NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 785
To je do tebe, tj aplikacija koje si instalirao. Nema veze sa onime o cemu oni pricaju
Tako je.
To je do tebe, tj aplikacija koje si instalirao. Nema veze sa onime o cemu oni pricaju
Kako da ubacim pesme iz racunara u ovaj telefon? Daje mi opciju da prebacujem slike, ali kad kliknem na transfer files nista se ne desava i na racunaru se uopste ne vidi da je povezan telefon.
Kako radi ta aplikacija? Mnogo me iznerviraju ovakve gluposti na androidu, banalna stvar, prebacivanje fajlova u i iz telefona treba da bude jedan klik, a ne nuklerna fizika.
Kad izaberem PTP opciju prepoznaje telefon, ali otvara samo folder gde su DCIM i pictures, kad izaberem Transfer files ili charge this device na racunaru se nista ne pojavljuje.Radi normalno. Sto kod tebe ne radi nemam pojma. Jel ti windows prepoznao telefon, ako jeste mora da radi
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Već 3 dana se priča o reklamama, guši tema a apsolutno ništa se nije promenilo u odnosu na stanje zadnjih par meseci. Apsolutno se mogu SVE DO JEDNE reklame isključiti samo ko ima mozga da pročita i primeni rečeno. Napravište bauka od nečega što se u 6 klikova ugasi zauvek, bez root-a i bilo čega. Aman ljudi.
Sent from my Redmi Note 5
+1Već 3 dana se priča o reklamama, guši tema a apsolutno ništa se nije promenilo u odnosu na stanje zadnjih par meseci. Apsolutno se mogu SVE DO JEDNE reklame isključiti samo ko ima mozga da pročita i primeni rečeno. Napravište bauka od nečega što se u 6 klikova ugasi zauvek, bez root-a i bilo čega. Aman ljudi.
Sent from my Redmi Note 5
Nema nijednu zato što je pobrisan sav bloat i isključen sav analytics, plus ima svoj ugradjeni adblocker (host fajlovi). Gde da je ima pored toliko toga, mada sam ja roknuo još adaway zbog nekih stvari.Masik X.
Nikada nijednu reklamu vidio nisam.
I menii stiglo, a bas citam sta si nap, meni bukv sve suprotnoStigla desetka i kod mene...Za sad lepo radi, videcemo za bateriju...Kozmeticki, ima i pluseva i minusa...Recimo, svidjaju mi se jako ikonice i recent apps, ali mi je odvratan izgled pozadine kad udjem u onaj deo gde su alarm, stoperica i ostale stvari...Bezveze zatamljeno skroz...Isto tako mi se ne svidja izgled pozadine pri pozivu, kao i u status baru kad ide swipe nadole...Toliko za sad...
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Meni odgovara sto menja melodiju multimedije, a ne zvono, verovatno je i vecini ljudi tako. Jacinu zvona, osim stavljanja na Mute kad legnem da spavam ili kad sam na faksu, ne menjam uglavnom.
Status¬ bar mi se dopada, cistiji je. Super je sto je podesavanje osvetljenja samo 1 swipe udaljeno. Notifikacije odlicne, u beloj boji mnogo cistije nego sarene. Sada se na lock screen-u vidi profilna slika kada stigne poruka preko messengera, na MiUI 9 se nije videlo. Volume slider odlican, mnogo bolje resenje nego u vrhu ekrana.
Sve u svemu, sto se mene tice, estetske promene su pozitivne.
Vidi se da je softver responzivniji nego MiUI 9 koji je i sam dobro radio, ovaj radi jos bolje. Zamena izmedju poslednje dve aplikacije sa FSG je vrh stvar i bila je neophodna.
Kod mene i dalje nekad ima fps dropova, ali samo za home gesture. Ima ih manje, ali se i dalje primecuju. Mozda zato sto koristim blue light filter aplikaciju koja se pri tim stvarima iskljucuje, pa ukljucuje opet za kratko vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari