Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
9c6745819c1f50b6726eb46a6ee0c1cc.jpg

Danas 25.12.2018 je izašao ovaj update za android 3.9.18[/QUOTE]
Meni jos uvek nije stigao update sad sam gledao.
Svasta.

Upravo sam ažurirao Android aplikaciju na v3.9.18 i moram reći da je predobar update. Ovo sam čekao jako dugo.

Ono čega nema u changelog-u:
- podrškaj za split screen
- podrška za instant plaćanja
- podrška za adaptivnu ikonicu aplikacije (krug, kvadrat, suza...)

I dosta bagova je ispravljeno.

Stvarno svaka čast za ovo developeri! VRH! :)

Koliko najduze ste cekali da vam kartice stignu? Da li je realno im treba skoro mesec dana da dostave dve plastike?

Zavisi od trenutne situacije - krajem godine, ne smatram to cudnim :(

Meni se tek danas pojavio update za nekoliko aplikacija koje su 18-22 decembra izasle kao....

Meni stigle neki dan kartice a nedelju dana pre toga sam zvao i ponistio ih zbog predugog cekanja 1.5 mesec. Cekam sledecu turu...

Za droid ažiriranje:

I dalje nema ulazak u app sa otiskom prsta. Ona kom bank je 3 stepenice iznad ove.

Ulazak u app i placanje preko FP-a su promasaj sigurnosti!

Poslednja izmena:
Ja sam dobio update, i u meniju brzo do placanja nema vise da se plati na racun vec je sada prva opcija da se plati sa kreditne kartice, koju ja nemam, ima jos racun na klik i na broj mobilnog... Ono sto vecina koristi - mora sada da se kopa po meniju...

Huawei P10

Neviđena glupost ovo što su ubacili dugme za kreditnu karticu, meni, a verujem i većini ovde potpuno nefunkcionalno. Bar su trebali ubaciti da bude opciono i da može da se promeni.

Zašto? Meni olakšava korišćenje, a daleko od toga da na telenorovoj app se osećam sigurnije kucanjem 4 koda nego da sam prislonio prst.
Zavisi za sta. Za ulazak u app, ok, za autorizaciju ne.
A cim moze bez PINa da se udje i prvi put posle boota, znaci da se encryption key xuva na nesigurnom mestu.

ideš u play store> menu > my app i to je to [emoji41]

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Ajde, pa naravno da sam to uradio i pre nego sto sam napisao taj post.
Jednostavno ga nije bilo, medjutim pojavio se jutros i odradio sam ga.
Sad mi samo nije jasno sto kod mene kasni pola dana update, ista smo l8kacija/drzava, ne vidim razlog, inace koristi se samo telenorov net bez wireless-a i telenorova kartica je u tom telefonu.
Bezveze.

Koliko najduze ste cekali da vam kartice stignu? Da li je realno im treba skoro mesec dana da dostave dve plastike?

Ja čekam već 24 dana a kada sam zvao, rekli su da stiže do 30 dana , ali uvek ranije stigne. Mislim da ću dobiti dogodine , a to ranije , možda su mislili da će poštar poraniti.

Da, stiže pre 9 ujutru [emoji1]

Ajde, pa naravno da sam to uradio i pre nego sto sam napisao taj post.
Jednostavno ga nije bilo, medjutim pojavio se jutros i odradio sam ga.
Sad mi samo nije jasno sto kod mene kasni pola dana update, ista smo l8kacija/drzava, ne vidim razlog, inace koristi se samo telenorov net bez wireless-a i telenorova kartica je u tom telefonu.
Bezveze.
To kao je do Google-a. Meni je nekoliko aplikacija juce/prekjuce izaslo da imaju update tek (proverio u nedelju, nema), a stoji im datum 18-22.

Reizdali su mi karticu 8. i juce sam dobio mail da je nova poslata. Znaci ~20 dana. A rekli su da ce biti za oko 30.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Neviđena glupost ovo što su ubacili dugme za kreditnu karticu, meni, a verujem i većini ovde potpuno nefunkcionalno. Bar su trebali ubaciti da bude opciono i da može da se promeni.
Apsolutno. Ako je tu stave valjda racunaju naterace nekog da je uzme

Huawei P10

Evo zovu u vezi kreditne. To im je izgleda nekakva kampanja.

Mene su zvali 3 puta, sva tri im rekao da nisam zainteresovan. Ocekujem cetvrti poziv.

Kazi da si samozaposlen - mene su cimnuli pre 4 godine i od tada sam miran :)

"As of 30 September 2018, Financial Services, consisting of Telenor Banka in Serbia and Telenor Microfinance Bank in Pakistan, are classified as discontinued operations and held for sale." - iz Q3 Report-a Telenora.
A transakcija o Telenor CEE se smatra zavrsenom u julu. Da potvrdimo samo sto je kolega forumas javio vec ;)

"On 15 June 2018, the Group entered into an agreement to sell 100% of the shares in Telenor Banka to PPF Group. The acquisition of Telenor Banka by PPF Group requires necessary regulatory approvals. The transaction is expected to be completed within 2018." - takođe iz Q3 Report-a Telenora.

Čini mi da rok neće biti baš ispoštovan :) , ali stvar izgleda manje više završena.

Hoće li biti bolje ili lošije za obične korisnike posle prodaje?
Najavljene su neke izmene?

Giga, za Telenor CEE pise da se prodaja smatra zavrsenom, a za TB da se trazi kupac.

O kojem dugmetu za kreditnu kazete da su dodali?

Ništa nije najavljeno, a kako će biti ko zna. Čeka se završetak transakcije, mada iskreno nešto mi predugo traje taj proces, evo već 6 meseci. Pitao sam korisnički centar o prodaji, oni su mi odgovorili sa: "prodaja je u toku".

Kao korisnik banke od njenog osnivanja, mogu da kažem da sam ja prezadovoljan istom, i da se nadam da će banka nastaviti da pruža ovakve usluge i u budućnosti.

Nemam oči više da vidim ekspoziture banaka, i da za svaki sitnicu čekam sat vremena na šalteru, ne hvala. Sa TB bukvalno uživam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno