lordvejder
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.01.2012
- Poena
- 170
То је то, таман лепо да скупљам кеш за риг. Ово се никако не исплати. Цене на к п су невероватне, просто не верујем да ико то купује.
Meni treba ko leba jos dve karte da kompletiram rig ali nesti mi s ne daju dve lilave..То је то, таман лепо да скупљам кеш за риг. Ово се никако не исплати. Цене на к п су невероватне, просто не верујем да ико то купује.
Taman dok ih Nvidija izbaci ima rudarenje sto se tice isplativosti da ode u minus...Siguran sam da ce bas da udese tako da izbace karte kad bitkoin i ostali novcici budu imali najmanju vrednost.
U svakom slucaju to je lepa vest dosta je proslo vremena od ove zadnje generacije.
Jel može preporuka za usb watchdog? Jel to sve radi posao ili ima razlika među njima? Pošto vidim ima sa relejima i bez njih, a i cene variraju od nekoliko $ pa i do 15$ za onaj TISHRIC koji je neko pominjao ranije.
I da li to zaista restartuje mašinu u svakoj situaciji, ne znam na kom principu uopšte radi? Meni je najčešći problem da zabode kartica (gpu hangs in opencl) mašina i dalje radi ali glupi win10 ne ume to da hendluje, kad preko tw idem na restart on zabode na plavom ekranu kada piše "restarting" i tako ostane da moraš da dođeš i fizički resetuješ rig
Ma kakvi da se ne isplati. Kriptovalute su buducnost. Onaj ko majnuje i cuva kriptovalute ne moze biti u gubitku. Znate li koliko je btc bio pre 5godina , ne kazem da ce biti 100k$ ali ide se na tonda s stabilizuje na nekih 10k$ . Ko marljivo skuplja koine i ceka imace priliku da se do kraja ove godine pristojno opari..Malo je ljudi ludo da daje po 650 evra za kartice u rigu, a 550 evra za nove u kutiji.
Rok otplate je sulud po ovim cenama.
Padaju po malo cene i kartica i rigova tako da se nadam da se bar malo unormaliti.
Nema više vesti Bitcoin je 20k biće 100k i slične gluposti
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pa jel niko ovde ne koristi te usb watchdog spravice? Bitno mi je to i veliki problem odlaženje na lokaciju a uzrok zabadanja riga ko zna da li ću i kada otkriti. Bitno mi je da ne pogrešim kod izbora, i da poručim što pre, da pošalju pre kineske nove godine.
https://www.aliexpress.com/item/item/32820955231.html
Ima li neko ove crvene sa kondenzatorima, ili ove zelene s relejima?
Kakav drajver se tu koristi, jel univerzalan za sve?
Za ovaj ima link sa drajverom da se skine
https://www.aliexpress.com/item/TIS...Boot-Blue-Screen-Restart-For/32837991481.html
ma power limit na 80% i vozi.. meni je bila 65%tdp-a potrosnja.. agresivan oc.. cisto da vidim sta moze.. isao sam +600 na mem, i oko +100core.. doduse moja je tad bila na 57c, i to unutar zatvorenog kucista.. tvoje malo pripazi jer imas jedan vent..nisam probao zeca, napajanja mi 850 wati na 6 karti. ne verujem da ce izdrzati za zec![]()
Jel se to meni cini ili su poceli da skidaju cene RX580 kartica i rigova?
Znaci da ne ide roba po 600 evra ili 650 evra koliko traze u sklopljenom rigu.
jos malo i 3 gb nece moci da kopa eth, imam 30 kom zotak 1060 samsung dal da ih prodam ili ostavim ? 1 fan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari