alagor2000
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 13.12.2017
- Poena
- 70
Da li je ovo realno moguce?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Licitacija?Da li je ovo realno moguce?![]()
Ne znam,dobio sam opciju da platim odmah! Vidim ima jos tel po 220 $?! Da nije opet fake?! Iz Spanije salje.Licitacija?
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Evo kako ja radim twrp i magisk instalaciju:Za ekipu koja je stavljala Masik, da li je dovoljno samo mountati twrp kao i za Gcam i flashati Masik?
I ako hoću nazad na stock samo flasham zadnji miui 10 image kroz adb?
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Nemam tih problema na stock MIUI 10 Stable. Bagovala je kamera i izbacivala greške kada sam uključio HAL3, instalirao gcam i celu tu proceduru. Sada na stock nema problema. Moguće da je do toga, da se nešto ne slaže najbolje sa MIUI 10 Stable.Mom telefonu se nešto dešava. Kamera je stvarno loša, kad mislim loša mislim na bagove. Problem su video snimci, na fhd je sve u kockicama i loš je kvalitet, na 4k je dobar kvalitet ali je mračno. Gcam mi pravi loše hdr fotke al ajde, to je aplikacija koja nije namenjena ovom telefonu. Upoređujući slike na redmi 3s i rn5, totalno su identične. Danas primećujem da po 10-i put samo izađe iz neke aplikacije i vrati je na početnu stranicu. Mislila sam da je do fb ali nije. Pre minut mi samo izađe iz tapatalk i vrati ga na početak. Ne znam dal da vratim na fabrička podešavanja. Ubi me ovo iznova postavljanje svega, posebno notifikacija.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
I ja baš kao ti nikada ne gasim ni wi-fi ni 4g. Međutim, nemam tih problema da se nakači na otvoren wifi. Čak mi ni ne izbacuje obaveštenja kad ima u blizini otvoren wifi. Na kojem si romu? Ja sam na MIUI 10 Stable. Jedino što sam isključio to je wifi asistent ali koliko sam video iz opisa opcije, on nema veze sa tim povezivanjem na otvorene mreže. Ništa ne gubiš da probaš to da isključiš, ali opet kažem mislim da nije to rešenje.Ima jedna stvar koja je pocela da me nervira a nisam siguran kako da iskljucim to. Kada prolazim ulicama a wifi i 4g mi ukljucen zakaci mi se na neke otvorene wifi mreze. Moze li da se iskljuci da se ne konektuje sam na slobodne wifi mreze? Ok neko ce reci iskljuci wifi kad izadjes iz kuce, ali navikao sam da ga ne gasim iz odredjenih razloga. Ako se ne varam na LG-ju sam imao da to iskljucim.
Evo kako ja radim twrp i magisk instalaciju:
Boot-uješ twrp kroz fastboot
Instaliraš twrp img
Flešuješ no verity fajl
Flešuješ magisk
To se i ja pitam.Šta će ti no verity fajl?
Znam da je trebalo ranije da bi se "zadržao" twrp, da ne vrati fabrički. Sad po difoltu to flešujem posle twrp. [emoji3]Šta će ti no verity fajl?
Ne treba ti ako flesujes magisk, zato što rade istu stvar.Znam da je trebalo ranije da bi se "zadržao" twrp, da ne vrati fabrički. Sad po difoltu to flešujem posle twrp. [emoji3]
^
Za Masik ti treba twrp, root je nebitan i svakako se poništava kad odradiš clean flash.
Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
Tu sam ja, samo slabo nesto postujem ovih nekoliko nedelja unazad. Nema nam @Kidence na forumu tako da sam se smorio bez njega.. kontaktirao sam ga i na pm na bench forum i na tt chat, ali ne javlja se..Gde je Spaxon?
K'o što si i ti batalio [emoji3]Kazu da je batalio forum. Bas je bzvz, bez njega je kvalitet diskusije ovde opao drasticno. Decko je dr za xiaomi.
Isto mi se dešavalo pa isključujem Wifi. Da nije do ovog asistenta, možda treba da se isključi?Ima jedna stvar koja je pocela da me nervira a nisam siguran kako da iskljucim to. Kada prolazim ulicama a wifi i 4g mi ukljucen zakaci mi se na neke otvorene wifi mreze. Moze li da se iskljuci da se ne konektuje sam na slobodne wifi mreze? Ok neko ce reci iskljuci wifi kad izadjes iz kuce, ali navikao sam da ga ne gasim iz odredjenih razloga. Ako se ne varam na LG-ju sam imao da to iskljucim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari