Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Nismo se razumeli, ne mislim da je loša ponuda, nego da li daju na manji paket uređaj? Ne treba mi tako brz net.

Prosto neverovatno kako oni to nasumicno nekome daju 6 meseci gratis, nekome android box iako ne sleduje za tu cenu...ja kad sam potpisao ugovor na jos 2 godine, nisu mi nista dali povoljnost, cak ni 2 meseca gratis od 24.
Jos sada pitam da uvedu te i te kanale, platio bih 200,300din dodatno kao dodatni paket oni nece ni to, nego "bas ti ti kanali trebaju". I kada hocu da raskinem ugovor, oni jos traze penale. Vrlo neprofesionalno.

Па кад су безобразни, остали увек пристану на раскид без пенала. Алфа, где си? ;)
Nismo se razumeli, ne mislim da je loša ponuda, nego da li daju na manji paket uređaj? Ne treba mi tako brz net.
Било је порука овде да су давали бокс уз мање пакете али ако си питао за понуду са боксом, па добио такав одговор, можда то не раде сада. Ипак, мислим да је 6 месеци гратис више него добра понуда, то је јефтиније него да добијеш бокс уз трио 1 са два месеца фрај. Немој да очекујеш и мањи пакет и бокс и 6 месеци гратис, ако једно од тога избациш, опет је твоја понуда боља.

Па да, типа 50/15 или 40/15 као Јотел: OИК 1 58 аналогних + 220 дигиталних 40 / 15 Mbps 1.695 дин.

Ahaha, a daj brate, razlika bi bila 300 dinara (najmanji paket duo košta 1990), pa čemu to? Drugo, ne može nikako da se uporedi Jotel, Kopernikus, mts i sve vezano za mts sa ExeNet-om. Ovo pričam kao neko ko je bio korisnik svih ostalih dok nisam saznao za Exe. Bio bi totalni promašaj da spustiš 300 dindže paket i osakatiš ga na 40, 50... Svi ti što se žale ovde, realno ne znaju kako šta funkcioniše i svi oni koji su otišli od exe-a, kad tad će se vratiti kad shvate da su prešli sa konja na magarca. ;)

Па ако будеш упоран, можда ти дају целу УО џабе па још и да те часте неким летовањем. Немој само да fullHD чује да су ти понудили 6 месеци фрај, готов си.

Ahahahahahhaahaha oplakao sam.

Prosto neverovatno kako oni to nasumicno nekome daju 6 meseci gratis, nekome android box iako ne sleduje za tu cenu...ja kad sam potpisao ugovor na jos 2 godine, nisu mi nista dali povoljnost, cak ni 2 meseca gratis od 24.
Jos sada pitam da uvedu te i te kanale, platio bih 200,300din dodatno kao dodatni paket oni nece ni to, nego "bas ti ti kanali trebaju". I kada hocu da raskinem ugovor, oni jos traze penale. Vrlo neprofesionalno.

O čemu ti pričaš dečko? Ja sam iz samo 2 posta skontao zašto se njemu nudi 6 meseci gratis(ti očigledno nisi i nemam namere da ti crtam) i to je skroz ok sa njihove strane i daleko je od nasumičnog. Drugo, 2 meseca gratis je za NOVE KORISNIKE, što bi tebi neko dao 2meseca kao postojećem korisniku? Gde je tu logika? Ti kao POSTOJEĆI korisnik dobijaš veće pakete za istu cenu. Zadnjih 7 meseci su 2 puta (evo i slovima) DVA puta povećavali brzine interneta a ostala je cena ista i tebi čak i to ne odgovara...

A što se tiče kanala, mislim, ako grešim *mjau**mjau**mjau*, ali MISLIM da ti je ovde više puta objašnjavano šta i kako, ali...*mjau**mjau**mjau*. :)

Sto pricas o internetu, jel sam spominjao internet?! Pricam o kablovskoj. Kako neko ima 6 meseci gratis, neko samo dva kao NOVI korisnik. I kako neko dobije android box iako mu ne sleduje po toj ceni paketa. Objasni ti to DECKO.

Šta ima u 200+ kanala? Da li im je ok taj ruter od 1400 din ili da uzimam ja?

Алфа има код маторих неки такав и није одушевљен бежичном везом. Решио си ипак да узмеш мањи пакет, пошто уз брже (дуо/трио 2) дају гигабитни рутер? Јесу ли ти дали нову понуду или ћеш на јефтинији пакет без 6 месеци гратис?

Uz manji ja doplaćujem ruter, a uz veći dobijam besplatno, dobro sam razumeo? Koja je razlika u kanalima između ova dva paketa?

Inače, na manji ću doplaćivati vraćanje unazad i imam 6 meseci gratis.

Па који си пакет на крају изабрао и колико плаћаш? Провери ипак за рутер, ја сам и уз мање пакете добијао рутер док је доплата била за неки бољи из понуде.

Па добро, уштеда је око 3,5 кила пара на две године уз 100/35 уместо 170/60. Уз дуо 2 по ценовнику имаш право и на два СТБ ако имаш и телевизоре без дигиталног тјунера. Уштедео си по њопи месечно. ;)

Imam jedan TV, tako da sve ide na taj. Izračunao sam da mi ispadne 2000 mesečno na dve godine.

Da li iko zna koje kanale imam/nemam u tom paketu?

За сада вероватно сви канали иду уз све пакете, још нису поделили. Да си узео дуо 2, коштало би те 2.137,5 месечно. Као што сам написао, уштедео си ~140 кинте месечно.

Да, 137дин више а има 1.7 пута већу брзину што је за џабе

Било би лепо да уведу оне РТС нове канале, можда има нешто паметно да се види.

Svi ti kanali su dostupni na RTS planeti pa možeš sam da proveriš njihov kvalitet.

Koliko sam uvek bio spreman da ih hvalim sto se neta tice (godinama radimo preko njihove optike i to stvarno kida) toliko su mi se sada smucili sa podrskom. 11 dana ih zovem svaki hebeni dan da mi premeste optiku, jer su ljudi podigli kran za zgradu preko nje i kranom prenose materijal za zgradu preko optike po ceo dan(svakog trenutka ocekujem da ga pokidaju), i oni mi svaki dan kazu da danas dolaze. Jos kranisti svaki dan dolaze da pitaju kada ce da sklonimo optiku jer ako zakace, moze da se otkaci teret i da padne na nekog. Ja se sa ljudima raspravljam za njihov kabli. Konji neorganizovani, ko da su drzavna firma. I jos sam hteo i kuci da ih uvedem sad kad se mogucnost otvorila, ima da sedim na ADSLu, samo dinar da im ne dam.

Poslednja izmena:
@Leckov

Koji ruter si dobio za 1400 din? Znaš li koji daju uz doplatu od 2000 din?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Nisam još. Na sajtu im piše T-Link ili Netis. Za 2000 je gigabitni

Koliko sam uvek bio spreman da ih hvalim sto se neta tice (godinama radimo preko njihove optike i to stvarno kida) toliko su mi se sada smucili sa podrskom. 11 dana ih zovem svaki hebeni dan da mi premeste optiku, jer su ljudi podigli kran za zgradu preko nje i kranom prenose materijal za zgradu preko optike po ceo dan(svakog trenutka ocekujem da ga pokidaju), i oni mi svaki dan kazu da danas dolaze. Jos kranisti svaki dan dolaze da pitaju kada ce da sklonimo optiku jer ako zakace, moze da se otkaci teret i da padne na nekog. Ja se sa ljudima raspravljam za njihov kabli. Konji neorganizovani, ko da su drzavna firma. I jos sam hteo i kuci da ih uvedem sad kad se mogucnost otvorila, ima da sedim na ADSLu, samo dinar da im ne dam.

Pazi, sad ce da krenu etikete da si SBB ov placenik i Orionov.

Etiketu mogu da mi okace o tux, ali garantujem da ljudi iz exe-neta prate ovaj thread jer danas su bili popodne i resili kabli. I sta sad, 11 dana kukam i molim kulturno, i nista, pa kad krenem da pljujem javno, onda moze? E bre drugari. Istini za volju, obe ekipe montera koje su dolazile, bili su skroz okej momci. Verujem da ih ima 3x manje nego sto je potrebno i da njima nije lako.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Imaju promociju do 31. decembra.
Ja sam postao novi korisnik pre 3 nedelje.... Duo home 1.... I ja skontao ovde po vašim prepiskama da ima promocija za duo home 2 i na gore ako se uzme da daju 6 meseci gratis.... Ako je tako( ako sam dobro razumeo) onda bi pre uzeo veći paket i dobio android box i gigabitni ruter.... I zvao juče call centar, kažu nemaju takvu promociju, 2 meseca samo gratis.... O kojoj se onda promociji radi? Jel to za postojeće starije korisnike?

Sent from my S9+

Ja sam se prijavio za Fiber Home 2 paket. Nisam proverio da li ce mi dati 2 androd boxa ili 1, gde bih to mogao da proverim ?

Vrh Dno