Moze i samo 8pin. Ista pitanja se vrte non stop zato niko ne odgovara.
Sent from my XPERIA M2 using Tapatalk
Moze ona da "pokusava" koliko hoce ako ti podesis odgovarajuci napon, dzabe joj.Znam da može nego ne znam koliko je bezbedno, ako karta pokuša da povuče više struje ne znam da li će opteretiti ekstender ili nešto drugo...
ubo sam 19 komada msi 1060 3gb (one obicne sto su teske 100gr) sa samsung memorijom![]()
idu na +600 ladno sad cemo da vidimo koliko je max
Malo mi nejasno jer sad mnogo manja isplativost za kopanje nego pre par meseci kad si mogao da kupis sta hoces ..i cene bile normalne.Ne hvalim se vec delim info da se pojavila samsung memorija u 3gb varijanti 1060 karte sto se nije desilo dobrih 7-8 meseci. A 100ak kartica sto sam uspeo da iskopam metodom daj sta das bez i jednog AMD nije ni za kakvu pohvalu vec nedvosmislen alarm da je vrlo tesko naci karte. Moj dobavljac tvrdi da karte nestaju vec u fabrikama, tako da ta prica kako se dolazi sa vrecom para u fabriku vise dobija na ozbiljnosti i istinitosti
Malo mi nejasno jer sad mnogo manja isplativost za kopanje nego pre par meseci kad si mogao da kupis sta hoces ..i cene bile normalne.
Vidim svi i dalje sve pare gomilate u kartice i sa ovim bolesnim cenama..znaci da ste optimsticni u vezi daljeg kopanja
Trziste kartica uvek kaska par meseci za isplativoscu
Ne zaboravite 2014-2015 kada je BTC pukao i pljuska polovnih Tahiti-ja i ostalih modela, sada zamislite to isto samo jedno 20-30x više. E to nas očekuje. Poplava polovnjaka sa modovanim BIOS-ima i pokrljanim ventovima. Trenutno u oglasima iznenadna dostupnost svih modela, bez čekanja i na stanju, čak i sa popustima. Pre 5 dana nigde ni za lek ni jedna.
Ne zaboravite 2014-2015 kada je BTC pukao i pljuska polovnih Tahiti-ja i ostalih modela, sada zamislite to isto samo jedno 20-30x više. E to nas očekuje. Poplava polovnjaka sa modovanim BIOS-ima i pokrljanim ventovima. Trenutno u oglasima iznenadna dostupnost svih modela, bez čekanja i na stanju, čak i sa popustima. Pre 5 dana nigde ni za lek ni jedna.
Ha ha . Da ne bude da od marta nece niko ni da ih kupuje ...Evo kod mene dostupno od marta XFX RX580 8gb za 100€.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari