Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Video sam na FB komentarima da je pisano da je Mi Srbija pomogla pri vracanju Mi acc-a. Kontaktiraj ih svakako.

Možete preko mi foruma. Ljudi sa brikovanim telefonima su dobijali dozvolu tamo da ožive telefon. Znači mogu oni, sam im treba objasniti šta je problem

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Važi hvala

Najgore od svega je što ja neću biti kući još mesec dana.
Već sve pokušavam preko vibera i video poziva. Njena mama i tata ne razumeju se. Tako da.
Vidim može reset password mi naloga ali xiaomi salje code na sms na broj telefona. Sim kartica je u telefonu i baš ko uzinat okolo niko nema telefon sa nano sim.
Da sam tamo rešio bih ja to 100 %.

Inače sestra mi, mama od devojčice, je odnela telefon u servis. Držali ga dva dana. Kad je otišla po njega. Kažu da nisu ništa još radili, da sačeka 15min tel je rastavljen pa da ga sastave.
Zašto rastavljaju telefon nije mi jasno

Sent from my MIX 2S using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vidim jutros da se Instagram sam updateovao iako nisam pokrenuo update, imam još gomilu aplikacija na čekanju za update, I neke se same updateuju, to me jako nervira, zato sam Facebook i deinstalirao, jer je najgore smeće od aplikacije. Može li se tome stati na kraj?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

I ja pokušavam da ukapiram za instagram kako da mi se ne updateuje automatski. Jednostavno,neke aplikacije poput instagrama,FB se automatski updateuju. FB nemam, a instagram mi se nekad updateuje po dva do tri puta tokom nedelje.

Važi hvala

Najgore od svega je što ja neću biti kući još mesec dana.
Već sve pokušavam preko vibera i video poziva. Njena mama i tata ne razumeju se. Tako da.
Vidim može reset password mi naloga ali xiaomi salje code na sms na broj telefona. Sim kartica je u telefonu i baš ko uzinat okolo niko nema telefon sa nano sim.
Da sam tamo rešio bih ja to 100 %.

Inače sestra mi, mama od devojčice, je odnela telefon u servis. Držali ga dva dana. Kad je otišla po njega. Kažu da nisu ništa još radili, da sačeka 15min tel je rastavljen pa da ga sastave.
Zašto rastavljaju telefon nije mi jasno

Sent from my MIX 2S using Tapatalk

Može i nano sim da ubaci u neki običan tel samo treba da bude precizna da čip legne kako treba. Nemam pojma što ga rastavljaju, možda malo eksperimentišu. :) Ali najbolje je da nađe neki tel dok se ti ne vratiš i lepo to sredite bez posledica.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Playstore>settings>auto upd>do not...
i imas settings>sys app upd> gore desno eettings i auto upd iskljuci..ja sam ta dva ugasio.

Jel samo meni secka 4k video preko open camera?

Playstore>settings>auto upd>do not...
i imas settings>sys app upd> gore desno eettings i auto upd iskljuci..ja sam ta dva ugasio.

I ja sam isključio ali i dalje sam updateuje neke aplikacije, Fb, Ig, ... Sistemske ne updateuje, čeka da odgovorim, a ove pojedine nakon nekoliko dana sam updateuje. Spremam se da sve "društvene" aplikacije deinstaliram...

Zasto vam smeta to sto se updatuju aplikacije??

I ja sam isključio ali i dalje sam updateuje neke aplikacije, Fb, Ig, ... Sistemske ne updateuje, čeka da odgovorim, a ove pojedine nakon nekoliko dana sam updateuje. Spremam se da sve "društvene" aplikacije deinstaliram...

Ugasite auto update u samoj aplikaciji... Ja sam ugasio na FB i MSG, Instagram ne koristim.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Stigao MOFI case za 10 dana od naručivanja. Na cenu ukupnu cenu sa poštarinom od $9.03 naplaćen PDV i poštarina od oko 330rsd. Čekam još stakla da stignu...kilave se ovi sitniji prodavci.
b059b7bbeb3c1b4c077e2a9756827c0b.jpg
ecc8f83fa2909223776601ee12ea9b99.jpg
cc91de8a07ad3ba61740f8d60d11bbd3.jpg
a9a8ec9110cabc9ea5d29e3f250ac139.jpg

Krenu da brljaju kako hoće. Face nemam, a instagram je odleteo upravo zbog ovog „feature-a“. Neću nikakve promene na telefonu par dana pred putovanje i tokom puta, na primer.
BTW, oženjen već neko vreme, otprilike od kada su nokije 3310 bile aktuelne :)

Stigao MOFI case za 10 dana od naručivanja. Na cenu ukupnu cenu sa poštarinom od $9.03 naplaćen PDV i poštarina od oko 330rsd. Čekam još stakla da stignu...kilave se ovi sitniji prodavci.
b059b7bbeb3c1b4c077e2a9756827c0b.jpg
ecc8f83fa2909223776601ee12ea9b99.jpg
cc91de8a07ad3ba61740f8d60d11bbd3.jpg
a9a8ec9110cabc9ea5d29e3f250ac139.jpg

Koliko mogu da vidim i uživo su kao na slikama. Dobar je Mofi.

Meni su najlepše one crne sa malim (čini mi se) braon znakom u uglu. Sve me mrzi da vadim karticu da ih poručim. Nadam se da će se pojaviti kod nas po ok ceni.. :D

Sent from my Redmi Note 5

Mnogo ste optereceni telefonima. Nadjite curu,momka.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Dvoje dece imam, zanimacije koliko hoćeš. Stvar je u tome što i kada u podešavanjima odaberete da se aplikacije ne updateuju, one se i dalje updateuju kako im je volja. Uradio sam što je neko već pomenuo, u samom Ig sam odčekirao opciju da se sam updateuje, pa ćemo videti.
Nisam opterećen, samo hoću da imam kontrolu nad onome što treba da kontrolišem. Što bi rekao Pirelli, power is nothing without control!

Dvoje dece imam, zanimacije koliko hoćeš. Stvar je u tome što i kada u podešavanjima odaberete da se aplikacije ne updateuju, one se i dalje updateuju kako im je volja. Uradio sam što je neko već pomenuo, u samom Ig sam odčekirao opciju da se sam updateuje, pa ćemo videti.
Nisam opterećen, samo hoću da imam kontrolu nad onome što treba da kontrolišem. Što bi rekao Pirelli, power is nothing without control!

Ja stavim da se update vrsi samo preko wi- fi i onda me zabole koliko se updatuje?! ;)

Instagram i Fb se ne ažuriraju preko Google Play tako da nema nikakve veze da li je auto update isključen tamo već treba isključiti u samoj aplikaciji.

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Kontrola je na ios, android je anarhija, zato ga i volimo :D

Mene samo nervira (ne smeta nego nervira džukački potez) reklame u fb messengeru. Jel koristi neko lite, da li tamo ima reklama?

Koliko mogu da vidim i uživo su kao na slikama. Dobar je Mofi.

Meni su najlepše one crne sa malim (čini mi se) braon znakom u uglu. Sve me mrzi da vadim karticu da ih poručim. Nadam se da će se pojaviti kod nas po ok ceni.. :D

Stvarno lepo izgleda telefon u njima. Profi. Samo jedan minus ima po meni: u odnosu na onu što dolazi uz telefon je ipak više "klizava" tj ne lepi se uz ruku toliko. To nisam baš očekivao.

A ovi što preporučuju da nađemo devojke i momke...šta mi oženjeni sa sitnom dečicom? Ljubavnice da tražimo? :)

A zašto ne raditi update aplikacija? Pa valjda developeri rade na tome da nešto bude bolje i da radi bolje. FB ne računam, on je haos sam po sebi...

Tako jedan moj kolega, kad je kupio telefon, sve poiskljucivao i update sistema i aplikacija. Kaže, radi mi sve ovako. Šta će mi nešto novo da mi se sj**e telefon. I koristi ga tako godinu-dve-tri bez da išta pipne na njemu. Ne podešava ništa. Sistemski widgeti, sistemski browser, sistemska sms app...Što se kaže, samo da sa njega pozove i salje/prima poruke...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Ako zelite fb, insta i sve ostalo bez reklama koristite firefox uz ad block ekstenziju. Bas sam uporedjivao firefox i chrome, lepse izgleda chrome, deluje da je brzi neku mili sekundu, ali zato reklame koliko hoces. Na firefox nema reklama.

Како бре вама тако брзо стигну пакети са Алија. Поручио 29 августа 5 маски,3 стакла,кабл за пуњење,слушалице и рутер и још увек ништа није стигло. За рутер ми пише departed country of origin a за све остало shipment accept by airline...

Kako kad, nesto dodje za 9 dana, nesto za 30 dana.

Да те утешим: од 4 пакетa само МОФИ је стигао. Остали још у џунгли...

Levo chrome, desno firefox
4b483a3d4eb1e1d7c6d0cc293ca53bc2.jpg

Ако је озбиљна фирма иде брже изгледа

Vrh Dno