DžaBuaner
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.06.2012
- Poena
- 170
Koristio sam sve od nabrojanog, pre dosta godina IPTV na dva televizora jer je kablovska tada bila samo analogna. Dve godine je radio kako treba pa je počeo da koči i zeza. Potom sam prešao na Sat Trakt kablovsku i koristio nju nekih 2-3 godine uz jedan CI+ modul za DTV paket. Slažem se da je upotreba CI+ modula i daljinskog od TV-a mnogo komfornija (stvar navike) od onog što se dobija uz STB. Ako bih ostao na Telekomovom paketu pretpostavljam da bi uspeli da pošalju 20 mbit i da bi to bio neki maksimum.
Uvek kada dođe ovo vreme za obnovu ugovora čovek mora da razmišlja o tome i na kraju šta god izabrao posle mesec-dva se pojavi neka bolja ponuda od svih koje je malo ranije imao u opticaju...
Mislim da ću na kraju uzeti Tri Štediša+ paket jer bih koristio DTV na dva televizora, to je dodatnih 300 dinara, ako bih uzeo Trio Premium to bi bilo još 300, mobilnu pretplatu ću plaćati više nego do sada jer nije u Box-u, malo po malo i eto crvene više na ukupnu sumu. U suštini ja bih bez televizije i mogao, meni nije prioritet ali bi drugi ukućani da je gledaju. Vip i Telenor me ne interesuju, zadovoljan sam 4G mrežom u Apatinu, 300 minuta mi je sasvim dovoljno na mesečnom nivou a svi paketi u tom cenovnom rangu kod njih su skuplji.
Pitao sam operaterku Sat Trakta šta se dešava posle dve godine kad mi istekne ugovor, da li mogu kao kod Telekoma da obnovim ugovor i smatram se novim korisnikom zbog popusta na pretplatu, kaže da jedino mogu očekivati povećanje brzine interneta ili neke nove TV pakete. To im je bez veze. Umesto da nagrade vernost korisnika teraju ga od sebe, na šta bi ličilo da stari korisnik prekida uslugu pa nastavlja posle par dana ako bi to urodilo plodom (ukoliko je uopšte izvodljivo, možda se naljute posle prekida ugovora :d) za neku bolju ponudu.
Uvek kada dođe ovo vreme za obnovu ugovora čovek mora da razmišlja o tome i na kraju šta god izabrao posle mesec-dva se pojavi neka bolja ponuda od svih koje je malo ranije imao u opticaju...
Pitao sam operaterku Sat Trakta šta se dešava posle dve godine kad mi istekne ugovor, da li mogu kao kod Telekoma da obnovim ugovor i smatram se novim korisnikom zbog popusta na pretplatu, kaže da jedino mogu očekivati povećanje brzine interneta ili neke nove TV pakete. To im je bez veze. Umesto da nagrade vernost korisnika teraju ga od sebe, na šta bi ličilo da stari korisnik prekida uslugu pa nastavlja posle par dana ako bi to urodilo plodom (ukoliko je uopšte izvodljivo, možda se naljute posle prekida ugovora :d) za neku bolju ponudu.
Poslednja izmena: