Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па требала је стићи,знаш и сам.Мене живцира *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*но објашњење и упутства(додуше у МТС банци)да ја треба да идем у пошту и питам да ли се негдје картица загубила,или је неки поштар заборавио,опет негдје.Ови у пошти се смију и захебавају,јер је послано као обично писмо.Кажу нити ми знамо нити они,итд.

Па требала је стићи,знаш и сам.Мене живцира *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*но објашњење и упутства(додуше у МТС банци)да ја треба да идем у пошту и питам да ли се негдје картица загубила,или је неки поштар заборавио,опет негдје.Ови у пошти се смију и захебавају,јер је послано као обично писмо.Кажу нити ми знамо нити они,итд.

Bio sam danas do poslovnice, pojma nemaju, nije stigla. I sad vrhunac price, trazio lik iz poslovnice da prica s njima (inace car tip) i kaze korisnik je izuzetno revoltiran jer ceka 3 meseci na karticu i ne namerava da ceka vise jer su svi rokovi premaseni i ova ce mrtva ladna u fazonu "ako mu ne stigne do ponedeljka moze da podnese zahtev za izdavanje nove pa ce po prioritetnom postupku da mu se izradi i posalje" lol, pa 2x mi se vec izradjuje tako i ne stize i vadi lik hrpu kartica koje stizu tu i gleda i kaze nema je...

Samo sam rekao ne pada mi na pamet da mi prave cetvrti put jer vec 2x po tom famoznom prioritetnom postupku ne stize, totalno neozbiljno ponasanje.

A gde si ti, u nekom vecem gradu, predgradju, mestu od 1000 stanovnika?
Neko je zeznuo oko adrese koliko se secam za tebe.

Bolje da otkazes to i trazis novu, a kucas SAM adresu za dostave.

Prvog puta je preuzeta pogresna adresa iz ugovora pa sam ih zvao da mi promene posle tipa 2-3 dana i to u ono vreme kada im je trebalo po mesec i po dana da izrade karticu i naravno nisu promenili iako su mi rekli da moze preko aplikacije.

Ma salju direktno u poslovnicu, oni imaju adrese tamo. 2x su slali vec u poslovnicu i ne stize. I to mi dva puta dve razlicite osobe citaju adresu i ta je 100%. Ako ne znaju adrese svojih poslovnica onda ne znam sta da kazem, kako svima stize a samo meni ne stize?

I necu vise da cekam na te njihove prioritetne izrade i gluposti, pisao sam im mejl i rekao da ako ne rese to za 7 dana da pisem NBS i Norvezanima i prekidam svaku komunikaciju sa njima.

Ko zna kome salju oni moje podatke i sta je sve u mogucnosti da se smuti sa njima iako sam navodno zasticen preko aplikacije.

EDIT: U Pirotu sam trenutno, mesto od 50k+ stanovnika.

Poslednja izmena:
Ne znam šta se dešava sa Telenor bankom, ali imam prilično nerealan problem sa njima 🙂
Naime, ističe mi dozvoljeno prekoračenje na tekućem računu, i podnesem putem aplikacije (samo putem aplikacije i može da se podnese) zahtev za produženje usluge. Nakon 15-ak minuta dobijam poruku da je zahtev odobren, i da je potrebno da iz internet ili mobilne aplikacije potvrdim ponuđene uslove kako bi krenuli u realizaciju... i tu počinje igranka.
Nakon pritiskanja tastera za prihvatanje uslova iskoči mi neki error... probam ja sa drugog računara, isti error, sa telefona takođe... Pišem tehničkoj podršci na chatu, kažu da ne mogu da pomognu, da moram da pozovem telefonom. Zvao tri, četiri puta telefonom, uvek ista priča, javiće mi se, videće šta je problem, pošaljite nam screenshot... da bih posle par dana zivkanja tehničke podrške saznao da ne postoji drugi način da podnesem zahtev za dozvoljeno prekoračenje, i da nema ništa od korišćenja proizvoda banke ako aplikacija ne radi kako treba 😀

^ Bolje pošalji na prigovori@... Ima tačna adresa na sajtu. Tu brzo odgovaraju.
Na redovnu email adresu opšte podrške kada se pošalje, čeka se dugo na odgovor.

Slao već dva puta, drugi put i sa screenshotom, pošto mi deluje da niko neće da se zamara tim problemom dok im se ne servira na tacni.

Jel ja to dobro videh,nema vise bankomata u M.Birjuzova?
Nisam kojim mesec tuda prosao.

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Jok,bila neka menjacnica. Mada tu nesto kopaju,renoviraju,mozda posle vrate.

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Da li ste dobili Klik racune za Infostan ovog meseca?

Ne, samo SBB. Ovo mi je prvi put da koristim klik, proslog meseca sam se tek registrovao. Kada obicno treba da stigne? Prijavio sam jos i EPS i Infostan.

Poslednja izmena:
Haha, kao da su me culi 🙂 Mada je i eRacuna kasnio za Infostan na njihovom portalu, nisam mogao negde 7-8 da skinem, kaze jos nije napravljen. a obicno do max. 5. u mesecu cekam.

EPS (tj. EDB, ne EPS) stize tamo negde 20. valjda. SjBB ne znam kada stize 🙁

Danas me zvali iz Telenora da mi jave da mi je stigla kartica u poslovnicu. A poslovnica jos ne zove, bice fora kad odem tamo i kad mi kazu da mi nije stigla kartica, ne bi me cudilo uopste 😛

Pa ti idi, uz litar vode, i 10kg leda... pa ko je nema, tuzi ih za gubljenje vremena i pretrpljenu stetu od toplote 😉

Ne znam šta se dešava sa Telenor bankom, ali imam prilično nerealan problem sa njima 🙂
Naime, ističe mi dozvoljeno prekoračenje na tekućem računu, i podnesem putem aplikacije (samo putem aplikacije i može da se podnese) zahtev za produženje usluge. Nakon 15-ak minuta dobijam poruku da je zahtev odobren, i da je potrebno da iz internet ili mobilne aplikacije potvrdim ponuđene uslove kako bi krenuli u realizaciju... i tu počinje igranka.
Nakon pritiskanja tastera za prihvatanje uslova iskoči mi neki error... probam ja sa drugog računara, isti error, sa telefona takođe... Pišem tehničkoj podršci na chatu, kažu da ne mogu da pomognu, da moram da pozovem telefonom. Zvao tri, četiri puta telefonom, uvek ista priča, javiće mi se, videće šta je problem, pošaljite nam screenshot... da bih posle par dana zivkanja tehničke podršake saznao da ne postoji drugi način da podnesem zahtev za dozvoljeno prekoračenje, i da nema ništa od korišćenja proizvoda banke ako aplikacija ne radi kako treba 😀

Nisi citao malo unazad. Meni ne mogu da urade produzenje od 8 marta. 31 aprila sam otisao u poslovnicu i konacno potpisao ugovor o dozvoljenom produzenju, posle nedelju dana sam dobio sms da mi je istekao zahtev za produzenje i da moram ponovo da ga podnesem, a ja kao sto rekog, imam potpisani ugovor. Na sve ovo neponovljiva intiligencija iz nazovi banke se samo smeskala. Da se razumemo, ova firma nema veze sa bankarstvom, ali bar da hoce da plati normalne programere da im naprave dobar sistem, jok !
Najbolja opcija da se prebacimo na neku normalnu banku ! Video telenor da kod nas se moze pljackati bez kazne, posto imamo najvece kamate u evropi, ajd ko vele da i mi se omrsimo i tako postade telenor banka ! Obzirom da programeri kostaju, tako oni odlucise da nas korisnike odje.u. da smanje troskove. Pa sta mislite, zasto nisu uspeli da se prodaju ?

Poslednja izmena:
Pa vidim ja naoblacilo se, kao da ce tona po m3 da padne vode 😉
Nek ti se srecom 😛

Pa i pala je, izvinjavam se Uzicanima za apokalipsu 😛

Zahvaljujem 🙂

"Mobilna i internet aplikacija, kao i pojedine usluge Banke bice nedostupne od 16.06.2018. godine od 22:00 do 17.06.2018. do 16:00, zbog unapredjenja sistema. U ovom perioud cete moci da koristite svoju MasterCard karticu za transakcije placanja, kao i podizanja i uplate novca na bankomatima u dinarima."

Drugi vikend zaredom, cini mi se? Ili bese pre 2 nedelje?

Ja bih rekao da je to bilo pre mesec-dva.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

"Mobilna i internet aplikacija, kao i pojedine usluge Banke bice nedostupne od 16.06.2018. godine od 22:00 do 17.06.2018. do 16:00, zbog unapredjenja sistema. U ovom perioud cete moci da koristite svoju MasterCard karticu za transakcije placanja, kao i podizanja i uplate novca na bankomatima u dinarima."

Valjda su im konacno dosadile nase reklamacije, pa odresili kesu i iznajmili programere. Nadam se da nece biti ono : Drzi vodu dok majstori ne odu !

PPF grupa kupila Telenor banku

Telenor grupa potpisala je ugovor o prodaji 100 odsto vlasništva Telenor banke AD Beograd PPF grupi, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, sticanje većinskog vlasništva u Telenor banci od strane PPF grupe uslovljeno je korporativnim i regulatornim saglasnostima Narodne banke Srbije što je najvažniji korak u daljem procesu, kao i Komisije za zaštitu konkurencije Republike Srbije i Agencije za zaštitu konkurencije Republike Crne Gore.

PPF je najveća investiciona grupa u centralno - istočnoj Evropi koja ulaže u različite sektore, poput bankarstva i potrošačkih finansijskih usluga, telekomunikacija, nekretnina i biotehnologije, navodi se u saopštenju.

Izvor: N1

Ko su sad ovi?

Sent via Huawei P10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno