Šta je novo?

Sat-Trakt Internet Provider

Pozdrav ljudi,

Jel znate mozda gde bih nasao listu kanala SatTrakt provajdera? Koristim samo obicnu kablovsku+net+telefon, a razmisljam da predjem na TRIO Premium, za 400-500din vise mesecno imam 5x brzi internet i digitalnu.

Pozdrav ljudi,

Jel znate mozda gde bih nasao listu kanala SatTrakt provajdera? Koristim samo obicnu kablovsku+net+telefon, a razmisljam da predjem na TRIO Premium, za 400-500din vise mesecno imam 5x brzi internet i digitalnu.

Trenutna DTV lista..Za trio premium paket svi kanali su otvoreni osim HBO i Cinemax, ali koliko vidim u opisu cinemax kanali se dobiju free prva 3 meseca(ne i HBO)

Prilozi

• ChannelListReport.jpg
    ChannelListReport.jpg
    321 KB · Pregleda: 514
Poslednja izmena:
sorry, zaboravih da odgovorim, sto se tice telefonije, sve je ostalo isto barem kod mene.. (mada moguce je da ako ti koristis Sat Trakt van Subotice na VDSL-u, imas drugaciji portal nego ja ovde)

Popravili su, sada radi portal. Koliko znam nema ST Cable VDSL, vec optiku i HFC. Inace, ima li neko ko koristi paket Trio stedisa (analogna TV + net + telefon)? Meni se na portalu pojavila opcija za podesavanje DTV2Go, iako ne koristim DTV.

Popravili su, sada radi portal. Koliko znam nema ST Cable VDSL, vec optiku i HFC. Inace, ima li neko ko koristi paket Trio stedisa (analogna TV + net + telefon)? Meni se na portalu pojavila opcija za podesavanje DTV2Go, iako ne koristim DTV.

Svi korisnici analogne tv svakako imaju i nekih desetak kanala koji nisu kodirani i besplatni su svim korisnicima koji imaju tehničke preduslove za njihov prijem. Mogu ih pratiti preko svojih lcd televizora koji svakako imaju pored analognog tjunera i digitalni dvb-c pa se bez ci-modula mogu pratiti rts1,2,3,hd- rtv1,2, -o2, -prva, -happy, -pink1,2,3, -sat trakt hd info kanal. Moguće da sada svi imaju pristup i dtv2go stranici gde se može pratiti 34 kanala preko fona, tableta ili pc-a

Poslednja izmena:
Svi korisnici analogne tv svakako imaju i nekih desetak kanala koji nisu kodirani i besplatni su svim korisnicima koji imaju tehničke preduslove za njihov prijem. Mogu ih pratiti preko svojih lcd televizora koji svakako imaju pored analognog tjunera i digitalni dvb-c pa se bez ci-modula mogu pratiti rts1,2,3,hd- rtv1,2, -o2, -prva, -happy, -pink1,2,3, -sat trakt hd info kanal. Moguće da sada svi imaju pristup i dtv2go stranici gde se može pratiti 34 kanala preko fona, tableta ili pc-a

Pa moguce da su dozvolili svima, jer i ima oko 35 kanala. Mada, nesto mi se cudno desilo. Uspeo sam aktivirati DTV2Go i uspesno ga koristiti jedno vreme. To je potrajalo dok nisam promenio lozinku na Moj STCable, samo radi probe. Od tada ne mogu pristupiti DTV2Go sa novim podacima, iako na portalu stoji da je aktivan.

Imao sam neki problem sa pixelizacijom slike na TV programu, i stutter..
Zvao sam podrsku na centralni broj, u roku od 20min me zvao serviser da proveri kad mogu da dodju. Dogovorio sa sa njima da dodju za 15 min, dosli, testirali, i utvrdili problem u starom coax spliteru (ja sam im rekao da ostave taj, kad su montirali opremu pre dva meseca), zamenjeno, sve reseno u sat vremena.

Ako neko koristi DTV to go, zasto se desava da player nece da pusti neki program? Na jednom racunaru hoce, a na drugom nece. Isti browser je u pitanju.

Ako neko koristi DTV to go, zasto se desava da player nece da pusti neki program? Na jednom racunaru hoce, a na drugom nece. Isti browser je u pitanju.

Meni uopšte ne radi u browserima (chrome i firefox) dok na telefonu iz aplikacije radi. Naravno mora se sa sat trakt konekcije.

Prilozi

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    86.8 KB · Pregleda: 86
Poslednja izmena:
Pozdrav. Kako sam ja uspeo da istrazim, kad se gleda iz aplikacije, mora biti STCable konekcija. A web player hoce da pusta kanale i sa drugih konekcija, i mora biti Internet explorer i najnoviji Flash player.

Postoji i BBC Earth u listi kanala, pa mozda onda player i posluzi. :) Ne znam da li oni ponekad vrse neku kontrolu sa kojih konekcija se pristupalo player-u, i da li to moze da bude problem.

Kakav je uredjaj za povezivanje na TV. Naime u drugoj sobi sada koristim D3Goi na SAMSUNG 23monitou, koji je povezan na STB preko HDMI kabela. Da li kod SAT TRAKT-a postoji takva mogucnost?

Ja nisam razumeo tvoje pitanje druze... :)

Btw, od petka mi krece novi paket pa cu javiti utiske. Trio Premium sam uzeo, kao stari korisnik imam internet 75/2.5 i po ugovoru 6 meseci HBO paket gratis. Mada koliko sam video kod mojih, bas i nema puno zanimljivog materijala za gledanje. :)

Kakav je uredjaj za povezivanje na TV. Naime u drugoj sobi sada koristim D3Goi na SAMSUNG 23monitou, koji je povezan na STB preko HDMI kabela. Da li kod SAT TRAKT-a postoji takva mogucnost?

Opticko vlakno u stanu ulazi u mini node, a iz njega ide coax. Coax ulazi u TV ako imas tv sa koji podrzava dekoder karticu, ili u suprotnom ulazi u STB uredjaj koji ti daju, a njega mozes da vezes sa TV-om putem HDMI kabla.

@Mixer93, koliko sam razumeo, ti koristis net u Backoj Topoli? (zbog paketa koji trenutno imas)
U Subotici su totalno drugaciji paketi, a i sam website je različit : www.su.stcable.tv

Opticko vlakno u stanu ulazi u mini node, a iz njega ide coax. Coax ulazi u TV ako imas tv sa koji podrzava dekoder karticu, ili u suprotnom ulazi u STB uredjaj koji ti daju, a njega mozes da vezes sa TV-om putem HDMI kabla.

Opticko vlakno?
To od skora? Kolika je pokrivenost u SU?

Pogledah cene :O !
Pa ovaj moj paket je sramota. 10/1 + analogna televizija + telefon za 2500 hiljade. Ja sam sokiran. Zovem sutra da pitam kad ce optika. :D

Ja nisam razumeo tvoje pitanje druze... :)

Btw, od petka mi krece novi paket pa cu javiti utiske. Trio Premium sam uzeo, kao stari korisnik imam internet 75/2.5 i po ugovoru 6 meseci HBO paket gratis. Mada koliko sam video kod mojih, bas i nema puno zanimljivog materijala za gledanje. :)

Trio premium 75/2.5 ? Koliko ja vidim to je samo 50/2.5

Da, 50/2.5 je za nove korisnike. Ako si vec imao ugovor kod njih onda imas 75/2.5. Tako mi rece.

edit: Mada ovo sa optikom, sad sam se razocarao u zivot. :( Valjda ce i kod nas u ovim krajevima nekad doci ovo...

Poslednja izmena:
Kada sam birao paket bio je najpovoljniji, nisam bio srcean al sta je tu je. Sad kad vidim da sta se u SU za iste pare dobija kosa mi se ukovrdza.
Pa ovaj moj paket ne vredi ni 1500 a kamo li 2450.
Koji provajderi postoje jos u SU? Ima li neke veze sa konkurencijom?
Koliko sam cuo SBB i STC imaju neki dil da se ne mesaju, tj tamo gde je SBB dostupan nema STC i obratno.

Nazad
Vrh Dno