Bilo sta sto ispada iz sablona u Telenor banci je blago receno pakao.
Sta reci o banci koja se reklamira kao online banka a korisnika indentifikuje putem glasa a ne recimo putem maila na kome je registrovan nalog. Inace nije u pitanju biometrija, nego je dovoljno samo lazno se predstaviti. Ovo je inace procedura kada je u pitanju reset zaboravljene lozinke a broj telefona na koji je registrovan nalog je ugasen.
Da su mi oni jedina banka cesto bih bio u problemu. Po meni Telenor banka nije izbor za osnovnu/jedinu banku, vise je za neku backup varijantu.
Dragi korisniče,
Narodna Banka Srbije uvodi platni sistem za instant plaćanja 22.10.2018. godine u cilju digitalizacije i obavljanja platnih usluga u realnom vremenu. Nastojeći da uvek pratimo potrebe naših korisnika, od navedenog datuma ćemo omogućiti našim korisnicima izvršavanje domaćih platnih transakcija u iznosu do 300.000 dinara, koje su označene kao instant-hitne i to 24 sata dnevno, svakog dana u godini.
Instant plaćanja predstavljaju trenutno najsavremeniji metod plaćanja u svetu koji omogućava izvršavanje pojedinačnih platnih transakcija kod kojih će sredstva na računu primaoca biti odobrena odmah, bez obzira u kojoj banci u zemlji primalac ima tekući račun.
Ova usluga će biti dostupna putem mobilne i internet aplikacije u svakom trenutku, kao i u ekspozituri Banke u toku radnog vremena ekspoziture. Nalozi koji ne budu bili označeni kao instant-hitno će se realizovati kao i do sada, putem kliring platnog sistema NBS odnosno u skladu sa Terminskim planom.
U skladu sa obavezama usled uvođenja nove usluge, Banka je izvršila izmene i dopune Okvirnog ugovora i Opštih uslova poslovanja i usvojila novi Katalog proizvoda i tarifnik naknada i usluga. Predlog izmena se odnosi samo na omogućavanje korišćenja usluge instant plaćanja koji će početi da se primenjuje od 22.10.2018. godine, shodno Odluci o početku rada sistema za instant plaćanja u Republici Srbiji.
Aneks ugovora vam je dostavljen u aplikaciji Banke, na putanji Moja banka, Moji dokumenti, pod nazivom AneksOkvirnogUgovora_22102018.
Ukoliko iz bilo kog razloga niste saglasni sa predloženim izmenana i dopunama Okvirnog ugovora, imate mogućnost da pre dana početka primene novih uslova bez naknade, u skladu sa odredbama Okvirnog ugovora raskinete Okvirni ugovor uz prethodno izmirenja svih obaveza prema Banci. Ukoliko u navedenom roku ne raskinete Okvirni ugovor smatraćemo da ste saglasni sa predloženim izmenama.
Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na [email protected].
Vaša,
Telenor banka
Ducka je postavio neki danDa li se nekom vidi Dina kartica u Telenor Banka aplikaciji? Upotrebio sam je pre neki dan kako bih je aktivirao, ali je i dalje nema u aplikaciji.
Inače, MasterCard mi je istekao u avgustu. Poslali su novu 16. avgusta, ali nikada nije stigla. Uredno naplatili izradu kartice 31. avgusta. Blokirali su je, pa poslali zahtev da se nova izradi i pošalje u shop kako bih je preuzeo. Još uvek nije isporučena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari