Nravno da nema, to je vec puno puta receno.. Ja sam izasao na 0.70eth ovaj mesec, dok mi je calc na ethermine predvidjao sve u opsegu od 0.45 do 0.55..Pa za 2 sata pre iskopa 0.1 nego na nanopool, ono sto pise estimated na ethermine nema veze sa zivotom vise kopa nego sto pise da znate
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Koja konfiguracija za 0.7 eth ?Nravno da nema, to je vec puno puta receno.. Ja sam izasao na 0.70eth ovaj mesec, dok mi je calc na ethermine predvidjao sve u opsegu od 0.45 do 0.55..
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
580 nitro+ special edition x6Koja konfiguracija za 0.7 eth ?
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Koja konfiguracija za 0.7 eth ?
i moja je dual mining.. do 20og sam kopao lbc, sada dcr.. 187-189 eth i oko 5300dcr..Ja sa ovom mojom jedva 1 eth ... Ajde kopam i dcr ali uzasno male kolicine.
Odlicno. Ja krecem nadam se od veceras sa 5x 580 8gb modovane. Sa tri sam gurao 88 mh. Sad cu da vidim sa jos dve kako ce da izadje. Imam napajanje crosair 850 gold + da li ce moci da gura 5 komada ?580 nitro+ special edition x6
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Sve zavisi od podesavanja.. Nemam tacnu informaciju, jer nemam merac, ali mislim da moj trosi 1.2kw.. ja imam 2x730w tt smart se..Odlicno. Ja krecem nadam se od veceras sa 5x 580 8gb modovane. Sa tri sam gurao 88 mh. Sad cu da vidim sa jos dve kako ce da izadje. Imam napajanje crosair 850 gold + da li ce moci da gura 5 komada ?
Odlicno. Ja krecem nadam se od veceras sa 5x 580 8gb modovane. Sa tri sam gurao 88 mh. Sad cu da vidim sa jos dve kako ce da izadje. Imam napajanje crosair 850 gold + da li ce moci da gura 5 komada ?
[emoji16][emoji16][emoji16]trebalo bi![]()
Memoriju obarao maltebe do stocka ali opet isto..Smanji klok memorije
Pa za 2 sata pre iskopa 0.1 nego na nanopool, ono sto pise estimated na ethermine nema veze sa zivotom vise kopa nego sto pise da znate
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja sam juce stavio nove rx580 8 gb na test i dale su od sinoc od 21h do danas 15hU mom slucaju je obrnuto, ne znam ja dal on daje vise nego sto znam, al kad mi na masini koja bi trebalo minimum da radi na 165 mh/s on meni prikazuje prosek od 158 mh/s i treba mu citava noc da od 0.04992 dogura do 0.05, (bukvalno od 1 ujutru do 10 ujutru) prelazim na nanopool kakav god bio (za sada mi se cini jako bolji).
Greska . Vise su dale . 600.000 mhJa sam juce stavio nove rx580 8 gb na test i dale su od sinoc od 21h do danas 15h
490.000 mh/s..
To su zadnje 6 cifre . Cisto poredjenja radi ili ajde ovako nesto 0.00600000Greska . Vise su dale . 600.000 mh
Ekipa imam jedno (mozda koje vise) pitanjeDrugar je kupio 2x XFX RX580 8GB grafike da kopa ETH (mozda je nesto drugo sad ispaltivije sa njima ali ni on ni ja nismo nesto preterano u tome). E sad testirali smo bez moda jednu grafiku i daje izmedju 11 i 16MH/s. Gledali smo i citali da te grafike daju 20+MH/s iz kutije. I da, koristili smo Claymore poslenju verziju. Da li nesto radimo lose ili je toliko skocila tezina? Nadam se da ne pitam nesto glupo. :d
Bas tako. Kratko i jasno. Zasucite rukave i na posao..Mraju da daju oko 29. Prvo se moduje bios, pa DDU-om se deinstaliraju stari drajveri, instalira dagfix drajver, pa patch, klok oko 1100 GPU, 2000 memorija i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari