faXcooL
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.10.2004
- Poena
- 755
Na kojem ste regionu?
Srbija
Na kojem ste regionu?
Settings >> Additional settings >> Accessibility >> Display sizeДа ли су иконице мање на 10-ци или се мени чини?? Може ли то негде да се увећа?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
To će možda doći sa miui 11, ali možda. Generalno low end i mid range dobijaju jedan update, ali 3 miui update-a što je meni mnogo bitnije nego Android verzija.Stiglo, 5 min traje instalacija, sve u fulu.
Nego, ima li nagoveštaja da ćemo skorije dobiti neki MIUI update sa Androidom 9?
Moja greška[emoji849], ostao mi region Rusija ko zna od kada...Ja nemam face unlock,a region mi je od početka Srbija...
Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
To će možda doći sa miui 11, ali možda. Generalno low end i mid range dobijaju jedan update, ali 3 miui update-a što je meni mnogo bitnije nego Android verzija.
Hvala veliko, nisam ga punio nikad do kraja jer i ovako drži kao blesav, S7 sam posle godinu dana korišćenja punio 2x,nekad i 3x a ovaj 1x i ostane ihaaaj, prezadovoljan sam telefonom, ne znam kako je bilo na Miui 9 jer je meni došao sa Miui 10 već [emoji16]Nerast napuni ga do kraja
To su prečice koje ne spadaju pod app vault.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Ako ti je otključan BL onda fastboot metod i biće kao iz fabrike.Da li je pteporucljivo odraditi neki factory reset pre ovog updatea? Nemam root ni twrp..hocu da bude sto cistije, da krenem od 0..
Na Miui 9 sam disable-ovao Google, tj onu pretragu kada se prevuce prstom od dole i nije se nista pojavljivalo. Ne koristim to, ali sam stalno slucajno ukljucivao prilikom prevlacenja od dole, dok sada na 10-ci izadje ovako belo, Google je i dalje na disable. Postoji li mogucnost da se ovo iskljuci, tj., da bude kao na Miui 9?
http://cloud.tapatalk.com/s/5ba374edc195c/Screenrec search.mp4
Dal me neka aplikacija zeza ili se još nekom ovo desava da izbacuje. Malo, malo pa iskoči.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari