Na Telenor 4G radi extra. Meni je potrebna za inostranstvo gde nisam baš uvek siguran kakav će net biti dostupan.
Možeš Vip da cimaš, ali da li će oni hteti da ti pomognu, to je pitanje. A da li si probao Vip na toj lokaciji, ne bi trebalo da bude neke razlike u signalu između Vip kartica i Globaltel kartica. Obe se kače na istu mrežu.
ne moze tu globaltel da uradi nista, iznajmljuju infrastrukturu od vipa. gde vip kartice imaju signal, imace i globaltel i to je to. nije im isplativo da postavljaju bazne stanice tamo gde ima malo korisnika.. tako je i kod mene u selu, ni jedan operater nema dobar signal. telenor je ranije imao neki repetitor koji vise nije u funkciji, zalbe ne pomazu..Isto je stanje i sa VIP-om, mada trenutno ne koristim tu mrezu, ali ljudi koji dolaze kod mene sa njihovom karticom imaju isti problem. Probacu i njih da cimam, nego me nervira ponasanje Globaltela.
ne moze tu globaltel da uradi nista, iznajmljuju infrastrukturu od vipa. gde vip kartice imaju signal, imace i globaltel i to je to. nije im isplativo da postavljaju bazne stanice tamo gde ima malo korisnika.. tako je i kod mene u selu, ni jedan operater nema dobar signal. telenor je ranije imao neki repetitor koji vise nije u funkciji, zalbe ne pomazu..
Sent from Galaxy S8
Inače, stvarno preporučujem da isključite battery optimization za Globaltel aplikaciju. Ne potroši puno baterije, a smanjuje mogućnost da budete nedostupni. Takođe, ko ide u inostranstvo obavezno bezuslovno preusmerite pozive.
Globaltel isključivo koristim za prijem preusmerenih poziva kada sam u romingu na duže vreme i imam lokalnu prepaid karticu za data. Dobro funkcioniše i uglavnom sam zadovoljan. Probao sam u Makedoniji, Austriji, Švajcarskoj, Australiji.
Planiram da uzmem SBB paket, pa ću onda malo da uporedim sa UniFon app koja bi mi i više odgovarala ukoliko dobro radi.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Мислим да треба одржавати тај виртуелни број.Зашто би неко дао број скроз бесплатно?
И други виртуелни бројеви се купују на мјесец дана.Кредит траје 3 мјесеца а број 6 мјесеци.Тако сам ја схватио,немам лично искуство.
Da li je virtuelni broj potrebno održavati u životu nekim kreditom? Koliko često?
Ja sam već dva puta pitao u Unifon temi za iskustva oko redirekcije, ali nisam dobio odgovor.
Od mene veliki minus za Globaltel. Pre oko mesec dana sam kontaktirao zbog loseg signala, 3G je slab a 4G mogu da sanjam, tako da stalno vrti cas 2g, pa se prebaci na 3g tako da je skoro nemoguce da se koristi internet. Na to sam dobio odgovor da oni koriste VIP bazne stanice i poslali mi onu njihovu mapu pokrivenosti. Posle toga sam im poslao poruku sa pitanjem da li oni mogu da uticu da se to sredi i nista mi nisu odgovorili evo skoro mesec dana. Da li vredi da se direktno obratim VIP-u? Vidim da ove iz Globaltela to ne interesuje.
Danas sam primetio da mi je iskljucena opcija "automatska obnova" i da ne moze da se ukljuci. Inace posedujem paket 4Gb + 4Gb .Posto tog paketa vise nema u ponudi, verovatno je je to razlog nemogucnosti obnove istog.
Sorry, malo menjam temu.Primecujem u poslednje vreme jedan bug u najnovijoj verziji aplikacije. Na kartici sa primljenim i pozivanim brojevima, ako duze zadrzim prst na nekom od brojeva kako bih otvorio meni sa opcijama, ako kliknem na opciju za brisanje broja, aplikacija se crash-uje i ne mogu nikako obrisati neki od brojeva. Da li je jos neko primetio ovaj problem?
Истиче ми уговор у МТС-у. Ако сам лепо схватио треба да пређем код њих на припејд и онда да дођем у пословницу да пребацим број у Глобалтел? Уз задржавање броја, наравно?
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Da li ima neka fora sa aktivacijom rominga? Pre putovanja u Rumuniju kupio sam paket od 250MB i na aplikaciji stoji da je dodatak aktivan ali ne mogu nikako da dobijem data vezu, samo 2G. Inače imam Globaltel sim karticu.
Svim korisnicima kojima je bila aktivna promocija dupliranja do 100 GB interneta smo poslali podsetnik da promo period ističe 31.12.2018. Stari internet paketi od 4 i 10 GB nisu više u ponudi i zbog toga ne mogu da se obnove.
Postoje određeni problemi i sa prijemom sms i poziva iz domaćih mreža. Ja sam im ukazao na taj problem i bio zamorče za testiranje dolaznih poziva iz određenih mreža.Razmisljam da prebacim prepaid sa mts na globaltel.
Medjutim, cujem iz neproverenih izvora da postoji problem sa prijemom poziva i SMS poruka iz inostranstva?
Moze li neko da potvrdi ili negira?
Hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari