- Učlanjen(a)
- 22.10.2018
- Poena
- 20
Danas 25.12.2018 je izašao ovaj update za android 3.9.18[/QUOTE]
Meni jos uvek nije stigao update sad sam gledao.
Svasta.
....
Meni jos uvek nije stigao update sad sam gledao.
Svasta.
Ulazak u app i placanje preko FP-a su promasaj sigurnosti!
Zavisi za sta. Za ulazak u app, ok, za autorizaciju ne.Zašto? Meni olakšava korišćenje, a daleko od toga da na telenorovoj app se osećam sigurnije kucanjem 4 koda nego da sam prislonio prst.
Ajde, pa naravno da sam to uradio i pre nego sto sam napisao taj post.ideš u play store> menu > my app i to je to [emoji41]
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Koliko najduze ste cekali da vam kartice stignu? Da li je realno im treba skoro mesec dana da dostave dve plastike?
To kao je do Google-a. Meni je nekoliko aplikacija juce/prekjuce izaslo da imaju update tek (proverio u nedelju, nema), a stoji im datum 18-22.Ajde, pa naravno da sam to uradio i pre nego sto sam napisao taj post.
Jednostavno ga nije bilo, medjutim pojavio se jutros i odradio sam ga.
Sad mi samo nije jasno sto kod mene kasni pola dana update, ista smo l8kacija/drzava, ne vidim razlog, inace koristi se samo telenorov net bez wireless-a i telenorova kartica je u tom telefonu.
Bezveze.
Apsolutno. Ako je tu stave valjda racunaju naterace nekog da je uzmeNeviđena glupost ovo što su ubacili dugme za kreditnu karticu, meni, a verujem i većini ovde potpuno nefunkcionalno. Bar su trebali ubaciti da bude opciono i da može da se promeni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari