KizaTheDeath
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.03.2004
- Poena
- 650
Vala, da 
Nemoj onda da ulazes u to.Ne znam
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Au sta je sa ovim Trxom, hoce li se vratiti ikad na 1500-2000 satosija :/
Sent from my F3211 using Tapatalk
Sad je dobra prilika za kupovinu. Bice sutra dodat na jos jednoj menjacnici coinrail pa ce verovatno i cena skociti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pretpostavljam da je odgovor namenjen meni. Hvala, nadam se da ce krenuti gore. Ne mora mnogo, na 1 dolar![]()
U prevodu, otkrivene su prevare gospodina Sun-a u vidu izmisljenih partnerstava i onih izistinskih partnerstava, ali sa firmama koje su osnovane par nedelja pre toga samo zarad njegove reklame. Covek ocigledno zna kako se radi marketing, ali za ostalo... srecno svima koji planiraju da hodl-uju ovo! :trust:dosta toga radjeno da mu cena padne na minimum
U prevodu, otkrivene su prevare gospodina Sun-a u vidu izmisljenih partnerstava i onih izistinskih partnerstava, ali sa firmama koje su osnovane par nedelja pre toga samo zarad njegove reklame. Covek ocigledno zna kako se radi marketing, ali za ostalo... srecno svima koji planiraju da hodl-uju ovo! :trust:
Lepo je krenulo. Izgleda si javio u pravi cas. Usao sam na 0.0000972. Videcemo kako ce ici dalje.
Strasno koliko je hajpovan. Covek pokrenuo pricu i prvo marketing i promocija a proizvod na dodjem ti. Mozda i bude nesto od njega ali sada je zestoko precenjen jer ne nudi nista osim praznih obecanja. Budite oprezni s njim, ja ga sigurno ne pipam ni stapom.
Tapatalk
Vredi li prebaciti dogecoin u litecoin sada dok pada?
Eventualno z cash u litecoin?
Funfair i 0x su mi nesto sto ocekujem.da poleti.
Ja ga uzeo skoro, kad je bio 56 (znam, bio je i manje). I stajao je, nije mrdao, do skoro. Sad vidim ritnuo se preko 100. Ne bih se bunio da bude 1$Neka ga, stoji mi tatrane, pa jednog dana...
![]()
Pozdrav! :cigar:
DogecoinSta to bese "kucici"
South Korean exchanges regularly trade at values about 30% higher than other exchanges around the world. Coinmarketcap out of nowhere decided to stop including the Korean exchange prices in their algorithms. It's good in the sense that it is now showing a much more accurate price on CMC, but it's bad in the sense that everyone who doesn't know what happened thinks it's "crashing" and they are losing confidence and panic selling.Sto volim kad se ovako strmoglavljuje market, a ne nadjem nijedan "fud" razlog... :trust:
To sam ja!but it's bad in the sense that everyone who doesn't know what happened thinks it's "crashing"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari