Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ako do sad niste naucili pravila igre onda najbolje idite negde pa se vratite pocetkom februara

@Phoenix
Konstruktivan kao i uvek.
Zasto mi persiras? :trust:

Zasto je toliki hype oko icx-a?

Nema ga ni na jednoj korejskoj menjacnici, a oni rade pump... Korejski je coin, i kazu cak da je drzava stala iza njih. Postoji tim iza coin-a, a pre nekoliko dana je izletela fotka gde CEO kaze da imaju toliko ponuda za partnerstvo da ne znaju koga da odaberu. Sad je na 10$, a launch je tek 24.01.2018.

BTW. Time New Bank (TNB) je danas u plusu za 50% u odnosu na jucerasnjih 1300 satoshi-ja (tek uvece je bio jump i hold na 1600 satoshi-ja).

Poslednja izmena:
Ako mislite da je moguce da bull market traje vecno i da se za svaki crash od 5-10-15% koji usledi posle rasta od 50-60% zapitate zasto/kako i nervirate se onda ni jedan market nije za vas, ne samo kripto.

Najvise sam bio sokiran krajem decembra.
01 decembar 9800(lupam iznose odprilike 1-2%) 22 decembar 13500, a ljudi pricaju o pucanju, o izlazenju, o nekim tajnovitim stvarima da se desavaju i da treba delom izaci...
Sve poraslo za 30-40% u odnosu na pocetak meseca a ljudi pricaju o pucanju samo zato sto je 15 decembra bilo 19900.

Na ovom forumu sam napisao jedno 10 puta: Pre 3 nedelje je bio 9800 zasto strah na 12-13 000, bilo je pre 3-4 meseca vecih padova, nije vredelo panika kod vecine.

Poslednja izmena:
Kakve veze to ima? Ja govorim da prodam SIA na bittrex i da prebacim sav taj novac na polinex i kupim SIU tamo. Ali mi nalog na Polinex nije verifikovan pa ne znam kako cu posle prodat SIU.

@waesel a sam cutao do 15-16k i nisam pricao nista na 9000-1000.

Ali probaj da skapiras sledece,

Jedno si ti koji si uzeo negde izmedju 500 i hiljadu pa i da padne na 5000 debelo si u plusu, a totalno je druga stvar kupovati na 16000 ( veca je verovatnoca za veliki gubitak u narednih par meseci nego za veliki dobitak)

I pritom ako padne onda treba cekati dve-tri godine do sledceg velikog rasta...

I danas je cena padala sa na 14000 tako da mi smo na istom skoro istom nivou kao pre dve nedelje..

Ljudi koji sad kupuju zele da prodaju za par meseci, a ne da stave u stek papirni wallet i da se vrate za pet godina..

Meni jednodnevnivni grafik deluje kao cist bull trap..

i da padne na 5000 kao sto kazes i da se ceka opet 4 god , NIJE problem , jer tako velike pare se NE mogu nikako zaraditi, upamtite to i ne filozofirajte

To sto sam uzeo za hiljadu otislo je nazalost suvise brzo. Tako da sam ulazio i na mnogo vecim ciframa ali nisam ni priblizno 16000.
I kad sam kupovao za 1000 i meni je bila mnogo veca verovatnoca za gubitak nego za dobitak ako sam geldao par meseci. U kom god trenutku da si usao postojala je sansa da izgubis, nebitno dal je to na 50 5000 ili 15 000. I sa 5000 je palo na 3000. To je kao da sa tih 16 000 padne na 9600. NIsta strasno, nakon toga je sa 3000 na 20 000.

Ti koji kupuju i zele da prodaju za par meseci a pritom zele enormno velike dobitke da padnu sa neba, iskren savet: ne treba da kupuju.
Postoji kladionica, lepih kvota i mnogo vece mogunosti za "zaradu". TO treba skapirati.

Poslednja izmena:
Ljudi jel neko skoro slao sa Bitstampa novac na neki racun u Srbiji, odnosno na neku banku, jad do sada slao sa Bitstampa na intesu, ali vse nije moguce, odbili su. Pa me zanima jel neko skorije slao na neku banku i koja je da bih otvorio racun i poslao, ili mozda postoji neki drugi nacin, hvala.

Nista posebno. Preko mobilne aplikacije otvoris racun. Btw ovo nije topic za takva pitanja. Postoji tema o menjacnicama ne znam zasto ovde.

Tako je, nema nista posebno sto treba da znas, uzmes osnovni racun bez mesecnog odrzavanja i to je to, kada posaljes sa cex-a istog momenta leze na karticu i mozes podcii posle 24h kad se proknjizi, tj mozes i odma ali onda ide provizija..

Wallet za SIA na bittrex-u je vec neko vreme u maintenance-u tako da je deposit i withdrawal iskljucen. Mnogima je ta ideja pala napamet :)

Evo samo da potvrdim. Odradio sam i imam par hiljada usd vise na racunu :)
Naravno nisam prebacao SIU jer je to ne moguce, vec na bitt kupio ltc, prebacio ga na poliniex i sa svim kupio SIA po 40 odsto nizoj cijeni.

I šta ćeš sad sa sia? Gde možeš da je prodaš po višoj ceni?

Nista posebno. Preko mobilne aplikacije otvoris racun. Btw ovo nije topic za takva pitanja. Postoji tema o menjacnicama ne znam zasto ovde.

Hvala u svakom slucaju i molim vas recite mi ako znate gde tacno da pisem, odnosno koja je tema tacno odredjena za moje i slicna pitanja.
hvala

Možda je već otišao da potroši tih par hiljada na hookers nad cocaine, saĆe da se smori kada se vrati i vidi :)

Zašto jedini ETH raste, šta je povod? Ako ga ima

Ne raste samo eth, raste i neo :D.

Ne znam da li je tema za ovo pitanje pa mi oprostite ako sam pogresio. Znate li generalno jel se zaradjuje od kriptovaluta, mislim koliko znate ljudi koji su uzimali pare a i dalje uzimaju? Koliko sam ja citao to se podrazumeva samo je pitanje koliko ce ko zaraditi.

Nisi dobro čuo, većini je ovo hobi, nije bitna zarada toliko

Samo su oni na vrhu piramide uzeli pare. Kao Dafina i Jezda. Ovo je sve virtuelno, imaš kao neke novčiće negde, a nigde ne možeš da ih unovčiš.
A grafičke rade zbog naše dokonosti, ne znamo šta ćemo u slobodno vreme, pa sklapamo rigove, podešavamo ih i gledamo kako rade.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno