downtown
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.06.2015
- Poena
- 135
Black Mirror: Bandersnatch
Sve u svemu, pustam danas-sutra ovu interaktivnu verziju na netflixu preko kompa, pa cu da probam da prodjem kroz sve moguce verzije i zavrsetke... pa javljam utiske.
Evo nakon nekoliko sati pogledao sam (ali ne i odgledao sve) interaktivnu verziju preko netflixa sa misem u ruci. Ovo je tesko oceniti s obzirom da u zavisnosti od izbora koji pravite moze biti totalno razicito moje gledanje od necijeg. U svako slucaju VEOMA zanimljivo iskustvo, mogu reci cak i genijalno i u neku ruku revolucionarno za tv. Mislim da ovo ni nema smisla gledati linearno kao film vec jedino preko netflixa u interaktivnoj verziji. Neke putanje i scene u kojima mozete zavrsiti su cak i veoma urnebesne. Probajte doci do njih. Ovde cak ne vredi ni opcija stavljanja u spojler posto i onima koji su pogledali film opet mogu biti spojler scene do kojih sam ja dosao a do kojih neko nije i obrnuto. Bilo bi zanimljivo bar u spojleru komentarisati sa onima koji su gledai interaktivnu verziju kakve su izbore oni pravili. Ja sam dosao do nekoliko verzija kraja, ali napravicu jos koji krug gledanja sa razlicitim izborima.