Pokusacu ,ali ipak mislim da realno nema nista od togaUpravo to, ništa te ne košta da pokušas.
Ako nastave da vrdaju, pošalji mail upravi carina da ih oni malo pritisnu.
Skraćeni postupak može za pravna lica! Više puta korišćena ova usluga ali ne kod dhla već kod poštanskih pošiljkiKako nije pa skraćeni postupak je jedino moguć za fizička lica, druga je stvar što DHL to ne želi. Rekoh da se pozoves na mišljenje Ministarstva finansija, br. 483-00-00053/2016-17 od
25.7.2016. god.
Skraćeni postupak može za pravna lica! Više puta korišćena ova usluga ali ne kod dhla već kod poštanskih pošiljki
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Zima, kineska NG, puno paketa, zastoj oko nase NG, puno paketa od 11.11., sneg, cimanje carine "zasto mi nije stigao paket?"...Da li neko zna mozda sta se desava sa NS carinom?
Paket mi stoji tamo vec 22 dana.
Nikad mi se ovoliko nije zadrzao neki paket na carini.
Podneseš zahtev na memorandumu firme i još neke izjave. Nama 1-2 puta godišnje stižu knjige od par 1000 strana vezane sa poslom pa nam carina traži špeditera [emoji10] Pošta nas je i uputila na skr. postupak jer smo par puta popizdeli i tražili da vrate nazad [emoji41]Reci mi kako ostvarujes to pravo -koja je procedura ?
Podneseš zahtev na memorandumu firme i još neke izjave. Nama 1-2 puta godišnje stižu knjige od par 1000 strana vezane sa poslom pa nam carina traži špeditera [emoji10] Pošta nas je i uputila na skr. postupak jer smo par puta popizdeli i tražili da vrate nazad [emoji41]
Smor da se ponavlja ne na svakoj stranici samo nego sad i 5x na straniciZima, kineska NG, puno paketa, zastoj oko nase NG, puno paketa od 11.11., sneg, cimanje carine "zasto mi nije stigao paket?"...
Zanci, sve po obicaju.
Po zakonu ne može, naznačeno je na više mesta da je jedinstvena carinska stopa od 10% samo za fizička lica i vrednost robe manje od 3000 evra.Skraćeni postupak može za pravna lica! Više puta korišćena ova usluga ali ne kod dhla već kod poštanskih pošiljki
Smor da se ponavlja ne na svakoj stranici samo nego sad i 5x na stranici![]()
Ne, dobijao sam preko DHLa i teze. Ali to je jednom bilo, kada su imali "free DHL", inace bi bilo papreno... paket 35e bio, 2kg (ne bi mogao airmail), cak i kada je inace bio jeftin DHL shipping bi izaslo 50e za taj paket
KOliko li si sada platio shipping za 2kg?? I jel' paket ispod 50e?
Pa ima još mesec dana do isteka. Jel moram da čekam da istekne ili mogu odmah pošto pošiljka nije isporučena a trenutno je u Novom Pazaru.[emoji3]Uputis Dispute na Ali-u sto ti je dao lazni tracking i cekas refund.
To si super prosao za shipping onda, toliko je DHL shipping i za 45$ a itemi 200gr SHIPPING WEIGHT
Da, ako je 55$ sam paket (+shipping), ne bi trebalo da bude problema.
Jesi nasao nesto pametno za tu cenu? Posto je 2kg prilicno retko da se isplati sa iHerba.
Stavi i nišku carinu u cc.У протекла 2 месеца у Нишу сам са али експресса добио:
-Алат у вредности од 80$. царина и трошкови отварања испод 500 динара.
- термална паста од 5$, без царине.
-наруквица од 1.8$, без царине.
-Привезак од 0.93$. без царине
-Г9 лед сијслице 3 комада, 5.5$, без царине
-ланчићи 2 комада, 1.6$ без царине.
-Стакло за телефон 2$, без царине.
Чини ми се да је то то. За сада је све ок, а шта ће бити у будућности, видећемо.![]()
Napiši prvo prodavcu pismo. Možda ti je greškom dao tuđi broj za praćenje.Pa ima još mesec dana do isteka. Jel moram da čekam da istekne ili mogu odmah pošto pošiljka nije isporučena a trenutno je u Novom Pazaru.[emoji3]
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Odmah, i ne cimaj se sa prodavcem, samo postavi screenshot gde se vidi da ide u Novi Pazar (mada Ali to vec vidi u trackingu), kazes da si u BG, i da ti tako i stoji adresa.Pa ima još mesec dana do isteka. Jel moram da čekam da istekne ili mogu odmah pošto pošiljka nije isporučena a trenutno je u Novom Pazaru.[emoji3]
Isoručeno... 36300 Novi Pazar 1 Uručenje Uručeno ADMIR SPAHIC [emoji3]Ako nije isporučena u Novom pazaru ne treba još da žuri. Desi se nekad u sortirnom centru da pošalju u pogrešnu poštu, vratiće je u pravu poštu za dan dva ako je u tome problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari