Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

И мени такође у посљедње вријеме скида опуштено у току ноћи 20% а можда и више.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Koji Android, 8 ili 9? Meni je to krenulo u zadnje vreme (Oreo), skine mi 15-20% za noc, 6-7 sati. Ranije bilo strogo 6-7%. Zaato mi je i stalo da sto pre odradim update, ne bi li se nekako naterao da odradim factory reset (prvi put otkako sam ga uzeo).
Android 8.0 Oreo.. Nikad pre nisam imao problema.. Krenulo je pre neki dan da me zeza.. Preko dana sve u redu, ali uvece kad ga ostavim i ujutru kad se probudim skine preko 15%
Resetovao sam mrezna podesavanja i uradio wipe cache, videcemo kako ce veceras biti.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Da l' bi prošla garancija ovde u Telenoru? S8+, jos pola godine garancije, tastatura urezana(amoled divni [emoji3590]).
24fd85a6b8c4f9d974bb4266dd972fcd.jpg
46d420cbc40bfc75384dda20ee59b022.jpg

Nosi u pro mobi.

Pro mobi je ovlašćeni servis za Telenor?

Ja na slici nista ne vidim.. Ali ako se urezala, da mozes da iskoristis garanciju i da ti zamene displej u pro mobi, i zamenice ti i bateriju uz to..

Pro mobi je ovlašćeni servis za Telenor?
Pro mobi je ovlašćen za Samsung, ako hoćeš brzo da se odradi. Ako hoćeš da čekaš 30-60 dana, teraj u Telenor, pa pazi samo da ne završi u Begram. Onda si ga ugasio. Imaće burn in i nazad na staklu.

Posle nekoliko godina Xiaomi telefona, drpio me zivac, evo skidam sa Mega, Pie G955FXXU4DSBA za S8+ Dual. To je Germany verzija a moj je neki arapski ili vec ko zna kakav, see/see/xsg verzija, gde da pogledam tacno ? Iz Odina flesujem sve ili samo ?

Jel to ponavljam vise puta isto pitanje ? :)

P.S. Vidim sada da je XSG iz United Arab Emirates...

Poslednja izmena:
Posle nekoliko godina Xiaomi telefona, drpio me zivac, evo skidam sa Mega, Pie G955FXXU4DSBA za S8+ Dual. To je Germany verzija a moj je neki arapski ili vec ko zna kakav, see/see/xsg verzija, gde da pogledam tacno ? Iz Odina flesujem sve ili samo ?

Jel to ponavljam vise puta isto pitanje ? :)

P.S. Vidim sada da je XSG iz United Arab Emirates...
Ovo isto i mene zanima, odavno nisam flesovao telefone, skroz sam ispao iz price

Mucio se, mucio se, gledao, menjao kablove, laptopove i citao tutorijale, radio sam sa Odinom pre mnogo godina i nece li nece dok nisam ukljucio USB Debugging a nigde ne kazu da treba ili se to podrazumeva valja. :)

Inace na Arapina instalirao Nemca bez problema, eno ga dolazi sebi, vraca aplikacije itd. :)

Flesuje se sve iz Odina, ako hoces kao da zadrzis svoja bla bla, stavi se Home CSC iz ZIP - a ali posto ja volim s vremena na vreme cist telefon, ja sam stavio cist CSC.

Poslednja izmena:
Mucio se, mucio se, gledao, menjao kablove, laptopove i citao tutorijale, radio sam sa Odinom pre mnogo godina i nece li nece dok nisam ukljucio USB Debugging a nigde ne kazu da treba ili se to podrazumeva valja. :)

Inace na Arapina instalirao Nemca bez problema, eno ga dolazi sebi, vraca aplikacije itd. :)

Flesuje se sve iz Odina, ako hoces kao da zadrzis svoja bla bla, stavi se Home CSC iz ZIP - a ali posto ja volim s vremena na vreme cist telefon, ja sam stavio cist CSC.
I jel vredelo? Jel sve OK, radi bolje ?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pa uglavnom kao i što si mogao gore da pročitaš od onih koji su ga ranije dobili ili stavili. Nekome lep, nekome ružan. Meni ružan. Imao sam tako nešto davno na MIUI koji je već prekopirao iOS. Kada je telefon prazan, kada ga resetuješ, uvek se ima osećaj da je brži, da leti, da li će tako da nastavi, videćemo, za sada samo Play Store puca kada hoću iz istorije da obrišem neku aplikaciju koju sam probao a video da mi ne treba... [emoji848]

Pitam jer sam i ja na arapina pa bih možda prešo na nemca. Isto imam dual sim. Odakle skinuo rom ?

Da li je krenuo Ota update kod naših operatera? Kod mene vipov telefon još ništa ne dolazi.

Pusti mi pp, da ti objasnim sta da uradis, meni se od sinoc opet sve vratilo na staro, za noc mi je skinulo 1%.

Nije li problem da objasniš ovde na forumu? Da te ne smaramo sa PM. Imam isti problem, i delimično ga rešavam tako što isključim mobilni internet kad ga ne koristim.

Imao sam problem kao i vi..
Izbrisao sam podatke iz google play usluge, i posle toga uradio wipe cache dva puta i za sad je sve dobro [emoji16][emoji16]

Imao sam problem kao i vi..
Izbrisao sam podatke iz google play usluge, i posle toga uradio wipe cache dva puta i za sad je sve dobro [emoji16][emoji16]

Hvala, probaćemo. Ume play services da pravi ovakav problem.

Instalirajte rucno sa apkmirror,mora da postoji novija ili bar beta verzija PS

Sent from my iPhone using Tapatalk

U slucaju da i posle toga pravi problem, jedino resenje rucno da se ubaci novija verzija ako ima ili vracanje na fabricko, ovo drugo bi resilo problem 100%.. Mada sad ce da stigne pie i posle ide factory reset i sve ce doci na svoje [emoji16]

Чини се да је код мене помогло. Пратићу стање наредних пар дана па јављам стање. Али већ сад видим опасно побољшање.

Хвала Stefan1995

Pa zar ne pričamo o Pie ! [emoji4]

Ovo je normalno za moj S+ Duos i na osmici.
2249d060530a27e4c50658ab0c28c404.jpg

Чини се да је код мене помогло. Пратићу стање наредних пар дана па јављам стање. Али већ сад видим опасно побољшање.

Хвала Stefan1995
Nista.. Za sve sto vas zanima tu sam.

Nazad
Vrh Dno