Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Verziju sam skinuo sa ove teme, listao sam unazad dok nisam nasao prvi link za skidanje. Ovu sam ja verziju instalirao: SBB Android TV
Ja sam uzeo ovaj box: Andoid BOX
Na njemu je andoid 7.1 i to neka TV verzija. Ne koristi se on puno uglavnom za multimediju(YouTube, EON TV, MTS TV GO, HBO GO....) i to radi odlicno

• Like
Reagovanja: M J
Lepo radi. Poručiću popodne ovo.

Promocija traje do kraja novembra, imaju li običaj da produžuju promocije, ili izlaze sa novom ponudom u decembru kad i drugi operateri izađu sa popustima uoči praznika?

Sent from my Redmi Note 6 using Tapatalk

Hvala za info ljudi! Sad polako na ali da se nadje mibox :)

• Like
koji daljinski koristis? od mi boxa :d ili ....

Od Miboxa. Za EON i Kodi drugi i ne treba.

Jesi li probao CEC funkciju, da sa daljincem od tv-a upravljas sa Mibox-om?

Jel se desilo nekome odjednom tv sam od sebe da se ugasi na ovom novom eon box-u?

Loša podrška, zastarelost... kako god, odavno su aktuelni Amlogic čipovi, prežvakana tema hiljadu puta, čitaj, raspitaj se pa odluči. Uostalom, sama cena ti valjda sve govori.

Sent from my iPhone using Tapatalk

imam dva boxa
https://probox2.com/probox2-air-plus/
i
mi box 3

ovj prvi ima daljinski sa brojevima pa je za to i moja preporuka za eon :)

Simplink funkcionise ali za deo daljinskog od TV (LG) koji je navigacija tj brojevi ne rade. bar kod mene

na prvom imam eon sa linka iz foruma, a na mi boxu je bio sa GPlaya

PS
moze EON tv samo na jednom uredjaju? ili ja negde gresim. nigde ne vidim da to pise ali bice da je tako :-devil-:

PSS

na ovom eonu sa linka raspored kanala je drugaciji nego kod mene na njihovom uredjaju i imam neke kanale koje nemam u ponudi (samo da napomenem imam Beogrid ne SBB ako je bitno)

Poslednja izmena:
  • Like
Probao sam EON SMART BOX bez interneta.
TV programi rade i dalje po starom ali gubi se info i programska šema.
Sad, zašto bi pojedinim korisnicima (u ovom slučaju korisnicima njihovog boxa) ograničavali kvalitet/protok na 7Mbps ne znam, kada im je svejedno koji je uređaj na kraju kabla!?
Jedino ako kvalitetniji prikaz prevazilazi hardver uređaja ali s'obzirom na reklamu za 4K ni to nema baš logike...

Ako mi dozvolite svi, da vas resim nedoumice...

Podesavanje kvaliteta slike na EON boxu i a samim tim i na EON smart tv aplikacijama je vezana iskljucivo za video koji ide preko interneta. Znaci, za EON smart tv aplikacije se to odnosi na sve (live, catchup, vod) dok na EON boxu to vazi samo za cathup i vod. DVB-C nije nikakako ogranicen na strani home uredjaja niti ce ikada biti.
Da li je slika preko D3 cam-a bolja - to je tema koja nema kraj... koji tv, dijagonala, klasa, koji hdmi kabl za eon box, kakvo podesavanje tv-a, kakvo podesavanje slike... kakve su oci koje sve to gledaju...

Skontao sam na mom GT1 boxu da ipak radi prebacivanje sa brojevima na EON tv aplikaciji, ali iskljucivo kada prvo na daljincu od box-a stisnem dugme #, tada mi proradi menjenje kanala sa brojevima, a dok ne stisnem dugme # na daljincu mi rade shortcut-i, na primer kada kliknem broj 1 meni uradi printscreen ekrana i jos svasta nesto na ostalim brojevima, ali nisam zapamtio sta, uglavnom sa mojim daljincem od TV-a (Hisense H65A6500) i dalje ne radi prebacivanje sa brojevima, radi ono na strelice komandovanje, premotavanje, stop play ... ali dugmici nista ... Trazio sam i u CEC podesavanjima na boxu da nema mozda neka opcija iskljucena i nema nekih detaljnijih stvari.

Hvala svima za preporuke za MiBox. Odlicna spravica, vrlo brz, EON radi odlicno. Bas vredi svaki dinar.

Hvala svima za preporuke za MiBox. Odlicna spravica, vrlo brz, EON radi odlicno. Bas vredi svaki dinar.

Jel moguce da tako malo memorije ima? Ostane manje od 5gb kad odradis update. Bas su se stisli kinezi.
Ubacis jos Kodi u njega plus addonovi i nemas dovoljno za stream i torente.

Jel moguce da tako malo memorije ima? Ostane manje od 5gb kad odradis update. Bas su se stisli kinezi.
Ubacis jos Kodi u njega plus addonovi i nemas dovoljno za stream i torente.

Ima mesta i da se Kodi ubaci. Sa recimo instaliranim green buildom i elementum addonom za torrente ima jos uvek 2-3gb slobodno. Elementum ne cuva torrent na boxu,samo ga treba znati podesiti.

Juce primetih da radi Cinestar premiere plus VOD. Svi su im naslovi u HD-u.

Juce primetih da radi Cinestar premiere plus VOD. Svi su im naslovi u HD-u.

Radi svima do 18.11.

Nova ON DEMAND usluga testno za još bolje iskustvo gledanja televizije. #CinestarPremierPlus - besplatno za sve korisnike Cinestar Premier paketa u testnom periodu, dok će svi digitalni korisnici do 18.11. imati mogućnost da uživaju u Cinestar Premier paketu i video klubu!
https://www.facebook.com/mojsbb/vid...95F7lXzGSfnnAPqZBggR5-8lP72gaT_nW_U&__tn__=-R

Zna li neko sa kojim VPN-om se mogu gledati Arene na EON-u?
Арене? Ни са једним.
СББ нема у понуди арене.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Koristim eon i zadnjih dana iz ne znam kog razloga tv se samo ugasi,dal igrao sony il sta god... u opcijama je isklj da se ne gasi, usteda energije..zovem podrsku kazu nov sistem ne znaju ni oni..jel se nekom jos desavalo slicno?

zeli netko aktivirati uredjaj na svom Eon korisnickom portalu uz nadoplatu,hvala

Vrh Dno