Eto, kad na tebe iskusnog ima uticaja, ima i na klince i neupućene. O tome i pričam.
Svi ti padovi nisu vredni pomena, ali ok, doprineće možda da se više vodi računa i o tome.
Bukvalno te istreniraju da ti takve stvari kvare zadovoljstvo. PC only gameri su prirodno istrenirani, pa razumem, ali ovde mi nekako ne ide.
Mada, sve se to menja sa godinama. Svi mi ovde imamo pc /hardver pozadinu.
I ja ne pričam iz ugla nekog ko nije video pc, nego sam dobrih 20 godina imao uvek najjaču grafičku i sve što uz to ide. I danas mogu da razumem ako neko pristupa tako, samo ja ne pristupam (iako I danas imam dobar pc).
Videće ljudi sami kad im dođe u glavu da je jedino bitno koliko ti uživaš i baš ništa drugo.
U jednom trenutku počne da te jednostavno boli uvo.
Ja zbog toga više skoro uopšte ne zalazim u diskusije bilo koje vrste, zašto da mi neko kvari bilo šta.
A neka pozitivna priča oko igre, ljudi koji su zaljubljeni u sve ovo i nisu tu da sve osude u prvoj sekundi i proglase đubretom - to mi i danas prija. Neki stav "ljubitelja" cele priče, a ne nekoga ko je došao da sve to razvali.
Sledeće generacije Ryzen u konzolama, variable refresh rate, biće 60 fps I unlocked igara mnogo lakše, pa ćemo da brojimo

.