Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Назови кор.сервис и нек ти објасне.Одговорено неколико порука изнад .
https://www.globaltel.rs/prenesi-svoj-broj
Овдје не видим како онлајн.

Moja greška, mislio sam na korisnički servis, a napisao online.

Može elektronskom poštom da se podnese zahtev i pošalju ti kurira da potpišeš papire.

Наручио сам број и стигао је данас. Оно што мене занима је, на сајту стоји да ако се промоције поново активира пре истека (30дана) преноси се све не потрошено, да ли то важи само једном или ако и следећег пута уплатим пре истека преносим све па чак и оно што сам пренео првог пута?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

sve se prenosi od pocetka i nadogradjuje

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Да,али само сродни пакети,интернет-интернет,микс-микс...

Koji je najpovoljniji nacin da prebacim novac na Mastercard?
Уплатом из банке,поште или са кредита.

Pozdrav, presao sam u golabtel i danas na fakultetu kod Vukovog spomenika imao 4g i download speed 35 Mbps dok recimo u Mirijevu imam mizernih 0.8 Mbps download ? Da li je stvarno toliko losa pokrivenost?

koriste VIP mrezu, tako da, gde ima VIP ima i Globaltel

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Prenose se paketi u drugi mesec jedino je potrebno svaki mesec aktivirati novu promocijiu ..A meni na 4g je poprilicno dobra brzina ide preko 100 mb/s ..

Да ли је у глобалтелу мерење брзине џаба? Сада сам измерио преко speed test-a и није нипша скинуо, па ми чудно[emoji848]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Stanje prenosa podataka se sporo ažurira u Vipu, tek sledećeg dana je realno (za prethodni dan).

Hteo bi da prebacim postpejd telenor van ugovorne obaveze u globaltel. Postoji stavka 2 koja mi nije jasna. Sta znaci registracija broja ?

2. Ako broj koji želiš da preneseš u Globaltel mrežu nije registrovan, potrebno je da ga registruješ. Registraciju možeš izvršiti ili kod trenutnog operatera ili u Globaltel poslovnici u Beogradu, ulica Makenzijeva 24. Za registraciju je potrebno da poneseš važeći lični dokument (lična karta), SIM karticu i PUK1 broj. PUK1 je kod koji je napisan na nosaču SIM kartice (plastičnoj kartici iz koje je izvađen SIM). Takođe, PUK1 kod možete saznati od vašeg trenutnog operatora.

Ako je broj postpejd onda je vec registrovan, to vazi za pripejd, ali ne znam da li moze direktno sa postpejda na globaltel ili treba prvo da se prebaci na pripejd u telenoru.

Ufff :)
Njihova "podrska" je jako skrta na recima, tako da ne mogu da se oslonim na njihove odgovore, koji su krajnje minimalni i robotski.

Moze sto ne bi moglo.

Podneo sam zahtev za prenos broja u Globaltel u petak. Zanima me da li se sta placa ona kartica sto treba da se dobije i da li se ista placa? Zaboravih da pitam, a sad ne mogu da dobijem nikog iz korisnickog servisa.

Ako je broj postpejd onda je vec registrovan, to vazi za pripejd, ali ne znam da li moze direktno sa postpejda na globaltel ili treba prvo da se prebaci na pripejd u telenoru.

Pa moze sto ne bi moglo. Samo je potrebno da je istekla uo kod trenutnog operatera. Ako prvo sa postpejda prebacis broj na pripejd onda 3 meseca cekas da promenis mrezu jer si tada "nov korisnik" pripejda kod trenutnog operatera.

Taman resih da prebacim broj u Globaltel i iz banke dobijem informaciju da njihov sms vendor nema ugovor sa Globaltelom, te da necu moci da dobijam sms obavestenja. Eto jedne stvari koja bi trebalo da se sredi.
Jel neko narucivao karticu preko sajta? Za koliko dana, u proseku, stize?

1-2 radna dana.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Мени је стигла за 2 радна дана,али код наручивања нема никакве потврде како би знао да су запримили захтјев.

Dobio karticu, ali me uradise kao vola. Ispalo je da sam platio 300 din i da imam 50.din kredita i 5gb 7 dana.a ja razumeo da imam 5gb 30 dana. Kakvi prevaranti, sad ja treba da doplatim jos 250 din da bi aktivirao 5gb 30 dana. Au prevaranata. I masterkard nije dostupan,ajd to da kazem mozda se ceka 24h, ali ova prevara...pa u vipu kupim za 300 din 12 gb dok je bila promocija bez podvaljivanja.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Nije mi jasno kako su te izradili? Sve lepo piše. Screenshot_2019-03-05-22-42-28-030_com.android.chrome.jpeg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nije mi jasno kako su te izradili? Sve lepo piše. Pogledajte prilog 266705

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Pa tu gde si napravio screenschot, skroluj nize,imas tri varijante. Tri varijante. Nigde ne pise da oni meni automatski pale varijantu koju si slikao. Namerno su ostavili nedoreceno da bi prevarili. Nogde nije napisano da me tih 5gb kosta 550 din nego 300 din - namerna prevara onog dirigenta. Ponavljam kao primer,vip 300 din nije to radio nego biram zasta cu da iakoristim 300 din. Klasicna prevara za siću od 250 din.e namerno im ne dam.

Sad razumem šta hoćeš da kažeš, ali opet nisi u pravu. Lepo piše "Odvaži se, zakaži dejt sa Uzbudljivim pripejdom jer će ti odmah pružiti: ..." pa u nastavku šta dobijaš i da važi 7 dana

Sad razumem šta hoćeš da kažeš, ali opet nisi u pravu. Lepo piše "Odvaži se, zakaži dejt sa Uzbudljivim pripejdom jer će ti odmah pružiti: ..." pa u nastavku šta dobijaš i da važi 7 dana
Prva slika je kao i tvoj screeschot. Prepaid se zove uzbudljivi prepaid koji platis 300 din. Nigde, apsolutno nigde ne pise koliko imas na kartici, i onda je sasvim logicno da imas 300 din.A ne da imas 50 rsd jer se to onda naglasi makar malim slovima. A nigde nije naglseno.
Onda su date varijante tkz. uzbudljivog prepaida,tvoj screenschot,pa ova druga slika koja je vezana za net,pa dalje nisam ni slikao da ne kacim 5 slika, ali treca je varijanta samo minuti i sms a cetvrta i min i sms i net.
Nigde ne pise da nemas 300 din,niti da ne mozes da biras varijante,ni da imas samo 50 rsd.nista od toga nigde ne pise pa makar pod zvezdicom ili malim slovima.
Ja na telenoru imam sve neograniceno osim neta (2 gb),dual sim tel i htedoh da imam jos 5 GB mesecno za 300 din. Jer su tako prestavili,nisam ih ja terao da to bude tako,tako reklamiraju.
Klasicna prevara, i to za siću, od strane vlasnika globaltela ( a znamo da je to dirigent ). Bukvalno prevara. A sve to je moglo da se jasno i glasno napise. Pritom od mastercarda ni traga ni glasa iako je sve urađeno po uputstvima sa njihovog sajta. Ponavljam prevara,namerno dovodjenje u zabludu kupaca sa nejasnim uslovima. Sto nisam advokat majko mila.
8d7fa41ec6a552a4398e3d61c97e5d61.jpg

383174a5e5626a83864a43c3a97792c2.jpg

Poslednja izmena:
Uredu, nisu nigde napisali koliko kredita dobijaš uz kupovinu kartice.

Nek te 10GB košta 550 din za 37 dana, i dalje je to najpovoljniji mesečni internet dodatak, a ako su najpovoljniji, onda ne vidim o kakvoj prevari se radi.

Nazad
Vrh Dno