Jel se neko susreo se bootloop problemom sa januarskom updatom? Pisali su na xda da su neki imali problem sa istim. Ja ga već podigao na januarski :-(
Sent from my Moto Z (2) using Tapatalk
Prekrijes rukom gornji deo gde su senzori, pa ces moci Kalibraciju.I kod mene je i calibration i test sivo, samo u donjem desnom uglu error moguce je pritisnuti ?
Да ли постоји макро мод за камеру?
Пробао, али не ради како треба. Ноћни режим никако, камера снима само 1080p. Предња додуше слика са 20 mp.Što se gkam.tiče ja koristim MGC_6.1.021_RP1_V1.3.1-BSG...stabilna je i ne krešuje.
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Ja skinuo sa PS proximity sensor doctor app, i uradio kalibraciju i cini mi se da je bolje, doduse imao sam samo jedan poziv... Probajte
Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока
Isao kolega danas u Vip da uzme telefon na njihovu preporuku i ono klasicno *****ali ga.. Rekao da mu je max do prosle tarife da moze da placa do 2200 din, uvalili mu HUAWEI P Smart 2019 3/64gb.......
Spolja gladac, iznutra jadac.
Ma sto je najgore sinoc sam pogledao recenziju ovog telefona na YT sto su radili ovi sa benchmarka i oni nigde nisu ni spomenuli te probleme, nema sanse da nisu primetili ako su koristili posto sam ja spazio sve za 15 min.. tako da moze da bude da je on dobio los primerak ili ga je zakacila losa serija, mnogo mi ono lose radi..
Inace jos jedan bag sam primetio na mi a2, kada sam u sms porukama i kucam poruku ili samo stojim onako bez kucanja citam poruku odjednom mi ekran na kratko pocrni i ili izadje iz poruka ili me vrati tako gde su sve poruke, desavalo se vise puta..
Prijavio sam preko feedback aplikacije i snimio.Istina, sad probah, uglavnom na rec "pre" u 90% slucajeva ispise "rpe", za ostalo onako, nisam bas uspreo da provalim da li ja gresim ili zakasni..
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari