Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Jos jedna dopuna , ja bih smanjio i gpu na 1150 jer kad sam ja dizao na preko 1060mhz potrosnja mi je bila osetno veca a nisam nista dobijao . E da , ja sam takodje drzao -dcri 15 , kasnije sam podigao na -dcri 45 i pokazalo mi se jos bolje , mozes probati i ti kovac da vidimo jel tako tj jel i kod tebe radi isto .. Kad pokrenes Claymore sa + i - podizes ispustas dcri , cisto inf ako ne znas ..

Probao sam sve moguce ali kod mene je sto nize ro bolje. 1100/2050 i 840 mV dobijam na svakoj preko 30 mhs

-dcri 9 mi daje najbolje rez

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Jos jedna dopuna , ja bih smanjio i gpu na 1150 jer kad sam ja dizao na preko 1060mhz potrosnja mi je bila osetno veca a nisam nista dobijao . E da , ja sam takodje drzao -dcri 15 , kasnije sam podigao na -dcri 45 i pokazalo mi se jos bolje , mozes probati i ti kovac da vidimo jel tako tj jel i kod tebe radi isto .. Kad pokrenes Claymore sa + i - podizes ispustas dcri , cisto inf ako ne znas ..
Ajd pomoc malo sad sam poceo. Gde mu je taj dcri ?

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Sve imas u procitaj-me dokumentu

U kopacu sa +- mozes da stelujes vrijednost

Sve imas u procitaj-me dokumentu

U kopacu sa +- mozes da stelujes vrijednost

Sve si mi rekao. Kazem nov sam , mala pomoc samo jer nemam kada da trazim . Znas kako je , svi se muce u pocetku i svakom neko pomogne , pa kada naucis posle ti je sve lako..

Sent from my RNE-L21 using Tapatalk

Pa samo pritisni - ili + plus na taststuri i aktiviraces komandu.

Da li ima neko da je na 1060 6gb kopao još nešto pored eth-a? Neko iskustvo/preporuka?

Sorry pogrešno formulisano pitanje - da li neko kopa eth + nešto na 1060 6gb?

Govorim za nvidiu... Za rx karte isto sledi uskoro ukoliko se ne pojavi novi coin. Ja ih necu stresirati radi 30-40e.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Koja su ppdesavanja za 1070 za ETH?Ako sravim core -30 a mem +650 oko 175 Mhs je hash ako stavim -100 +800 daju 193 Mhs.Koliko je to ok i koliko i u kojoj meri steti kartama sto sam ja stavio tako?Zasto imam dosta uopste stale shareova?140 ok a 4 su stale?Jel to normalno ili je mnogo?Ima li razlike i kako se manifestuje sto meni prikazuje 193 Mhs a na poolu u tom trenutku bude 160 a prosek 183 Mhs...?
Hvala..

Normalno je nemoj da te brine, tako je svima na ethermine, gledaj samo da ti kartice ne prelaze 60c slonodno teraj mem na +800 samo gledaj stabilnost i da ti ne izbacuje inkorekt sherove

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Temp kpd 1 je 62 na ostalima 61 na zadnjoj 60c.Mada najvise sto sam uspeo da ih spustim je 59 u zatvotenoj prostoriji.Obzirom da veci deo dana i noci je otvoren prozor,tada je izmedju 58-60 kod svih 6 komada.

Nesto gledam da se i ja ukljucim malo u rudarenje, gledao sam par kalkulatora, ne znam da li ja tu nesto gresim, ali generalno ako cena Ethereum-a ne nastavi da skace, vreme za vracanje novca ulozenih u hardver po ovim cenama je oko 18-24 meseca (1080 ti)?

Nesto gledam da se i ja ukljucim malo u rudarenje, gledao sam par kalkulatora, ne znam da li ja tu nesto gresim, ali generalno ako cena Ethereum-a ne nastavi da skace, vreme za vracanje novca ulozenih u hardver po ovim cenama je oko 18-24 meseca (1080 ti)?

1080 ti ti je bolja za Zcash , sto se tice cene , ide gore , ne puno ali dovoljno ..

Ja sve sto sam gledao kalkulatore oko 10 meseci kazu...? Na trenutnu cenu naravno

Sent from my HUAWEI P8 using Tapatalk

Sorry, nesto sam ja pogresno sracunao ;)

Sent from my HUAWEI P8 using Tapatalk

Ljudi kako vama danas/juce ide hashrate, do sada nisam imao ovakav nestablian hashrate, uvek je isao na 165/170, sada se spusta i po 118, 130,140, digne ga 1 u sat vremena na 165, evo i grafikon pa ako neko ima neki savet da ne treba mozda nesto pogledati u masini (podesavanja masine nisu pipnuta).screen-00.13.43[01.02.2018].png

sve je to normalno :)

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Ćao narode, kopam već 7 meseci al s nečim nisam načisto i dalje. Na ethermine poolu mi mnogo stale shares prikazuje. Mislim 11% zakasnelih sherova je mnogo. Neka mi neko iskusniji kaže jel grešim negde i gde..

b7faf4f91594ddf96ee8b2fbc8e6643f.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno