Pump & dump grupe, influenseri, praćenje značajnih vesti i događaja... Strategije su brojne i ne postoje jednostavne instrukcijeMeni nije jasno kako zaraditi ovde ako ne daytradingom. Šta ovde ljudi radi i kako k da li neko zaradjuje osim kopača?
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
https://www.coindesk.com/okcoins-bitcoin-futures-trading-aims-combat-price-volatility-risk/
https://www.ccn.com/chinese-exchanges-stop-futures-and-margin-trading-for-chinese-citizens/
google je tvoj prijatelj, potpuno mi je jasno da ne znas da su postojali futuresi na kineskim berzama jer ne pratis dugo kripto, i to je ok, ali jeste bilo ih je i u vreme settlementa su bile predvidive oscilacije u ceni. OKcoin i Huobi su ih imali, dok ih regulatori nisu pritisli zbog manipulacija.
Je l' se zna koliko ima tih fjučersa i kojom količinom btc-a se raspolaže sa njima?
Probaj da googlaš. To bi ti trebao biti već refleks, ako te kripto zanima barem malo.Šta je HODL?
jeste, 300 godine.
Nemoj bežati ni od čega, kreni po malo i seti se pokera sa automata.
za torbare pitanje - kad je vreme za prodaju?![]()
Je l' se zna koliko ima tih fjučersa i kojom količinom btc-a se raspolaže sa njima?
Kojom količinom btc se raspolaže? Nula. Za razliku od fjučers ugovora (kupoprodaja u nekom trenutku u budućnosti, po ceni koja se odredi danas) za recimo žitarice ili naftu, ovde ne mora da dođe ni do kakve razmene koina, već samo para. Dakle, ne trguje se koinima nego njihovom vrednošću (u dolarima). Recimo, kao da je ugovor samo indeksiran u btc. Berze koje nude fjučers ugovore svakako kupuju koine (naročito kada padaju) i one su po meni najveći manipulatori (pisao sam o tom problemu), ali direktna veza između fjučersa i trgovine btc na berzama ne postoji.
Šta je HODL?
Hah, ja sam mislio da je nastalo po Hodoru kad ono jos veca *******cija [emoji16]Probaj da googlaš. To bi ti trebao biti već refleks, ako te kripto zanima barem malo.
Berza je mesto gde se obavljaju transakcije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari