Koliko sam uvek bio spreman da ih hvalim sto se neta tice (godinama radimo preko njihove optike i to stvarno kida) toliko su mi se sada smucili sa podrskom. 11 dana ih zovem svaki hebeni dan da mi premeste optiku, jer su ljudi podigli kran za zgradu preko nje i kranom prenose materijal za zgradu preko optike po ceo dan(svakog trenutka ocekujem da ga pokidaju), i oni mi svaki dan kazu da danas dolaze. Jos kranisti svaki dan dolaze da pitaju kada ce da sklonimo optiku jer ako zakace, moze da se otkaci teret i da padne na nekog. Ja se sa ljudima raspravljam za njihov kabli. Konji neorganizovani, ko da su drzavna firma. I jos sam hteo i kuci da ih uvedem sad kad se mogucnost otvorila, ima da sedim na ADSLu, samo dinar da im ne dam.
Etiketu mogu da mi okace o tux, ali garantujem da ljudi iz exe-neta prate ovaj thread jer danas su bili popodne i resili kabli. I sta sad, 11 dana kukam i molim kulturno, i nista, pa kad krenem da pljujem javno, onda moze? E bre drugari. Istini za volju, obe ekipe montera koje su dolazile, bili su skroz okej momci. Verujem da ih ima 3x manje nego sto je potrebno i da njima nije lako.