Pozdrav svima, čitajući par poruka ovde, nisam baš video neko da je rekao neko konketno iskustvo sa Supernova novim operaterom...
Želim da pitam za vaša iskustva, pošto bih želeo da pređem na njihove kompletne usluge Internet, Televizija, i Fiksni, naime kada sam išao da se raspitam pre skoro 20-tak dana, u poslovnici Supernove (bivši Kopernikus) rekli su mi da u delu garada gde ja žim nema trenutno tehničkih mogućnosti za Supernova usluge....
Međutim su verovatno zbog zahteva dosta ljudi iz tog dela grada, ili se svakako proširuju, sada pre par dana bili tehničari u mom delu grada, i postavili nove kablove za Supernova usluge, i ja pitam tehničare, kažu , postavljamo kablove za Supernovu, za Internet, Televiziju, i Fixni....
Rekli su mi kao za jedno mesec dana će biti uključenje, pa ko želi može da se prijavi, pa sam želeo da pitam vaša neka iskustva, kako im radi Internet, Televizija, fixni itd?
Koliko sam gledao komentare po fb, nisu baš sjajni, komentari su i ovakvi, i onakvi, i da su dobri, i da nisu dobri operater.
Kažem želeo bih da uzmem onaj njihov paket Super sve Plus, što daju 260 radio i TV kanala, oko 40 HD kanala, Arena Sport i Sport Klub kanali, HBO paket, X Plus paket, 3 STB/CAM uređaja, Internet 120 Mb/s, 150 minuta ka svim fiksnim mrežama, neograničeni minuti ka mts fiksnoj i mobilnoj mreži, fiksni telefon za 1 rsd.
Ja imam trenutno u Telekomu MTS kako god, imam internet od 20 Mb/s, i njihovu Open IPTV, i Fixni naravno, a dodatno sam uzeo i u SBB D3i televiziju, kako bih imao i Sport Klub kanale,e sada kako mi to sve iznosi zaista veliki mesečni račun za plaćanje, a Supernova ima u svojoj ponudi i Arena Sport, i Sport Klub kanale, a daju i veći, tj brži internet, a i sam račun za plaćanje bi mi bio mnogo manji, a i plus za nove korisnike daju 6 meseci po 1 dinar.
To bi mi više odgovaralo, što zbog manjeg računa, što zbog većeg interneta, a i na jednom uređaju da imam i Arena sport kanale, i Sport Klub kanale, e sada me interesuju vaša iskustva sa Supernova operaterom, kakve su im usluge, kvalitet itd, koliko sam čitao komentare na fb, jedni kažu kako su loši, kako im internet više ne radi nego što radi, da im televizija puca itd, dok sa druge strane drugi kako kako kod njih sve OK radi extra, nekima (valjda starim korisnicima) povećali brzinu Interneta, da im televizija radi sve OK....
E sada izvinjavam se na ovakom dugačkom postu, ali bih želeo da čujem vaše komentare, vaša iskustva, i vaše preporuke, kakva je Supernova, kao operater, kakav im je kvalitet, i da li da prelazim kod njih, ili ne???
Hvala u napred na odgovoru!