 30/3 UO 24 mes.1 dinar i 3 mes. gratis. Taksa sa UO 12 mes. ti je 2900 din.

Ne, ovo zavisi od nekoga da proturi "papir" ili da napise/procita email ili da ucini nekolika klikovaa misem.

jos uvek je sve free sto se tice digitalnih kanala sve je otkljucano, sto se tice analognih cini mi se da ima oko 60tak

Hmmm, meni ne rade više kanali. Ne mogu da pustim stream, zvao sam komšiju tvrdi da ništa nije dirao oko mog uređaja. Preskeniram sve kanale i nađem, ali ne mogu ništa da pustim, ne uspeva dekoding.

^ "Zvao si komsiju koji tvrdi da nije dirao nista tvoj uredjaj?!"
Ja malo zbunjen.
Kakve veze ima komsija s tvojim uredjajem, koji god uredjaj da je?
Stb, modem, kabl koaksialni, tv, sve kod tebe, sta komsija ima s tim?
Jedino ako se komsija prikljucio na divlje, pa si ga pitao jel cackao i poremetio nesto... ako jeste "divljak" prijavi ga, RV je davao mesec besplatno za svakog prijavljenog "divljaka"...

Možda "deli" kabl sa komšijom. Šalim se, ali po selima to rade ljudi, pusti mu kabl sa tavana na tavan i podele račun [emoji33]
Možda rade i po gradovima sa terase na terasu [emoji1]
Ne kažem da Milan to radi, naravno.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno