Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Negde u Moja Banka, pa pronadji, ne secam se tacno, menjao sam jednom samo.

Jel vam rade push notifikacije od app-a? Meni normalno radilo do nekog update-a i odjednom prestalo, iako su ukljucena obavestenja u podesavanjima.

Kod mene ne radi već mesec i nešto, a nije do updatea, jer nije bilo updatea u tom periodu kad je prestalo.

Pitao sam ovde, ali ljudima normalno radile notifikacije, pa nisam dalje ganjao. Probao sam reinstalirati app, nije pomoglo.

I kod mene takodje ne radi mesec i nesto sigurno. Ni za odlazne, ni za dolazne notifikacije.

Kod mene ni sms ne radi od skora, a push nikad nije ni funkcionisao..mail radi normalno.

SMS za placanja vam ne radi od skora?
A ja reko moji iskljucili da im se ne naplacuje..

Evo skoro 2 meseca im je trebalo da poprave program i da konacno postanem srecni duznik novog svetskog poretka ili bankarskog drustvenog sistema 21 veka. Vrhunska tehnologija, 0 znanje !

Dragi moji i drage moje, ako ste mislili kao ja da su mi zavrsili posao, varate se !
Stigla mi poruka, a malo pre me zvali, istekao vam je zahtev za produzenje dozvoljenog minusa 27 marta, a ja potpisao ugovor u knezu 30 aprila. Imam ga u rukama. Kazu, ne vazi isteklo ???????????? MIslio sam da su samo nesposobni, ali pogresio sam, tamo su nepismeni !

Aj probacu, fore radi, i podici sa ATMa. Ili nesto drugo da prpbam?

Plaćanje znam da sigurno okida notifikacije. Podizanje sa bankomata mi je uvek bilo namešteno da ovde na e-mail, alo proverićeš već :)

Pa koje da proverim da li radi onda?:)

Pa plaćanje, jer ono treba da okine notifikacije, a to nam ne radi :D

E mnogo oces, da placam Telenor karticom.... :) Znas li ti koliko je to dodatno cimanje za mene, da prebacim novac vise nego sto je racun, pa platim nesto, pa vratim ostatak....
To ce vas kostati 200 din., tj. jedna kafa taman da kupim i probma :d

Poslednja izmena:
Poslali SMS i promenili status u app da je nova kartica poslata na adresu. :eyebrows:

27og uvece podnet zahtev za karticu, jutros stigla poruka da su poslali, definitivno su sredili taj problem koji su imali.

Kartica danas u sanducetu. SMS stigao jutros kao sto sam vec rekao. Datum zahteva 25.4 Kartica traje 4 godine.

Poslednja izmena:
Па добро,то и јесте нормално вријеме издавања,од 7-10 или до 15 дана.Тако је било и прије пар година кад је све функционисало како треба(што се тиче картица),без завлачења и несувислих образложења,што је данас све већа пракса у свим банкама.

Да ли се преко теленор банке могу узети чекови или плаћати на рате у радњама типа вин вин,јиск итд? И која је беше банка иза теленор банке, тј преко које банке они раде?

Telenor je 2014. kupio tadašnju KBC banku i osnovao Telenor banku

Sent from my S8 using Tapatalk

Да ли се преко теленор банке могу узети чекови или плаћати на рате у радњама типа вин вин,јиск итд? И која је беше банка иза теленор банке, тј преко које банке они раде?

NE ! Sve banke rade preko vrhovnog gazde, rotsilda, ali to ti je slaba vajda !

Ajde na srpskom.
Ne zanima me Rotsild.
Pitam prosto pitanje,da li se preko telenor banke moze placati na rate u radnjama kao sto su gigatron,winwin ,jysk itd?

Nemaju cekove, imaju revolving kreditnu koja se ne isplati.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Moze pojasnjenje zasto se ne isplati placanje na rate preko njihove kreditne kartice? I preko cije se onda isplati?

Možeš kreditnom karticom podeliti na rate. Ne mora revolving.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Moze pojasnjenje zasto se ne isplati placanje na rate preko njihove kreditne kartice? I preko cije se onda isplati?

Kreditnom master card možeš svaki iznos veći od 2000 din da podeliš na max 12 rata. Naravno uz određenu nadoknadu. Do 6 rata naplaćuju 150 din mesečno plus rata. Preko 6 rata mislim da je naknada i veća.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Плус што се плаћа мјесечно картица 200 дин.(сем ако ниси на Прогресив + пакету и сем првог мјесеца)

Koja je jeftinija ili bolja alternativa za to sto trazim?

Najbolja opcija je da platiš u tim radnjama preko banaka sa kojim imaju dil, jer je tada bez kamate. Mada to bez kamate znači da moraš da otvoriš u toj banci račun i plaćaš održavanje kreditne kartice. Osim ako već nemaš račun kod neke od tih banaka sa njihovog spiska. Onda se i isplati. Ovako ti je Telenor banka možda i najbolja opcija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno