J.Te FF... Pa da propustim sve ove bankarske akcije i kredite što se nude... [emoji23] [emoji23]Levo chrome, desno firefox![]()
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ja ne vidim u čemu je problem sa ovim telefonom? Mozda si ti ipak mušterija samo za Samsung...4 god. koristio sam Samsung Note 3,radi savrseno i sad ali mi je otisla bat. Nema faceunlock i printfinger i hajde da promjenim. Uznem rn5,pocnem da gledam recenzije,pratim forume. Sad mi se cini da sam otvorio pandorinu kutiju. Svakom tel. nesto fali sto neki drugi ima i tome nema kraja. Sad da kupujem s9+ ,p20 pro,cini mi se nema smisla?!
Vidim da vecina mjena telefone kao cigo konje.
Koji je dobar alat da obrisem tel prije prodaje?
Sta koristite i kako za migracinu sa jednog na drugi fon.?
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Tacno ima veze,ne mogu da prodam sad! Nece niko...HahahahaPa ne vidi ni on nego gledao yt recenzije pa strahuje da se i njegovom telefonu nesto ne desi. Iskreno druze, prodaj ti to odma, to kinesko, to ne valja nista...
Dacu mu ja 110Daću ti ja 100e da ga se otarasis.
Probaj sa isključenom stabilizacijom, imaš li možda uključen cam2api ili eis u build.prop-u?Aj da pitam opet, jel vam radi lepo 4k preko open camera? Kod mene secka.
Ja sam ocekivao da ce miui 10 doneti 4k video, ali nista od toga.
Mislim da će biti tako najboljeMože i nano sim da ubaci u neki običan tel samo treba da bude precizna da čip legne kako treba. Nemam pojma što ga rastavljaju, možda malo eksperimentišu. 🙂 Ali najbolje je da nađe neki tel dok se ti ne vratiš i lepo to sredite bez posledica.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Koji dodatak?Ima Youtube Vanced...Samo treba da skines i onaj dodatak sto ide uz njega...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari