Imam snapdragon verziju pa moram da cekam...Zar je toliki problem skinuti rom sa Sammobile i flešnuti Odinom,ako već nemate strpljenja da čekate?
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Skini sammfirm. Tu ti je down po punoj brzini.Pogledajte prilog 266165
kaze free download unavailable... je l moze da se skine sa nekog drugog sajta?
Šta znači nakačiš home csc? Neki check u Odinu?Nemaš nikakve rizike, ništa se gubi, samo nakacis home csc, A ne "običan" csc.
15 minuta sve zajedno ti treba
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ne vidim app na GPlay?Skini sammfirm. Tu ti je down po punoj brzini.
Skini sammfirm. Tu ti je down po punoj brzini.
Koji samfirm si skinuo? Trebalo bi 0_3.6. Ne unosi ništa u PDA i CSC.opet imam neke komplikacije![]()
Pogledajte prilog 266175
da li uopste ikad radi taj spori download na sammobile? radio sam to dok sam imao note3, proslo je dosta vremena
edit: sad videh
" Due to maintenance on the free download server, free downloads will be unavailable until Monday morning the 25th of February 2019 CET."
Slabo vidiš. Samo napiši ako hoćeš, da nisam hteo da pitam, ne bih pitao.Prijatelju bolje ste strpi neki dan nego da napraviš ciglu od telefona. Nisi nikad ovo radio preko Odina, vidi se ....
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Koliko kosta zamena baterije u ProMobiju? Poceo je telefon da mi se prazni sa 20% na 0 u roku od 15 minutaJa punim bateriju uglavnom kada se ugasi tel... i uglavnom stoji na punjacu cele noci, nikakav problem nemam... jedino sto koristim oruginal punjac... ranije na prvom s8 koji sam platio boga oca sam se mlatio da ga punim 20 - 80 i isto mu dodje... mozda si zeznuo bateriju sa tim sporim punjacima koji verovatno nisu original ili nisu predvidjeni za s8, koliko znam s8 se nije isporucivao sa sporim punjacima i po nekoj logici mojoj tel je projektovan da se puni na tom punjacu koji je uz njega i na to daju garanciju... nzm mozda gresimSamo da se nadovezem na ovaj post, buduci da imam isti problem sa baterijom, a mozda nekom bude od pomoci informacija
Telefon je bio star nekih 9 meseci kada je baterija pocela brzo da se prazni ispod 15% - otprilike tih 15% traju 5-10 minuta max
Pomenuta metoda praznjenja i punjenja radi (u mom slucaju dovoljno je bilo samo jednom odraditi postupak). Nakon kalibracije baterija se ravnomerno prazni, samo naravno primetno krace traje
Accubattery pokazuje cca 93% battery health na nekih 165 ciklusa punjenja.
Reklamirao sam bateriju juce u ProMobi jer smatram da je ovo prevelik gubitak kapaciteta, posebno ako se uzme u obzir da nisam nijednom koristio fast charge i telefon drzim od 20-80/90% redovno, znaci teorijski savrseno.
Baterija nije zamenjena jer je degradacija u pragovima tolerancije tj procenili su kapacitet na 93% (znaci accubattery prilicno tacno daje podatak) - dobio sam cak i neki izvestaj sa grafikonom gde otprilike do 80% kapaciteta i do cca 350-370 ciklusa punjenja je prihvatljivo (procenjujem sada cifre jer je grafik u pitanju).
Inace S7 edge koji ce biti 2 godine u Aprilu, na 466 ciklusa punjenja ima prema Accubattery 84% kapaciteta.
Ukratko, baterija u S8 je isto djubrence kao sto je to bilo u S7 i nece vam zameniti bateriju zbog ovoga.
Tako da, przite bateriju i uzivajte u zivotu jer ce svejedno morati da se menja :d
E sad sto se tice autonomije meni je uvek bila losa... i kad su novi telefoni bili jednostavno bat mi je nedovoljna za jedan dan....
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Koristiš nav bar ili gestures? Kako je rešeno, kao na miui ili pixel?Prvi utisak je pozitivan, apdejtovao sam sve aplikacije, pustio da završi sve, i deluje nekako fluidnije, ne primećujem ono standardno Samsung trzanje koje se uvek javljalo pre. Moraću kameru da uporedim sa OP6T kad uhvatim vremena, i da probam da nađem adekvatnu Gcam verziju.
Za vece mi je skinulo 15% bat. Signal je u pitanju, samo ne znam sta tacno. Moze pomoc![]()
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari