Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Various performance improvements and bugs fixed.

Hvala za youtube vanced... Super app [emoji4][emoji4]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Muka mi više gledati i pratiti MIUI forum. Šta ljudi pišu i kakvi teme se sve otvaraju pa to je neverovatno. Pa ovi Indij(an)ci nisu normalni. Od 100 postova jedan ako ima da valja...

U fazonu, MIUI 10 ne valja ništa. Ne radi mi fingerprint posle update-a...A osećam, on oprao ruke zadnji put prošle nedelje. Vidi sapun samo na reklami kad mu iskoči u sistemskim aplikacijama.

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Poslednja izmena:
A osećam, on oprao ruke zadnji put prošle nedelje. Vidi sapun samo na reklami kad mu iskoči u sistemskim aplikacijama.

Hahahaha doktore!

Jel neko uspeo da isključi ovaj swipe-up sa početnih ekrana? Nekada je to aktiviralo Google Search, međutim sada s obzirom da mi je Google izbrisan, imam beli ekran kada god swipe-ujem na gore. Danima nisam primetio, jutros slučajno otkrijem i celo jutro evo pokušavam da rešim ali nema šanse.

Sent from my Redmi Note 5

Ima li neka fora da promenih izgled buttons-a?

Ne dopada mi se zvuk otkljucavanja telofona. Moze li to da se vrati kao sto je bilo u 9ci?

Ima li neka fora da promenih izgled buttons-a?

Nema još uvek jer 3rd party teme ne možemo da koristimo a ni jedna iz tema nije kompatabilni sa miui 10. [emoji19]

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Taj teme stor je skup đubreta. To treba ukinuti. A xiaomi, bi mogao da se isprsi pa da odradi par tema ko svet

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Xiaomi samo pratiti na 4pda i nema brige, a sve može i više da se nadje nego na xda.

Muka mi više gledati i pratiti MIUI forum. Šta ljudi pišu i kakvi teme se sve otvaraju pa to je neverovatno. Pa ovi Indij(an)ci nisu normalni. Od 100 postova jedan ako ima da valja...

U fazonu, MIUI 10 ne valja ništa. Ne radi mi fingerprint posle update-a...A osećam, on oprao ruke zadnji put prošle nedelje. Vidi sapun samo na reklami kad mu iskoči u sistemskim aplikacijama.

Plus sto im je Engleski ocajan. Ono treba desifrovati sta lupaju. Katastrofa.

Xiaomi samo pratiti na 4pda i nema brige, a sve može i više da se nadje nego na xda.

4pda je na Ruskom samo koliko vidim. Jel ima Engleski?

Ima, desni klik>translate.

Plus sto im je Engleski ocajan. Ono treba desifrovati sta lupaju. Katastrofa.
U fazonu: Aj lav Xiaomi bat i hev van problm vid maj front kamara on MIUI 10. Pliz tell mi wat ken aj du. Luk et da pikčr end tel mi iz maj kamara gud or not... [emoji23][emoji23][emoji23]

4PDA je super. Ako nigde na netu ne mogu pronaći neku krekovanu app, tamo ima. Rujke su zakon... [emoji106]

Poslednja izmena:
Ma 4pda je tata.
Jedini problem je što ne radi preko TT

Jel ima neko problem sa, nakon updatea na miui 10, system launcherom? Stalno mi krešuje

Jesi brisao neke aplikacije/pakete? (Ukoliko imaš root)
Možda te zeza neki widget ili tema.

Probaj Poco launcher, sličan je kao stock sa dodatkom app drawera, iako je beta odlicno radi.

Jesi brisao neke aplikacije/pakete? (Ukoliko imaš root)
Možda te zeza neki widget ili tema.

Nisam rutovao. Imam poco launcher koji mi se ne menja. Reinstalirao ga, isti problem. I jel mogu ikonice da se smanje, da budu kao na poco launcheru? Ogromne su na stock temi.

Nisam rutovao. Imam poco launcher koji mi se ne menja. Reinstalirao ga, isti problem. I jel mogu ikonice da se smanje, da budu kao na poco launcheru? Ogromne su na stock temi.

Moraš da promeniš ikonice u poco launcheru ili u aplikaciji "teme"za miui launcher.

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk

Moraš da promeniš ikonice u poco launcheru ili u aplikaciji "teme"za miui launcher.

Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk
Verovatno je do toga... Sad pri promeni, videh da su mi izabrane ikonice koje ne mogu da se vide odmah na pogled. Nekako mi sad ružne ove kockaste al ajde, navići ću se

Kupio sam Redmi Note 5 pre nekih mesec dana, i sve radi super jedino nikako ne uspevam da ga povežem sa računarom.

Na telefonu sam uključio usb debugging, instalirao sam adb drajvere (valjda sam našao dobre). Kad povežem usb kabl i izaberem use usb for file transfer na telefonu mi se pojavi poruka android.process.media has stopped. Na slikama ispod može da se vidi kako PC (windows 8.1) vidi telefon.

RN5 1.png

RN5 2.png

RN5 3.png

Da li neko ima ideju šta se dešava ovde?

U fazonu: Aj lav Xiaomi bat i hev van problm vid maj front kamara on MIUI 10. Pliz tell mi wat ken aj du. Luk et da pikčr end tel mi iz maj kamara gud or not... [emoji23][emoji23][emoji23]

4PDA je super. Ako nigde na netu ne mogu pronaći neku krekovanu app, tamo ima. Rujke su zakon... [emoji106]

Bas to. :D

I Kinezi su još luđi, al' aj' se snađi na njihovim forumu [emoji23] [emoji23]

Poz,danas sam fotkao krstenje u crkvi bez blica i nekako mi sve fotke vuku na zuto! Ima li kakav dobar,besplatan program da malo popravim balans bijele?

Kupio sam Redmi Note 5 pre nekih mesec dana, i sve radi super jedino nikako ne uspevam da ga povežem sa računarom.

Na telefonu sam uključio usb debugging, instalirao sam adb drajvere (valjda sam našao dobre). Kad povežem usb kabl i izaberem use usb for file transfer na telefonu mi se pojavi poruka android.process.media has stopped. Na slikama ispod može da se vidi kako PC (windows 8.1) vidi telefon.

Pogledajte prilog 257531

Pogledajte prilog 257532

Pogledajte prilog 257533

Da li neko ima ideju šta se dešava ovde?
Taj adb treba da namestis kao android device, u devuce manager, meni tako proradilo sve. Sad sam malo pijan pa ne mogu lepo da objasnim

Kad sam večeras ponovo uključio računar windows je konačno prikazao RN5 u My Computer, mada mi i dalje u device manager-u stoji da za adb interdace nema drajvera.

Kako da namestim android device u device manager-u?

Probaj dupli klik na adb device ili na unknown device pa izaberes android phone, ako se dobro secam.

A sto ne instaliras xiaomi drivere, ima ih na netu

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

A da probaš u Developer Options da uključiš USB Debugging pa onda priključiš telefon za komp? Koliko se sećam u tom slučaju instalira drajvere za ADB. Nisam davno čačkao nešto na kompu...

Vrh Dno