Nije potrebno. Popup fixer je za one koji imaju neki "system error" kada se pokrene uređaj. Svakako to ne remeti ništa, stisneš ok i nastaviš upotrebu. Sa popup fixerom toga nema. Nema nikakve veze sa aplikacijama.@coavasic96
Ako imam stariju verziju KangarooX kernela a hoću da flešujem novu da li je potrebno prvo dirty flešovati ROM ponovo?
Je li ovaj popup fixer popravlja ono kad iskoči da je neka aplikacija prestala sa radom?
Postavih tebi pitanje jer znam da koristiš ovaj kernel, hvala unaprijed.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Nije potrebno. Popup fixer je za one koji imaju neki "system error" kada se pokrene uređaj. Svakako to ne remeti ništa, stisneš ok i nastaviš upotrebu. Sa popup fixerom toga nema. Nema nikakve veze sa aplikacijama.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Zadovoljan sam baš za sad, samo što sam na pretposlednjoj verziji havoc-a. Ne znam kako je sa novijom verzijom, nisam testirao.Ako se ne varam sad si vec par dana na kombinaciji Havoc + kangaroox...kako si zadovoljan? Baterija, bagovi?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Javi na pp ako hoces da prodas, koja verzija,boja?Juče uzeo Note 5 global, stigao u vakuum global kutiji, sve ok ali otključan bootloader. Došao sa global MIUI 10.
Proveri IMEI broj sa kutije i u telefonu.Juče uzeo Note 5 global, stigao u vakuum global kutiji, sve ok ali otključan bootloader. Došao sa global MIUI 10.
Ma nije sigurno global, to je maskirani kinez. Provjeri, nije isti imei na kutiji i u telefonu. Isti slučaj i kod mene, i mene su prevarili!Juče uzeo Note 5 global, stigao u vakuum global kutiji, sve ok ali otključan bootloader. Došao sa global MIUI 10.
Imaš u podešavanju svake od tih aplikacija da isključiš preporuke. A za ostale stvari blokada... ili adaway ukoliko imaš root.Kako da blokiram reklame, bukvalno mi izlaze kad udjem u imenik i bilo koju drugu aplikaciju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari