Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Pc centar,mislim ali i bilo koji operater ili velika radnja kao npr?G,W,C. Svi oni zvanično prodaju pa ti je.i garancija 2g.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Branite čoveka koji je dao garanciju koja ne važi ako se pali GPS? Svašta... Izašao u susret tako što je REKAO da Mađari ne prihvataju to. Svašta...

Meni je GPS upaljen 24/7. Za sada nema problema.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Nije ovo vezano samo za Xiaomi, ista stvar se desila mojoj sestri sa LG G2 svojevremeno, na Galaxy S5 ispadao ekran... Desava se,mada bi garancija trebala da pokrije ovo.

PE Caf + kangaroox. Nije loše, možda za nijansu slabije nego na miui + kangaroox ali radi baš baš lepo.
6bdb0db8a13ca6c38cf3ccb1795ba14b.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ja cekam da mi prodju dani za unlock, pa i ja po prvi put da probam neki rom. Bice to Havoc, da vidim kako sljaka to.

Jel i dalje baterija na MIUI najbolja u odnosu na sve romove?

Mcaosp :D nznm dal da ubacim kangaroox da probam :) jel radi on uz ovaj?
1e17b4b64f708c3cd549758f26df04d4.jpg
05f85a5e8e587bdb5da6c76282ac048b.jpg

Izašao update za Havoc:

Update - 23/02/2019
What's New -
Device Changelog - 
* Fixed signal icon disappearing when manual network selection
* Fixed battery info fc
* Added prebuilt thermal hal from MIUI V10 2.2.0 OEICNXM
* Switched to PureCAF kernel

ROM Changelog -
* Added new ambient display implementation
* Added theme background color picker
* Added AOD on charge
* Added accent option for QS panel
* Added haptic feedback duration for OP gestures
* Added Home button wake for some devices
* Reorganised Havoc Settings
* Improved UI
* Removed ambient music from lockscreen
* Fixed toasts with RTL languages
* Fixed QS gradient when custom header is disabled
* Fixed music ticker glitches
* Fixed compact navbar layout
* Fixed autofill dialog on dark themes
* Fixed wellbeing dark theme

Zavisi od roma do roma. Na nekim su uz skorija ažuriranja dodali neke perf servise sa pixel-a i stvarno rade odlično ali i troše malo više baterije.

Samo da mi gura dva dana s mojim koriscenjem kao i ovde i to je to. :)

Mcaosp :D nznm dal da ubacim kangaroox da probam :) jel radi on uz ovaj?
1e17b4b64f708c3cd549758f26df04d4.jpg
05f85a5e8e587bdb5da6c76282ac048b.jpg

I ja koristim mcaosp i radi vrhunski, ali treba znati da već duže vremena ovaj Rom nema podršku i razvoj, pa se dešava problem sa novijim kernelima. Konkretno sa nekim verzijama Twistloop je upadao u bootloop ;)

Ako se odlučiš da probaš kangaroox javi rezultate.

Ne košta te ništa da probaš ako hoćeš. Uradi backup boot.img za svaki slučaj. Na mcaosp romu se butuje provereno.

Poslednja izmena:
Ne košta te ništa da probaš ako hoćeš. Uradi backup boot.img za svaki slučaj. Na mcaosp romu se butuje provereno.

Napravio sam boot.img ali malo sam se više umorio od probavanja :)
Hoću nešto na gotovo :)

Napravio sam boot.img ali malo sam se više umorio od probavanja :)
Hoću nešto na gotovo :)
Pa guras mene kao zrtveno jagnje hahaha :D a ista priča...videcu, ako probam javljam :)
Cisto bih iz radoznalosti, nisam nista cackao od decembra :D
A bas steta sto nema podrsku, ja se sve nesto nadam da ce ponovo krenuti :D

Prošlo leto sam od Kidence-ta kupio Redmi Note 5 i nedavno mi se na ekranu pojavila fleka u gornjem levom uglu. Čovek mi reče da je to zato što mi je uvek uključena lokacija pa kada nisam napolju da se čip pregreva i zezne lepak na displeju. Kaže da dobavljači (šverceri iz Mađarske) ne priznaju reklamaciju jer je to greška korisnika.

Znači moja je greška što kinezi nisu dobro napravili telefon i što nigde nisam upozoren da ne treba da koristim funkcije telefona.

Ko tu laže i mulja nemam pojma, ali čisto da znate šta možete da očekujete kada nabavljate tehniku putem šverc-komerca.

Pogledajte prilog 266228

Meni je to cista glupost stvarno, moram da vodim racuna o gpsu da se to ne bi desilo, i mislim da bi to madjari pokrili ali mrzi svercere da se cimaju.
Meni je gps bio ukljucen konstantno na svim telefonima i nikad nisam imao taj problem.
Inace, kad sam hteo da kupim telefon pitao sam i kidenceta oko garancije, i rekao mi je da ne pokriva ako se pojave takve fleke. To mi se i nije bas svidelo, kao sto neko rece, lakse cu jurim ove po radnjama nego neke svercere. Ja znam da telefone normalno koristim, i ako se pojavi neka takva mrlja to svakako nece biti mojom krivicom, i jos da mi neko kaze kako to ne pokriva garancija.

Pričalo se u temi o novim Google camerama i patch-ovima za miui rom-ove. Postoji li neka preporuka za AOSP rom-ove? Ova koju imam radi dobro, ali je od decembra, pa verujem da su u međuvremenu izašle još bolje verzije :)

Ako misliš na patch od decembra, taj i ja koristim. Što bi menjao ako radi kako treba?

Pa guras mene kao zrtveno jagnje hahaha :D a ista priča...videcu, ako probam javljam :)
Cisto bih iz radoznalosti, nisam nista cackao od decembra :D
A bas steta sto nema podrsku, ja se sve nesto nadam da ce ponovo krenuti :D

*mjau**mjau**mjau*, odakle sam znao da čitaš sve postove :)

Ma stvar je u tome što na mcaosp baš sve radi, pa nemam motiva za flešovanjem.
Probao sa novom verzijom Twistloop, pa zakucao na bootanju, pa sam se malo smirio.
Ako ja istestiram javim svakako ;)

Jel neko imao Havoc i mcaosp? Koje su razlike?

Imao ja Mcaosp, a sad imam Havoc. U suštini i jedan i drugi su izuzetno brzi i battery friendly, s tim što Havoc ima mnogo više opcija za podešavanje. Update izlazi na svake dve nedelje, isprva je imao neke sitne nedostatke, ali sad su ga već toliko ispeglali da šljaka bez greške [emoji41]

E to sa podesavanjima mi se svidja. Jedva cekam da ga flesujem da vidim kakav je.

Imao ja Mcaosp, a sad imam Havoc. U suštini i jedan i drugi su izuzetno brzi i battery friendly, s tim što Havoc ima mnogo više opcija za podešavanje. Update izlazi na svake dve nedelje, isprva je imao neke sitne nedostatke, ali sad su ga već toliko ispeglali da šljaka bez greške [emoji41]

Sta npr koristis od tih nekih dodatnih opcija..sta ima u odnosu na mcaosp? I koju kameru koji patch koristis, ako odlucim da predjem, vazno mi je da kamera radi...

*mjau**mjau**mjau*, odakle sam znao da čitaš sve postove :)
Sve citam hahahaha :D

Ista prica...sve je super, al mi se malo menja, dosadilo mi :D

6c7406cfc99fd794a4f0dacf828224ae.jpg

Poslednja izmena:
Jel iz te romove dolazi vec gcam ili kako? Dolazi MIUI stock, a gcam se instalira naknadno. Kako me smaraju ti patchevi, ima li neka koja se lako instalira bez smaranja? :D

Havoc rom sam probao pre par meseci i tada mi se nije sviđao ali ova novija verzija je odlična. Mislim da ću se na ovome zadržati malo duže.

Sada si na Havox ili mcaosp?

Havoc. Namenjao sam se romova ovih dana za sve pare [emoji1787]

Poslednja izmena:
Kako mozes? Objasni mi samo. :D Tako sam ja nekada drndao na Nexus 4 telefonu, ali posle me proslo i nisam hteo nista da diram.

Ima li negde u podešavanjima da se isključi odlazni sms ka stranim brojevima?

Ladno su glu*avi Indusi oterali deva AOSIP-a.. smarali nešto u vezi kernela, lik im bacio kosku da potvrdi koliko su nenormalni i kad je video, pokupio se i katanac na temu. A taman sam našao super ROM... Sad gotovo, ode RN5 na doboš. Život više nema smisla :D

Nazad
Vrh Dno