Meni radi...
Da li je mnogo toga izmenjeno ili manje vise isto kao i ranije?
Meni radi...
Manje vise slicno, a vidim da sada radi listing telefonskih poziva, i webmail je znatno bolji
Pozdrav ljudi,
Jel znate mozda gde bih nasao listu kanala SatTrakt provajdera? Koristim samo obicnu kablovsku+net+telefon, a razmisljam da predjem na TRIO Premium, za 400-500din vise mesecno imam 5x brzi internet i digitalnu.
sorry, zaboravih da odgovorim, sto se tice telefonije, sve je ostalo isto barem kod mene.. (mada moguce je da ako ti koristis Sat Trakt van Subotice na VDSL-u, imas drugaciji portal nego ja ovde)
Popravili su, sada radi portal. Koliko znam nema ST Cable VDSL, vec optiku i HFC. Inace, ima li neko ko koristi paket Trio stedisa (analogna TV + net + telefon)? Meni se na portalu pojavila opcija za podesavanje DTV2Go, iako ne koristim DTV.
Svi korisnici analogne tv svakako imaju i nekih desetak kanala koji nisu kodirani i besplatni su svim korisnicima koji imaju tehničke preduslove za njihov prijem. Mogu ih pratiti preko svojih lcd televizora koji svakako imaju pored analognog tjunera i digitalni dvb-c pa se bez ci-modula mogu pratiti rts1,2,3,hd- rtv1,2, -o2, -prva, -happy, -pink1,2,3, -sat trakt hd info kanal. Moguće da sada svi imaju pristup i dtv2go stranici gde se može pratiti 34 kanala preko fona, tableta ili pc-a
probaj i dalje sa starom lozinkom, samo taj servis
Ako neko koristi DTV to go, zasto se desava da player nece da pusti neki program? Na jednom racunaru hoce, a na drugom nece. Isti browser je u pitanju.
Kakav je uredjaj za povezivanje na TV. Naime u drugoj sobi sada koristim D3Goi na SAMSUNG 23monitou, koji je povezan na STB preko HDMI kabela. Da li kod SAT TRAKT-a postoji takva mogucnost?
Opticko vlakno u stanu ulazi u mini node, a iz njega ide coax. Coax ulazi u TV ako imas tv sa koji podrzava dekoder karticu, ili u suprotnom ulazi u STB uredjaj koji ti daju, a njega mozes da vezes sa TV-om putem HDMI kabla.
@Mixer93, koliko sam razumeo, ti koristis net u Backoj Topoli? (zbog paketa koji trenutno imas)
U Subotici su totalno drugaciji paketi, a i sam website je različit : www.su.stcable.tv
Ja nisam razumeo tvoje pitanje druze...
Btw, od petka mi krece novi paket pa cu javiti utiske. Trio Premium sam uzeo, kao stari korisnik imam internet 75/2.5 i po ugovoru 6 meseci HBO paket gratis. Mada koliko sam video kod mojih, bas i nema puno zanimljivog materijala za gledanje.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari