Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kako si se ti osecao kad kolega napisa resistance na 12k :d

Tu je vec bila frka. Aj sto on napisa na 12 nego neko napisa otpor jos veci na 8 :)

Ja sam cuo podeljena misljenja za XVG, ova vest da im je izasao lik je hoax i nije istinita, ako je verovati onom glavnom liku.

Ja sam nedavno usao u ovo sa nekih 550$ i zaradio za 2 nedelje na par transakcija jos ~1200$ sve na oscilacijama Verge-a.

Poslednji buy mi je bio na 1800 satosija i sad imam oko 6.5k Verge-a i ne planiram da ga prodajem iako je pao na manje od 1000 :D

Nemam zivaca za ovo pa cu ili da izgubim ulozeno ili cu da uzmem lepe pare na njemu - a sudeci po pricama on cek da zablista iako je vec prebacio BTC po svom porastu %.
Ja sam se istovario na 1119 danas, pa opet ušao na 1181, izašao na 1199 i sad ću malo da ćopkam, ali zaista verujem da ću ostati u njemu i na malo duže staze.

XVGWhale je objavio večeras video u kojem je objasnio za termin Wraith protokola. Isti je navodno završen, ali ga je lik koji radi UI zamolio da ga pričeka malo kako bi se novi Wallet (3.0) pojavio i sa novim interfejsom.
To je bilo prihvatljivo objašnjenje zašto se na GitHubu u poslednjih par dana izdešavalo najviše promena u pogledu UI-a.

Meni je jedino zao sto nisam ostavio BTC pa pokupovao novcice kad su pali na 800, imao bih dosta vise nego 6500 kojih sad imam :(

Poslednja izmena:
Zbog onog panic sella (a dev se nije pretrgao sa razuveravanjem), ne bi mi bilo svejedno da u tom trenutku uletim na 800-950.

Pre bih ušao na 2k kad objave Wraith ili sada na 1200 kada znam za današnji FUD.

Ja sam na tom panic sellu prodao pola na 950 i posle rekao "fuck it" i kupio opet na 920 i reko ako mi propadne sve necu vise ni da se petljam sa ovim kriptovalutama :>

nadam se da je neko uduplao parice na BT2..

mada za dalje bih savetovao oprez (moguće je da neče dalje rasti ali može lepo da se zaradi na oscilacijama i dalje) - sad vidim ovo na Bitcointalk..https://bitcointalk.org/index.php?topic=2595620.540
mnogi sumnjaju da je scam i da realno nema veze sa onim prvobitnim segwit2x zamišljenim forkom, a definitvno tim koji stoji iza njega nema nikakve veze sa starim timom.
tako da je moguće da BT2 na Finexu nema veze sa B2X, odnosno da ga Finex neće kreditirati jer nije ni u Poolu sponzora ovog "forka".

Poslednja izmena:
Zbog onog panic sella (a dev se nije pretrgao sa razuveravanjem), ne bi mi bilo svejedno da u tom trenutku uletim na 800-950.

Pre bih ušao na 2k kad objave Wraith ili sada na 1200 kada znam za današnji FUD.

Sad sam malo bolje pogledao i sve mi liči da neko raširio FUD (možda neki izbačeni član tima) i onda krenula klasična panika i ja sam se malo uplašio i izašao sa manjim gubitkom.
A imao sam pouzdane informacije da sa 1300 prodam na jedno 1800.

I ako github commit-i ne lažu Wraith protokol je gotov pre mesec dana jedino UI ima dosta commit-a, tako da moguće zbog toga nisu pustili.

Imam neki osecaj da ako se obistini novi protokol, ode preko 1$ u prva 2 meseca 2018.

Da, da, jedan od bivših članova XVG tima je otpušten i prepiska screenshotovana, ali nije ostavljen link do stvarne prepiske. Neka druga firma, u kojoj je taj isti radio ranije, je isto rekla da je lik otpušten i da im je primanje njega u firmu bila loša poslovna odluka. Mislim baš da je spomenuto to sve u onom Reddit postu.

Poslednja izmena:
Još čekam da se probudi NXT.... -.-

Ako je hard fork NXT ostao planiran za sutra ja se ne bih kladio da će uskoro da se probudi. Jeste da je pad usledio još juče rano ujutro, a ja bih pre očekivao da izduvavanje počne dan pred hard fork, ali nije ni nečuveno. Ako ne cimne u narednih sat-dva, ja ga ne bih očekivao uskoro.

Hahaha, McAfee malopre tweetnuo da nikada nije rekao da će cena XVG-a moći narasti do $15, pa je cena XVG-a odmah dodatno potonula :D
A smo što se počela oporavljati od jučerašnjeg FUD-a :))

Kao, lažni nalog je to tweetnuo, a onda su ljudi počeli slati screenshotove njegovog Instagrama i FB poruka gde je rekao da će cena ići do $15 :))

nije mnogo srozana cena posle tvita, vraća se polako na kolosek

Tačno, što je vrlo pohvalno. Žao mi bilo što sam već kupio koliko sam mogao, pa propustih dip :)

nije mnogo srozana cena posle tvita, vraća se polako na kolosek

Pogledaj pažljivije. Posle tvita u kom je istakao podršku za vrednost od 15 centi (a ne dolara) vrednost je momentalno pala baš na tih 15 centi.
Dodatno, kako je btc malo porastao, vrednost prema btc je pala poprilično. Ja za sada ne bih očekivao skok, bar ne bez nekih sjajnih vesti.
Da je Mekafi rekao "sad bih rekao da može i do 30 centi), verovatno bi se na tome "zaglavio", ali... nije to rekao.

@arcibalde Kakva kataklizma? I zašto baš danas?

@canejr SAJ je nešto mračio da je sreda ili smak kripto sveta ili će stvari ići na bolje :)

Za to "bolje" ja bih sačekao 8. januar. Sada je btc i dalje jako klimav, previše varira, fjučers cene su nisko, a ulazimo u vikend zonu, standardno težak period, pa još i novogodišnju. Mislim da dobar napad može lako da ga prepolovi. Ipak, baš me zanima koji su bili SAJberovi kriterijumi i zašto baš za danas? Nisam primetio neki značajan događaj. (Rusi valjda sutra izlaze sa predlogom regulative, a ionako ne bih to smatrao značajnim) Rodžer Ver je rođen 27. januara, ne decembra. :)

@iota Bitfinex je malopre na home strani za iota uveo i praćenje cene u evrima. Samo za iota (od ranije postoji još samo za btc). Ne mora da bude ništa značajno (trenutno nemam predstavu o čemu se radi), ali obratite pažnju u narednih par sati (ili dana), možda je najava nekog skoka. (disclaimer: ovo nipošto nije savet da se kupi iota, samo da se drži na oku)

Poslednja izmena:
Sto se desava sa SIA? Skocila na bittrex u sekundu duplo. Ja krenuo da prodam kad ono pade na staru cijenu.

EDIT: Napumpao ga Jonh McAfee sad vidim. Taman krenuh da ih istovarim ali neka stoje nadam se da ce nekad bit penzija :D
Neko mu izgleda hakovao accaunt svakih minut izbaci neki coin.

Poslednja izmena:
McAfee prso nešto, dal se napio ili šta, baca tvitove iz minuta u minut i tiltuje :) 4 coina skočila za sad, među njima Sia, NXT itd

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Da, da. Napisao je da mu je hakovan nalog i da neće više da baca "coin of the day". Ne znam, ne verujem onim krvavim očima :smoke:

MUSIC najavio dve dobre vesti za 31. decembar. Obazrivo, vec je skocio ~150%, kupovah ga na 100s.

Je l' se opario neko? Ja propustih zbog tvrdoglavog holda u EMC2. Iznerviram se danas i izadjem iz njega na 6000, usao na 12000. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno