Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa posto si toliki strucnjak evo obecavam da vise necu ulaziti u raspravu sa tobom dok ne zavrsis prvi razred :) a zbog takvih "strucnjaka" na sve strane sve je manje onih pravih ;) (nadam se da kapiras da ti tih 140k sad mozes da prodas, e ali pazi sada caku NE MOZES ZA VECI IZNOS, mogao si da kupis i 500k ali gde ces da ih prodas za vise, dakle ako si kupio za 300 (tada je npr na drugom mestu 400) i hoces da prodas za 400 ( na drugom mestu 500) to je isto kao da si na drugom mestu kupio i prodao za skuplje ili ako se cena drugog mesta spusti na 300 tj izjednaci se opet si zaradio isto (tj nista nisi zaradio) kao i da nista nisi ni kupovao (necu da pitam da li ti je jasnije posto ocigledno nije) ) ili posto ja ne razumem objasni nam na koji nacin si zaradio tj ok kupio si vise ali za koliko mozes da ih prodas?

peace :type:

Poslednja izmena:
I Don't Know, bez ljutnje ali ti nista nisi zaradio. Ako se to smatra zaradom pa svi bi tako zaradjivali i razlike ne bi postojale vec bi se na svim menjacnicama cena dovela na isti nivo. Za arbitrazu su i vrapci na grani culi, ali culi su i da nije moguca na taj nacin zato i postoje razlike u cenama.

Imam 40 odsto vise coina. Prodat cu ih za godinu dana svakako vise nego da imam -40 odsto. Eto ukratko. Pratio sam malo tvoje prognoze ali izgleda sve je bila greska. Sve pada u vodu nakon zadnjih par postova.

Odma ljutnja, odma odbrambeni stav . Da sam znao ne bih pisao...

A da se vi zapitate malo koja je svrha posle top 10, svih ostalih koina? Drugo je bilo 2013te kad je LTC otvorio put altovima. Tad je kripto tek poceo medijski.
I od tada imate vec dosta bitnih novcica koji su sada "skupi" i na kojima se zapravo nesto radi.
Sad ulaziti u neke slj altove za mene nema smisla, to je samo otimanje para za dalje pumpanje ovih "skupih" koji opet pre ili kasnije se prespe u BTC.
Ne butite tako naivni i alavi, ne dajte svoje pare.
Jel razumete, ne postoji novi "google" od kojeg cete zaraditi sa 100$-100k$

Poslednja izmena:
ETH je u junu dosao i do 0.15 a nakon toga se neko vreme zadrzao oko 0.094 pre sto je pao i odzao na 0.072 pre da dodje ovaj potop gde smo sada.
Ja ga cekam na 0.09-0.1

Evo da sebi citiram sto sam pisao u oktombru :smoke: ...i u ovaj biznis je bitno upamtiti, sve sto ide dole mora i gore i obrnuto, samo treba strpljenja. Nema tu neke filozofije, tako je sve u zivotu

Dogecoin ftw ahahahahaha

Cena kriptovaluta (trgovanje, predviđanja, analize, grafikoni...)

Ja npr. imam substratum, powerledger i wabi. Mislim da su na duze staze dobri coini sto se tice zarade.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neko nešto vise o VeChain neko nešto konkretnije

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ljudi pogubio sam se totalno po ovim temama, negde sam stavio pitanje ali ne mogu da nadjem na kojoj temi, tice se toga na koju banku u srbiji mogu da saljem sa Bitstampa novac

Gdje može da se prati za koju valutu predviđaju rast na mesecnom nivou.
Ja imam neke aplikacije ali ovi procenti rasta su totalna glupost

To zavisi od dosta faktora koji se ne mogu predvideti dok se ne dese, pa ni tehnička analiza ne pomaže.

Nekolicina nas prati i učestvuje u ovoj grupi gde je jedan bivši bankar plaćen da radi analize i deli ih sa nama.

https://discord.gg/GPyE6Ap

Na bukvalno milion kanala sto youtube sto telegram, sajtova, drustvenih mreza pogotovu twitter...
Sam citaj uci i prati market dan i noc. Mnogo vise ces zaraditi nego da pratis tudja predvidjanja ili pump(dump) grupe.

Vi koji ste napravili dovoljno invite-ova za te neke kao brze signale, mozete i da ih podelite ovde slobodno ranije :)
Mislim ipak smo ucestvovali u tome da dobijete 1day premium ili koliko god :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

^ Dobro da si rekao, nisam ni znao da ima neki reward za invite. :D

Al dzaba, na Premium Signals nema toga, samo na neku masu invite-ova se dobija kupon za 5-10% popusta na premium.

Inace, jel neko zna sta danas bi sa BCD? Poludeo totalno.

Treba drzati na oku i VOISE i XRB, oba ce izaci na Binance ovih dana pa ce cena skakati sigurno...

Hempcoin (THC) ima zakazan fork 26. januara + nov sajt + nove menjačnice. Upao sam danas na 3800. Bittrex najavio podršku za nov novčić.

Kupujem ga i prodajem od kad se vrteo oko 300. Nikad ga nisam držao dugo jer mi je sumnjiva bila ta njihova netransparentnost, pokvareni linkovi na sajtu, nedostatak roadmap-a, nepoznat tim itd. Međutim, malo po malo dogurao je do 4000, ne znam tačno zašto, ali sigurno nije bezveze. Usko su vezani za industriju kanabisa pa kontam da svaka pozitivna vest u toj grani dobro utiče na cenu. A rast je pičio vrlo lagano, skoro bez naglih skokova. ATH je bio nešto preko 5000. Mislio sam da će PotCoin bolje proći od njega, taj projekat mi delovao nekako “zdravije”, ali greška. THC u krvi.

Poslednja izmena:
Pozdrav drugari, imam pitanje u vezi citanja grafikona. Naime prateci grafikone poslednjih meseci naleteo sam na neke anomalije koje ne kapiram, posto nisam bio prisutan na menjacnici kad su se desile nisam ispratio buy/sell ordere:

Prvi je bio krajem decembra, dosta coina ima ovu anomaliju, iz glave se secam zec i vtc ali sam primetio i neke druge, naime imaju prekid u chartu sa naglim padom a bez linije izmedju gornje i donje vrednosti. Pretpostavljam da nije bilo ni prodaje u tom opsegu ali valjda treba da bude tanka linija? Ili nesto ne kapiram. Ono sto je interesantno da se to desilo u istom danu sa vise valuta. BTC je imao nagao skok u slicno vreme sa 13 na 15.5k ali takve prekide nisam vidjao pre ni posle toga.

Screenshot je bittrex iz tabtrader:

2018_01_14_20.14.46.png 2018_01_14_20.14.19.png

Druga je od juce sa krakena, dakle zec je pao u minus koliko vidim ili negde oko 0 i odbio se na prethodnu vrednost, ovo nemam ideju sta bi moglo da bude, kraken inace i nemam nalog samo pratim cenu u usd:

2018_01_14_20.13.13.png 2018_01_14_20.13.59.png 2018_01_14_20.13.44.png

Poslednja izmena:
Vi koji ste napravili dovoljno invite-ova za te neke kao brze signale, mozete i da ih podelite ovde slobodno ranije :)
Mislim ipak smo ucestvovali u tome da dobijete 1day premium ili koliko god :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Fora je što to nisu pump & dump grupe, pa pola sata gore-dole, a tolika je razlika, ne znači zaista ništa.

Pratim ih poslednjih par nedelja i nikada ne treba kupiti čim ih najave, već treba sačekati par sati ili ceo jedan dan, da se skok koriguje.

Eto, najavljen je NAV, pre njega RISE, kod oba je bilo dobro sačekati malo.

Štaviše, analitičar i sam kaže da se ne kupuje odmah, već da se čeka određena cena ili potvrda rastućeg trenda.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno