Sad razumem šta hoćeš da kažeš, ali opet nisi u pravu. Lepo piše "Odvaži se, zakaži dejt sa Uzbudljivim pripejdom jer će ti odmah pružiti: ..." pa u nastavku šta dobijaš i da važi 7 dana
Prva slika je kao i tvoj screeschot. Prepaid se zove uzbudljivi prepaid koji platis 300 din. Nigde, apsolutno nigde ne pise koliko imas na kartici, i onda je sasvim logicno da imas 300 din.A ne da imas 50 rsd jer se to onda naglasi makar malim slovima. A nigde nije naglseno.
Onda su date varijante tkz. uzbudljivog prepaida,tvoj screenschot,pa ova druga slika koja je vezana za net,pa dalje nisam ni slikao da ne kacim 5 slika, ali treca je varijanta samo minuti i sms a cetvrta i min i sms i net.
Nigde ne pise da nemas 300 din,niti da ne mozes da biras varijante,ni da imas samo 50 rsd.nista od toga nigde ne pise pa makar pod zvezdicom ili malim slovima.
Ja na telenoru imam sve neograniceno osim neta (2 gb),dual sim tel i htedoh da imam jos 5 GB mesecno za 300 din. Jer su tako prestavili,nisam ih ja terao da to bude tako,tako reklamiraju.
Klasicna prevara, i to za siću, od strane vlasnika globaltela ( a znamo da je to dirigent ). Bukvalno prevara. A sve to je moglo da se jasno i glasno napise. Pritom od mastercarda ni traga ni glasa iako je sve urađeno po uputstvima sa njihovog sajta. Ponavljam prevara,namerno dovodjenje u zabludu kupaca sa nejasnim uslovima. Sto nisam advokat majko mila.
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока