Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Na fb na xiami srbija sam kao dobio a2 tel. Traze da posaljem sliku licne karte sa obje strane i da uradim selfi sa licnom kartom. Kao poslace mi tel na adresu.
Sta da radim?

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Kako tebi deluje ? [emoji6]

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Kao lafina. *mjau**mjau**mjau* ko ce kome dati tel od 200 e dzaba?!
Kako tebi deluje ? [emoji6]

5c8a6363ad79bb4c363b4026fd1f0e1f.jpg

Na zvanicnoj Mi Srbija FB stranici nisam video nikakvu nagradnu igru. Uostalom, i da je bilo, nema razloga da ti traze sliku licne karte i napred i pozadi.

Ovo je zvanicna stranica.
bdd95529c963040cd92bfbfb8f8a7a85.jpg

Poslednja izmena:
Kao lafina. *mjau**mjau**mjau* ko ce kome dati tel od 200 e dzaba?!
5c8a6363ad79bb4c363b4026fd1f0e1f.jpg

Meni deluje kao pokušaj krađe identiteta. Izvinjavam se ako sam pogrešio.

Stigao Mofi, super leže sve na svoje mesto, dugmići rade odlicno, nisam platio carinu, stakla porucena ali mislim da ih necu stavljati jer se na Kinezu displej ponaša odlicno, ne guram ga sa kljucevima i nema pecku na sebi, niti se masti a ruke lete tj prsti po njemu [emoji41]

RN 5

Posatovani
osvoji nas Xiamoi
Like Obvaju
:D

Mogli su bar da se potrude malo oko teksta, ovo bi i degenerik provalio da je prevara

Ma jasno,ko je lud da salje sliku maticnog broja i sl. ;)

To ti je jedna od onih strana koja krade lične podatke. Ni za jednu nagradnu igru (legalnu) nije potrebno a inače je i vrlo opasno davati skeniranu ličnu kartu.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ovo je valjda objava na zvanicnoj stranici.
83782f338a15c9707bf4f5cfef79877a.jpg

Da. Definitivno je u pitanju krađa ličnih podataka koji mogu posle biti korišćeni za razne stvari tipa profili na online kladionicama, raznorazne prevare i slično.

Nažalost, neko će se sigurno upecati.

Stigao Mofi, super leže sve na svoje mesto, dugmići rade odlicno, nisam platio carinu, stakla porucena ali mislim da ih necu stavljati jer se na Kinezu displej ponaša odlicno, ne guram ga sa kljucevima i nema pecku na sebi, niti se masti a ruke lete tj prsti po njemu [emoji41]

RN 5
Moze li link maske?

Je l uspeo neko da nadje neki fiks za instagram storije koji su suzeni i ne moze nikako da se vidi cela slika vec je isecena sa strane

Je l uspeo neko da nadje neki fiks za instagram storije koji su suzeni i ne moze nikako da se vidi cela slika vec je isecena sa strane

To se dešava na svim 18:9 telefonima. Problem je u aplikaciji, npr. Snapchat je to odavno riješio.

Stigo Aukey kabal za 14 dana, bio na nekoj akciji 2.5e. Na prvi utisak deluje dosta kvalitetnije od fabrickog. Pored toga mi stiglo i zastitno staklo za zadnju kameru koje sam odma zalepio.
b80c4919bf30a041ac14700bf24ef050.jpg
43e14cfd20a98cb997217b62853266fa.jpg

xiaomi redmi note 5 case global version 5.99" full protector buiness style pj redmi note5 pro cover xiaomi redmi note 5 pro case
https://s.click.aliexpress.com/e/bwQFjD4G

Ja sam ga odavde pokupio, neko je naručio i pohvalio tj više njih i nisam puno razmišljao.
fdf7feb4cbe53ce74fd494e2be0e7040.jpg
22baca4b41dc778076c1544cedbab084.jpg
0d67971fe17ed2d332db8eaf2386deb6.jpg
37c756e3b167a5799c3559db575518a3.jpg

RN 5
Ja sam uzeo takvu ono.Maska odlicna stvarno, koristim vec mesec dana.Lepo lezi u ruci, ne kliza, nije toliko glomazna, stiti sve

Redmi Note 5 ili Mi A1? Jel RN5 dobar izbor za prosecnog korisnika, moze li da izvuce 2 godine bez nekih problema?Uglavnom se koristi youtube, facebook,novine i sl.

Umesto cross postovanja u dve teme, otvoris jednu u "Sta da kupim" podforumu.

Bolji je RN5 u svakom slucaju.

Ja sam uzeo takvu ono.Maska odlicna stvarno, koristim vec mesec dana.Lepo lezi u ruci, ne kliza, nije toliko glomazna, stiti sve

Prelazi li rub maske preko nivoa stakla ekrana?

Prelazi i to ceo milimetar, imam istu vec 3 meseca. Stiti odlicno sa svih strana, odlicno lezi u ruci, izgleda dobro, jedino sto je malo gabaritna, ali osim toga vrh maskica.

https://photos.app.goo.gl/5Tzt1QeXxNBKnN3s7

Poslednja izmena:
Ja imam i staklo koje pokriva sve ivice, ne dize ga uopste.

Da li postoji stabilna verzija gcam za Note 5 na kojoj sve radi kako treba, il8 većina stvari?

Nazad
Vrh Dno