Koliko kosta zamena baterije u ProMobiju? Poceo je telefon da mi se prazni sa 20% na 0 u roku od 15 minuta
Samo da se nadovezem na ovaj post, buduci da imam isti problem sa baterijom, a mozda nekom bude od pomoci informacija
Telefon je bio star nekih 9 meseci kada je baterija pocela brzo da se prazni ispod 15% - otprilike tih 15% traju 5-10 minuta max
Pomenuta metoda praznjenja i punjenja radi (u mom slucaju dovoljno je bilo samo jednom odraditi postupak). Nakon kalibracije baterija se ravnomerno prazni, samo naravno primetno krace traje
Accubattery pokazuje cca 93% battery health na nekih 165 ciklusa punjenja.
Reklamirao sam bateriju juce u ProMobi jer smatram da je ovo prevelik gubitak kapaciteta, posebno ako se uzme u obzir da nisam nijednom koristio fast charge i telefon drzim od 20-80/90% redovno, znaci teorijski savrseno.
Baterija nije zamenjena jer je degradacija u pragovima tolerancije tj procenili su kapacitet na 93% (znaci accubattery prilicno tacno daje podatak) - dobio sam cak i neki izvestaj sa grafikonom gde otprilike do 80% kapaciteta i do cca 350-370 ciklusa punjenja je prihvatljivo (procenjujem sada cifre jer je grafik u pitanju).
Inace S7 edge koji ce biti 2 godine u Aprilu, na 466 ciklusa punjenja ima prema Accubattery 84% kapaciteta.
Ukratko, baterija u S8 je isto djubrence kao sto je to bilo u S7 i nece vam zameniti bateriju zbog ovoga.
Tako da, przite bateriju i uzivajte u zivotu jer ce svejedno morati da se menja :d
Na svim temama koje sam koristio ili imam crna na crna slova ili siva na bela u mnogim aplikacijama sto ih cini neupotrebljivim, moram za sad da koristim default temu sa night modom sto je ogavnoPa imas u opcijama da notifikacije budu prozirne ili ne.. Potrazi malo, promijeni temu, itd...
Gube li se podaci da telefona (poruke, kalendar, imenik)? Koji su rizici?Zar je toliki problem skinuti rom sa Sammobile i flešnuti Odinom,ako već nemate strpljenja da čekate?
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Nemaš nikakve rizike, ništa se gubi, samo nakacis home csc, A ne "običan" csc.Gube li se podaci da telefona (poruke, kalendar, imenik)? Koji su rizici?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari