Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Pa i ti si calex dobio taj ultra popust, kao sbb sto je ponudio svojim korisnicima kad je ukinuo kanale sa crtacima. Sto ne kazes napokon koliko imas popust tj. Koliko su ti dali i koliko placas?

BojanMladenovic, da tada su bili dobri. I tad su ponudili raskid bez penala. Ali su bas tada i poceli da testiraju Cinestar. HD i HBO HD, pa sam mislio da ce popraviti ponudu kanala. Oni nista ne popravljaju ponudu. Sto onda sada nisu ponudili raskid bez penala, nego kad sam pitqo, uzvratili informaciju da platim 8.000 penale. Ako novim korisnicima daju 6 meseci gratis, nekome android box iako ne sleduje, neka i meni omoguce raskid bez penala. Kad vec nece da izadju zahtevima korisnika.

Da, i tada sd kanali su super jer su preko optike. Ali sada sbb ne naplacuje dodatne prijemnike...i imaju vise hd kanala.
Da ne pricam sto su aprila kada su zakljucali Cinestar HD, kao sada foxove hd kanale, ukinuli odjednom i n1,cinemanija itd bez najave.
Kako god, ja sam zavrsio sa njima prvom prilikom, a vi i dalje nasumicno dobijajte gratis 6 meseci i android boxove...
I calex koji paket placas po kojoj ceni, kazi bar jednom javno, posto ti sve znas za druge..

Невероватан си, имаш све информације а ниси видео да сам бар 3-4 пута написао шта сам добио, шта користим и колико плаћам. Ајде мало у читање теме па пронађи. Иначе сам на почетку мислио да је то једнократно, да ће први следећи потписани уговор да поништи али је то изгледа трајно и увек имам тај попуст. Заслужен.

Хм, сетио сам се њихове прве понуде али нећу да је цитирам јер је на крају поруке написано да није дозвољено цитирање или објављивање. Конкретно, као купцу Микротик уређаја су ми понудили Fiber Duo Home 3 по цени Fiber Duo Home 2 на две године. Пар година касније сам им помогао око прикупљања потписа за улазак у зграду. Сабери ова два. Ти их једино критикујеш пошто те плаћа конкуренција, што ти конкуренција не понуди боље? Или већ јесте?

Био до ехе нета данас. Најављено увођење пакета у скорије време, као и још додатних канала. Не знају још шта, за који новац. Имају 4К андроид боксове за "пусти испочетка" који могу пуштати и програм уживо. Проблем је што нису двб-ц те је у питању иптв са макс 7мбит протоком. Имају неке радио станице али без засебних боксова немају смисла (ко нормалан слуша радио преко тв). Све у свему боља ситуација него пре. Интернет понуда је убедљиво најбоља у целој земљи. У јачим пакетима иде гигабитни рутер, рисивери, боксови, тел... и пар месеци за 1дин. Неко овде рече да добио 6 месеци...

Па они и јесу нека врста пријемника који могу и да враћају, не знам како раде СББ ЕОН уређаји али би ипак мени то служило да погледам нешто што нисам стигао или могао и онда је и квалитет мање битан, бар мени. Ти гледаш програме где је квалитет битан.
Понуда радио станица и није нека, мада ја кући свакако не бих слушао неки радио или би то била углавном једна станица коју могу и на други начин да слушам. За квалитетно слушање ипак имам "своју" музику. Пакете најављују ... па ваљда одувек али не видим да се нешто озбиљније ради са теве делом.
Више месеци се вероватно добија неком акцијом, одеш пар пута да се распиташ па можда и покушају да те наговоре на неки од тих начина.

Јасно то мени. Мораћу да размислим. Најгоре је што ми ниједан, осим можда топ пакета, не гарантује сутра хд канале или хбо и сл те би се можда морало доплаћивати. Што се тиче еона имају двб-ц за уживо програм и нет за испочетка, а д3 би требал да вуку са интерне мреже. Радио није за уживање у музици али како је фм пријем у бетонској згради скоро па никакав, добро дође да разбије тишину.

Да ме занима радио (кући тј у стану) онда бих опет подигао антену на кров ... када ми се слуша музика, узмем нешто из полице па се опустим. А што се радио станица тиче, свира 202 на планети и то ми је довољно. Нећу ваљда да слушам ове локалне које имају очајан мрз а ионако имам више музике од свих локалних заједно. ;)

Понуђени су као део пакета, ваљда их дају.

Ima li neko ideju o kojim je uređajima tačno reč? Oni što su se pre davali su kršine teške.

Ја сам (одавно) добио MXQ R9, видим да за њега пише The MXQ R9 TV Box support 4K 10-bit H.265 video playback али нешто нисам пробао.

Тачније, малопре је био трећи пут да сам га уопште користио и не сналазим се најбоље. Списак програма је мало другачији од оног који је на стб, тачније исти је као пре последњег ажурирања програма ... а не налазим како се ажурира списак програма. Или нису исти?

Тај је старији модел, имају неки новији са два језгра и 1гб рама а наводно очекују јаче нешто да стигне.
Проблем код ехе је деф са тв понудом, најављено увођење хд пакета и разлика у каналима који могу да се гледају и оних који могу да се враћају. И то је најављено да се треба средити али када...

Ово је један од првих који су делили, случајно сам сазнао и одмах узео али не користим. Пише да је quad core и да има рам 1/8.

И даље ме занима како се апдејтује списак програма. Стари списак без ХД арена и још неких који сада постоје у редовном програму. Као што сам од првог дана писао, теве део им је очајан, као да их не занима или они који на томе раде не знају много ни у ком правцу да се гледа. Од офрље направљеног списка до недоречених програма.

Ако је тај са 4 а мени рекли са 2 језгра... ко зна, можда и јесте тако како кажеш... колико их занима тв понуда толико и знају о томе. :)

На кутији пише CPU 4 Core, HEVC H.265, 4K UHD, KODI. Сигурно има бар гига рама, мада у подешавањима показује интерну меморију 1,5. Негде сам нашао фирмвер са 5.1.1 Лолипопом али не знам да ли да се играм.

Малопре бацим поглед на функције и приметим много интерлејса на програмима, не знам како и да ли се то негде подешава, толико баш нисам гледао. ;)

Ima nekih problema vezanih za priključak na exe net. Da ne davim, koliko je realno da preko terase uvedu optički kabl?

Inače, video sam kako im izgleda android box. Katastrofalan je. Kakav im je IPTV box i ima li opciju da pušta youtube? Je li smart?

U slučaju da ne mogu da uvedem exe-net, ima li alternativa SBB? Ako ne može exe, ne može ni Orion, pretpostavljam?

Exe i Orion nemaju veze jedan sa drugim, sem ako se nisu medjusobno kupili skoro :)
U Nisu mozda imas u NetNet i NiNet.

Stavljaju negde i preko terasa opticki, bitno je da postoji negde blizu cvor. Zovi i pitaj za konkretnu lokaciju, ako nisu sigurni, izaci ce na teren.

Znam da nemaju, nego pitam da li je realno tražiti drugog provajdera, ako nije moguće instalirati u zgradi? Zgrada je u izgradnji dobila priključak samo na SBB i ne sme se ništa od kablova (još uvek) stavljati.

A box?

Moze li neko da napise spisak kanala u nekom osnovnom paketu?

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Jos uvek ne postoje paketi za TV, svi dobijaju isto, odnosno svi dobijaju sve kanale koje imaju u ponudi. Mislim da je prilikom poslednje pretrage TV prijavio oko 340+ (racunajuci i radio stanice ~10ak).

To sto najavljuju da uskoro krece podela kanala po paketima, ne znam sta da kazem... To pricaju od kad imaju televiziju, a nista se nije promenilo. ;) Moguce da ce zaista tako i biti, ali "uskoro" kod njih ne znaci puno, moze biti za 2 sata, 5 dana, 3 godine...

Ne prizivajte zlo :p

Poslednja izmena:
Jedino ako su dobili neke nove STB-ove, one koji su delili doskora nisu bili Android, vec standardni kinezcici koje koriste i neki drugi kablovski operateri, a oni nemaju opciju za vracanje unazad.

Poslednja izmena:
Znam da nemaju, nego pitam da li je realno tražiti drugog provajdera, ako nije moguće instalirati u zgradi? Zgrada je u izgradnji dobila priključak samo na SBB i ne sme se ništa od kablova (još uvek) stavljati.
Trazi, ako ne moze njihova optika, ne znaci da ne moze nicija. Ali i u BG je tesko naterati komsije da se sloze da neko novi udje, kamoli u Nisu. Imao sam srece po tom pitanju ovde.

Posto pominjes da je usao SBB u izgradji, verovatno je dosta novija zgrada, i velika je sansa da imate mogucnost za VDSL - za internet ti je odlicna solucija, ako moze. TV mozes kod drugog u tom slucaju, ako ne zelis MTS IPTV.

Имају два типа стб ѕа тв, један је класични двб-ц а други андроид на принципу иптв са могућношћу 120 сати испочетка. Број канала који се може пратити уживо и који се може вратити није исти. Наводно очекују још јаче андроид моделе, као и неки комбо андроид са двб-ц али када...
Што се тиче тв пакета кажу да је то у најави, као и још неки канали и сл. Када ће бити, који канали ће ући у пакете, да ли то сви доплаћују или неки... И даље је немогућност добити коначни списак канала.
За нет су супер, за тел просек, за тв далеко испод СББ нивоа. Коме шта треба. Да, у зградама са старијим типом камере која гледа у улаз не постоји наравно могућност праћења преко Ехе нет оптике.

Nije im valjda onaj android jedini za vraćanje unazad? Ja sam ukapirao da je i set top isto za vraćanje unazad.

Ako samo onaj android (bagovit) sa daljinskim veličine mobilnog telefona ima mogućnost vraćanja, onda je to blagi užas.

Ko daje VDSL, osim MTS? I mora li preko telefonske linije?

@Leckov: VDSL po definiciji ide preko "parice"/bakra/telefonske linije :d Tako da , da mora fixni. A VDSL od pre par meseci u ponudi imaju Beotel i još neki od DSL provajdera (EuNet?).

Ako uzimas VDSL, iskljucivo MTS. Neces dobijati "sve to mora preko MTSa" cim nesto ne radi :)

Da li je moguće da su ovoliko neodgovorni i neozbiljni da se tako najblaže izrazim? Jbna 2 meseca ne mogu da dođu da skupe potpise u zgradi. 4 puta idem kod njih i svaki put mi kažu doći će ili zvaće vas neko sutra, prekosutra i ništa. Bar da mi kažu ne može, ne isplati nam se i molim lepo a ne da me zavlače ovako.

Nazad
Vrh Dno